Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ 
5 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 
ΚΑΙ 230 ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ!
Την είδηση αυτή την είδατε πουθενά;

Αφιερώθηκε ο απαιτούμενος χρόνος πληροφόρησης και ανάδειξης αυτού του φρικτού εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας;

Για τη μαζική δολοφονία μιλάμε 230 ανθρώπων, ανάμεσα τους κυρίως γυναίκες και παιδιά,

Περί τους 230 πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε μία μόνο αεροπορική επιδρομή δυνάμεων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στη Μοσούλη, η οποία πολιορκείται για να ελευθερωθεί από το αυτοαποκαλούμενο ως «ισλαμικό κράτος».

Τα 100 θύματα, κυρίως γυναίκες και παιδιά, ανασύρθηκαν από ένα μεγάλο κτίριο που επλήγη…

Τα πτώματα έβγαζαν όλο το βράδυ, ενώ τα Ηνωμένα Έθνη προειδοποίησαν ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα για όσους έχουν παγιδευτεί μέσα στην πόλη. 

Συνολικά ανασύρθηκαν 230 νεκροί από τρία γειτονικά σπίτια. 

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΔΑΜΕ-ΔΙΑΒΑΜΕ-ΑΚΟΥΣΑΜΕ
Μια πόλη "παγωμένη" από τον τρόμο, μια χώρα βυθισμένη στο πένθος.
Αυτή είναι η επόμενη μέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, της πλέον πολύνεκρης επίθεσης μετά από εκείνες του Ιουλίου του 2005 σε λεωφορεία και μετρό. Ο αριθμός των νεκρών αναθεωρήθηκε προς τα κάτω. Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και ο δράστης. http://www.onalert.gr

Επίθεση στο Λονδίνο: Είναι ο Ερντογάν ο ηθικός αυτουργός;
http://www.armynow.net/epithesi-sto-londino-erdogan

Η τρομοκρατία “χτύπησε” Λονδίνο! Χάος στη βρετανική πρωτεύουσα
Ο τρόμος στην Ευρώπη δεν έχει τέλος. Το Λονδίνο ξανά,μετά από χρόνια στο στόχαστρο τρομοκρατών. Απόδειξη ότι κανείς δεν μπορεί και κυρίως δεν είναι ασφαλής.Οι επιθέσεις στο Λονδίνο έχουν προκαλέσει συναγερμό σ΄ όλο το πλανήτη ,ένα χρόνο ακριβώς από το περυσινό χτύπημα στις Βρυξέλλες!

Και μετά από εκατοντάδες παρόμοια άρθρα ήρθε η ώρα των αναλύσεων
Τρομοκρατία και Ευρωπαϊκή Ασφάλεια - "Δεν υπάρχουν αεροστεγή κράτη"
"Δεν υπάρχουν «αεροστεγή» κράτη. Όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές και οι απειλές γίνονται περισσότερο υπαρκτές λόγω της διάρκειας του πολέμου και των μεγάλων αλλαγών που συμβαίνουν στην γενικότερη περιοχή μας", δήλωσε η Μαίρη Μπόση, Αναπληρώτηρια Καθηγήτρια Διεθνούς Ασφάλειας στο OnAlert. 'Η επίτευξη της ασφάλειας στην περιοχή για την Ελλάδα στηρίζεται στη δυνατότητά της να ασκεί έλεγχο στα θαλάσσια σύνορά της, όπως αυτά καθορίζονται από το Δίκαιο της Θάλασσας, μέσω της έρευνας – διάσωσης, αλλά και μέσω της προβολής ισχύος ανά πάσα στιγμή στο σημείο που θα χρειαστεί"πρόσθεσε η κ. Μπόση.
Για μια ακόμη φορά μια καθεστωτική καθηγήτρια αναλαμβάνει να συνδέσει τις ασύμμετρες απειλές, δηλαδή όποιον αντιστέκεται στην καπιταλιστική κυριαρχία και εκμετάλλευση, με την τρομοκρατία που παράγει, αναπαράγει και εφαρμόζει η ΕΕ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, με τον πόλεμο κατά των προσφύγων-μεταναστών, με τους εθνικούς στόχους του ελληνικού κεφαλαίου κυριαρχίας-ελέγχου-εκμετάλλευσης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην Ουάσινγκτον όπου παρέστη σε εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) στο Κογκρέσο για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 
Ο Υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την αλληλεγγύη που προσέφεραν στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015. 
Από την ομιλία του Πάνου Καμμένου:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όχι μόνο για την τυπική υποστήριξη σε αυτή την γιορτή, αλλά για το γεγονός ότι η Αμερική το δύσκολο καλοκαίρι του 2015 ήταν η χώρα και η κυβέρνηση που έστειλε το μήνυμα στην ΕΕ ότι θα πρέπει να σταματήσει να πιέζει την Ελλάδα και να κάνει μια συμφωνία. Έχουμε συμφωνία λόγω της βοήθειας των ΗΠΑ. Και τώρα βρισκόμαστε στην πόρτα της εξόδου από την κρίση χάρη στην αμερικανική βοήθεια στο ΔΝΤ» είπε χαρακτηριστικά κ. Καμμένος.
Ο Ελληνας υπουργός αναφερόμενος στις σχέσεις με τις ΗΠΑ έκανε λόγο για «αληθινούς συμμάχους», τους οποίους μπορούμε πάντα να εμπιστευόμαστε.
«Θα εξηγήσω τι εννοώ λέγοντας αληθινούς συμμάχους. Έχουμε πολλούς φίλους σε όλη την περιοχή. Είμαστε Ευρωπαίοι, αλλά οι ΗΠΑ ήταν η μοναδική χώρα που μας έχει σταθεί σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας. Με την βοήθεια των ΗΠΑ, έχουμε ανοικοδομήσει την οικονομία, την κοινωνία και την χώρα μας. Και αυτή η βοήθεια ήρθε χωρίς τόκους και χωρίς μνημόνια, παρά μόνο μέσα από την καρδιά της Αμερικής», σημείωσε παράλληλα.
Επιπλέον, δήλωσε ότι «στο πλαίσιο των προκλήσεων σε θέματα ασφαλείας και των αναδυόμενων απειλών, θα πρέπει όλοι να αναζητούμε φίλους και συμμάχους που πάντοτε θα εμπιστευόμαστε. Κι αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση της Ελλάδας και των ΗΠΑ».
«Τιμάμε την ξεχωριστή φιλία και συμμαχία με τις ΗΠΑ και θα παραμείνουμε αξιόπιστοι και δεσμευμένοι εταίροι», είπε επίσης ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα μπορεί να υπάρξει το κέντρο σταθερότητας στον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία».
«Μπορούμε μαζί να αποκαταστήσουμε την σταθερότητα σε αυτή την νευραλγικά ευαίσθητη περιοχή. Με την συνεργασία του Ισραήλ και όλων εκείνων των χωρών που θέλουν να ζήσουν ειρηνικά», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Ο Καμμένος μιλά για το καλοκαίρι του 2015 όταν Πραξικοπηματικά Ανέτρεψε το αποτέλεσμα το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος.
Όταν εφάρμοσε όλες τις απαιτήσεις του αστικού κατεστημένου που εκφράστηκε στο "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ", στράφηκε ενάντια στο λαό μας και τώρα ψηφίζει το ένα μνημόνιο μετά το άλλο. 
Τώρα κάνει ασκήσεις με τις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ, προσφέρει τις βάσεις, συμμετέχει-συναινεί σε όλες τις επεμβάσεις σε Μέση Ανατολή και Αφρική.

Για να φέρει με τους βομβαρδισμούς τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.... όπως στη Λιβύη!

Τα πρώτα αεροσκάφη εχουν αρχίσει να προσγειώνονται στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας για την Πολυεθνική Αεροπορική Διακλαδική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας "Ηνίοχος 2017" που πρόκειται να διεξαχθεί απο τις 27 Μαρτίου εως και τις 6 Απριλίου. 

Η άσκηση προβλέπει τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών αποστολών σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων. Θα πραγματοποιηθεί στο Αιγαίο αλλά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα. 

Στην άσκηση θα συμμετάσχουν αεροπορικές δυνάμεις του Ισραήλ, των ΗΠΑ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας.

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ-ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ!

Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου