Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Προσβλήθηκε ο Καμμένος και το δημοσιογραφικό μιλιταριστικό φερέφωνο του από την Συνέντευξη Τύπου στη Βουλή


Να μας απαντήσει υπεύθυνα το Υπουργείο Άμυνας ποιος έδωσε τη διαταγή για την αντιδημοκρατική υπόδειξη!
Με τον τίτλο προβοκατόρικο τίτλο "Προσβολή στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!" το μιλιταριστικό σαιτ militaire.gr, το οποίο με ιδιαίτερο σθένος εκφράζει και προβάλει τις εθνικιστικές και πολεμοκάπηλες απόψεις του ηγέτη των ΑΝΕΛ και Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, επιτίθενται στον Συντονισμό για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και συλλογικοτήτων, στην κίνηση Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό και την ΚΕΕΡΦΑ γιατί είχαν το θράσος να δώσουν συνέντευξη τύπου στη Βουλή.
Μάλιστα εγκαλούν τους συναγωνιστές γιατί δεν άκουσαν τις υποδείξεις κάποιου χαμηλόβαθμου μέλους της Προεδρικής Φρουράς, μετά φυσικά από διαταγή της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, να απομακρυνθούν!Δηλαδή, υπουργοί και στρατηγοί, κρύφτηκαν πίσω από τα χαμηλόβαθμα στελέχη για να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα του λόγου.

Ουσιαστικά δηλαδή και πάλι το βίαιο κράτος επιχείρησε να βάλει φραγμό στους αγωνιστές που τόσο καιρό στέκονται στο πλευρό των προσφύγων-μεταναστων και καταγγέλλουν τις άθλιες συνθήκες εγκλεισμού τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Είναι λογικό ο Πάνος Καμμένος και τα δημοσιογραφικά του φερέφωνα να μας αντιμετωπίζουν εχθρικά. 

Πως θα γινόταν διαφορετικά όταν ο Πάνος Καμμένος συνέβαλε αποφασιστικά και πανηγύριζε για την συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας και τη δράση του ΝΑΤΟ εναντίον των μεταναστών, οξύνοντας τον πόλεμο που διεξάγουν ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ κατά των προσφύγων.
Φυσικά όλα αυτά τα ακροδεξιά, εθνικιστικά και μιλιταριστικά δημοσιογραφικά φερέφωνα έκρυψαν τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες των φαντάρων για τα στρατόπεδα συγκέντρωση-HOT SPOT!
Έκρυψαν ότι η αριστερή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και η ακροδεξιά των ΑΝΕΛ στο ΥΠΕΘΑ έβαλαν τους χαφιέδες του ηλεκτρονικού Α2 να βρει ποιος φαντάρος συμμετείχε στην περσινή αντιρατσιστική και να τον τιμωρήσουν.
Εμείς καταγγέλλουμε τις άθλιες και συνάμα θρασύδειλες αυτές μεθόδους που εγκαινιάζει η Ακροδεξιά στο Υπουργείο άμυνας.
Η πολεμοκαπηλεία, η εθνικιστική και μιλιταριστική προπαγάνδα, ο πόλεμος κατά των εργαζομένων και των προσφύγων πρέπει να μας βρει ενωμένους και αποφασισμένους.
Ας γυρίσουμε την πλάτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που σφυκτά αγκαλιάζεται με τους φασίστες και επιδιώκει την πολιτική της επιβίωση στην πατριδοκαπηλεία και να αγωνιστούμε για την Ανατροπή της κυβέρνησης των μνημονίων-εργατικής λαίλαπας, του κρατικού αυταρχισμού και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Ενάντια στο ΝΑΤΟ-ΕΕ, την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου