Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Καταλαβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στρώνει το δρόμο στο φασισμό και στην Ακροδεξιά;

φώτο από την επίσκεψη Καμμένου Βίτσα και 9 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε Ρω και Καστελόριζο
Βρώμικα παιχνίδια εξωτερικής πολιτικής, επίδειξη αυταρχισμού σε φαντάρους και μετανάστες, προπομπός απαίτησης ολοκληρωτικής υποταγής στα κελεύσματα εθνικής ενότητας!  
ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ "ΜΕΤΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ" ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ 
Η κίνηση των Αλβανόπουλων στο ΚΕΝ Μεσολογγίου που βρήκαν σκόπιμο να σχηματίσουν το σύμβολο του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού, ανεξάρτητα τους λόγους που το έκαναν, είναι ένα άθλιο εθνικιστικό περιστατικό καταδικαστέο από όλους.
Όμως, ακόμη πιο καταδικαστέα θα έπρεπε να είναι η Υποκρισία και η Πολιτική Εκμετάλλευση του γεγονότος αυτού, όχι μόνο από τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και το στρατιωτικό-δημοσιογραφικό κατεστημένο, αλλά κυρίως από την ίδια την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με πρωταγωνιστή τον εθνικιστικό εταίρο, τους ΑΝΕΛ, που ηγούνται στο Πεντάγωνο.
Καταρχήν, αυτό που θα πρέπει να διαπιστώσουμε είναι ότι διαμορφώθηκε επικοινωνιακά ένα είδος εθνικιστικού ανταγωνισμού μεταξύ ακροδεξιών-μιλιταριστικών σαιτ/εφημερίδων/καθεστωτικών ΜΜΕ, για το ποιος θα φανεί πιο εκδικητικός απέναντι στους νεαρούς Αλβανούς φαντάρους, πιο αποφασιστικός στην αντιμετώπιση του «εθνικού κινδύνου», ποιος θα υπερασπιστεί πιο μαχητικά «τα όσια και ιερά της φυλής», εν προκειμένω του "λαβωμένου Γοήτρου του Στρατού...", όπως τόνισε το ΥΠΕΘΑ!
Παραθέτουμε ενδεικτικά σειρά αναρτήσεων φιλοκυβερνητικών «αριστερών» σαιτ:    
Ø  Σάλος με τους φαντάρους που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό - τι ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού
Ø  ΓΕΣ: Εντοπίστηκαν οι νεοσύλλεκτοι που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν το σήμα του αλβανικού αετού
Ø  Φυλάκιση μέχρι και πέντε χρόνια αντιμετωπίζουν οι φαντάροι με τον αλβανικό αετό
http://www.documentonews.gr/article/fylakish-mexri-kai-pente-xronia-antimetwpizoyn-oi-fantaroi-me-ton-albaniko-aeto

Φυσικά, την ίδια στάση κράτησαν και τα υπόλοιπα φιλοκυβερνητικά μέσα.
Όλοι όμως αυτοί, που "σοκαρίστηκαν" και διαφήμιζαν την αυστηρότητα του Υπουργείου Άμυνας του Πάνου Καμμένου ξέχασαν ότι σε πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις, όπως αυτές της παράνομης δράσης ακροδεξιών ΟΥΚάδων – με την συνδρομή μάλιστα της Χρυσής Αυγής- που φώναζαν εμετικά ρατσιστικά και εθνικιστικά συνθήματα, το ίδιο Υπουργείο, με την ίδια πολιτική ηγεσία συγκάλυψε τα εθνικιστικά περιστατικά, εξασφαλίζοντας οι Υπουργικές παρεμβάσεις την Ατιμωρήσια τους.
Αλήθεια, πως είναι δυνατόν οι 18χρονοι αόρκιστοι στρατιώτες να σέρνονται στο Στρατοδικείο αντιμετωπίζοντας ποινές φυλάκισης από 1 έως 5 έτη, αλλά οι ακροδεξιοί Ευέλπιδες, που σήμερα υπηρετούν ως Αξιωματικοί, να τιμωρούνται με μόλις 10 μέρες φυλάκιση όταν μετέτρεψαν τον Εορτασμό της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας μέσα στην Σχολή Ευελπίδων! 
Είναι χαρακτηριστικό, ότι τους Ευέλπιδες υπερασπίστηκαν αυτοί που σήμερα απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των Αλβάνοπουλων... 
Όλα αυτά τα ξέχασαν ο Βαξεβάνης και τα άλλα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ…
Όμως αρνητική εντύπωση προκαλεί η στάση της "ΕΦΗΜEΡΙΔΑΣ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ή του TVXS.GR  καθώς σωπαίνουν και δεν καταδικάζουν την άθλια εθνικιστική πολιτική εκμετάλλευση, η οποία μάλιστα στρέφεται και εναντίον των μεταναστών.
Δεν διάβασαν όλοι αυτοί οι αξιόλογοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης τις δημόσιες τοποθετήσεις και παρεμβάσεις της Ραχήλ Μακρή και των ακροδεξιών αντιμνημονιακών, τις ερωτήσεις στη Βουλή του Άδωνι Γεωργιάδη Τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, την δριμεία τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου.
Τους τη θυμίζουμε λοιπόν.
Σε παρόμοια κείμενα στο onalert.gr-militaire.gr-armynow.net-pronews.gr με τίτλο «Καμμένος: Υπάρχει σχέδιο αναβίωσης του Αλβανικού εθνικισμού» διαβάζουμε:
Ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε ότι ο ίδιος, επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. «Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» είπε χαρακτηριστικά.
Τα ίδια εξάλλου υποστηρίζουν και οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής:
«Και βέβαια, να καταργηθεί ο αντεθνικός και κατάπτυστος νόμος περί ιθαγένειας, που εκτρέφει τέτοια εθνικώς επικίνδυνα φαινόμενα

Μάλιστα, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος έφτασε να μιλήσει ουσιαστικά για ξενοκίνητο  σχέδιο αποσταθεροποίησης:

"σχολιάζοντας το περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους και... τον «Αλβανικό Αετό», στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι, υποστήριξε πως υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες".
Πέμπτη φάλαγγα λοιπόν οι Αλβανοί φαντάροι, σε ευφάνταστα σενάρια που θυμίζουν τους Συνταγματάρχες του 1967 και τον προπαγανδιστή της Χούντας Γεωργαλά, πάλαι ποτέ δάσκαλο του Πάνου Καμμένου...

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από την πρώτη στιγμή ανέδειξε τις βαθύτερες στοχεύσεις της "εθνικής ευαισθησίας" όλων όσων με ξεχωριστή δριμύτητα απαίτησαν την παραδειγματική τιμωρία των 8 στρατιωτών στο ΚΕΝ Μεσολογγίου.

Στα συστηματικά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δόθηκε μια ευκαιρία από το πουθενά να εξαφανίσουν την επικαιρότητα της αντεργατικής επίθεσης και των νέων δραματικών αντικοινωνικών ρυθμίσεων που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ονομάζει διαπραγμάτευση. 

Στην ίδια την κυβέρνηση προσφέρθηκε η δυνατότητα να αναδείξει την ανάγκη "εθνικής ενότητας" και προβάλλοντας τον "εσωτερικό εχθρό" να διαφημίσει την αποφασιστικότητα της απέναντι στα 18χρονα Αλβανόπουλα... 

Και τρίζοντας τα δόντια στους μετανάστες... να θέσει το ζήτημα της εθνικής αφομοίωσης τους με όρους υποταγής και συστράτευσης στα Μεγαλοιδεατικά της σχέδια...

Eίχαμε ξεκαθαρίσει:
Σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν τις όποιες ρυθμίσεις για τους μετανάστες και το νόμο για την ιθαγένεια, που μεταξύ άλλων εχθρεύεται και το ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ!
Δυστυχώς, οι ακραίες δημόσιες παρεμβάσεις τους μας επιβεβαίωσαν. 
ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΕΘΑ ΒΙΤΣΑ
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας καμμενος στον στρατο
Το θέμα πια δεν είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που ελέγχει δεν καταδικάζουν τη μιλιταριστική και εθνικιστική χυδαιότητα της πολιτικής των ΑΝΕΛ, του ακροδεξιού κυβερνητικού εταίρου.
Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει κοινή πολιτική, έχει κοινή αστική ατζέντα με το σύνολο του κατεσημένου πολιτικού σκηνικού. Είναι η κατάληξη της αριστερής κυβερνητικής διαχείρισης που ξεκινά στις 25 Ιανουαρίου 2015 και έχει ως εμπνευστές αλλά και ενεργούς πολιτικά στελέχη σήμερα της ΛΑΕ, όπως ο Κ.Ήσυχος.
Και αυτό γίνεται γιατί εξυπηρετεί τα ίδια συμφέροντα, τον κόσμο του πλούτου.
Η αντεργατική επίθεση, με Μνημόνια ή χωρίς, του άγριου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού, έχει συστατικό στοιχείο τον κρατικό αυταρχισμό.
Οι περικοπές σε μισθούς-συντάξεις-κοινωνικές δαπάνες βρίσκουν την συνέχεια τους στην άγρια ιδιωτικοποίηση-εμπορευματοποίηση κάθε κερδοφόρου τομέα της δημόσιας περιουσίας, στην εξαφάνιση των μικρομεσαίων και τη ένταση της συγκεντροποίησης του πλούτου.
Η στρατιωτικοποίηση που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η οικοδόμηση του Ισραήλ των Βαλκανίων είναι φυσιογνωμικό στοιχείο του εμπορευματοποιημένου κράτους Άμυνας-Ασφάλειας. 
Ο νέος δρόμος καπιταλιστικής κερδοφορίας που χαράσσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αναθέσει στον Στρατό ενεργό ρόλο τόσο την παραγωγική αναδιάρθρωση της αστικής οικονομίας και στην αντιδραστική αναθεώρηση των εργασιακών σχέσεων, όσο και στην υπεράσπιση των ΜεγαλοΪδεατικών βλέψεων του ελληνικού κεφαλαίου στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή και Αφρική.
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού τείνει το χέρι στο φασισμό και το ναζισμό.
Αυτό το κράτος αναθέτει στον Στρατό την εφαρμογή των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας που αντιμετωπίζουν την εργατική αμφισβήτηση και τους μετανάστες ως εσωτερικό εχθρό, ως ασύμμετρη απειλή. Για αυτό η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου καθορίζουν το 2017 σε έτος Εφεδρείας και εντάσσουν στα βρώμικα πολεμοκάπηλα και κατασταλτικά τους σχέδια την Εθνοφυλακή και τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων.
Καλούμε όλους τους φαντάρους να κλιμακώσουν την κοινή μας προσπάθεια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να καταδικάσουν την εθνικιστική καφρίλα από όπου και αν προέρχεται.
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή σε ένα μαχητικό και μαζικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον εθνικισμό-ρατσισμό-μιλιταρισμό, για την ικανοποίηση των αναγκών και δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου