Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Το ΑΞΙΟΜΑΧΟ λιώνει τους φαντάρους και παίζει Χιονοπόλεμο με ΤΑΝΚΣ στον Έβρο!


Δε θα σακατευτούμε εμείς 

για να κάνουν Καριέρα 

οι Καραβανάδες!
Στην Λάρισα ή θερμοκρασία έφτασε στους -14
Μάλιστα, οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή των σκουπιδιών αποφάσισαν να μην βγουν για δουλεία, καθώς οι καιρικές συνθήκες το επέτρεπαν.

Και καλά έκαναν βεβαίως.

Όμως στον Έβρο, που σύμφωνα με τις δεκάδες καταγγελίες που έχει λάβει η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικρατούν οι γνωστές συνθήκες ο Στρατηγός αποφάσισε να βγάλει τα τακνς στο χιόνι για να αυξήσει το Αξιόμαχο της 16ης Μεραρχίας!

Και να βγάλει φωτογραφίες...

Σύμφωνα λοιπόν με την αρθρογραφία των μιλιταριστικών και φασιστικών σαιτ-ΜΜΕ που πανηγυρίζουν,  το προσωπικό των Σχηματισμών και Μονάδων Μάχης, Υποστήριξης Μάχης και Διοικητικής Μέριμνας της XΙI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικου, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εφάρμοσε ιδιαίτερο πρόγραμμα εκπαιδεύσεως, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού, στον Νότιο Έβρο.

Μάλιστα, οι αναρτήσεις χρέωσαν ονομαστικά στον συγκεκριμένο Στρατηγό την ακραία αυτή απόφαση, που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία και την ακεραιότητα των συναδέλφων φαντάρων και των μονίμων.  

Γιατί όμως;

Μήπως, λέμε μήπως, είναι συμπτωματικό το γεγονός ότι το Μάρτιο έρχονται οι Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και οι Στρατηγοί που δίνουν αγώνα δρόμου στις δημόσιες σχέσεις και στις φωτογραφίες, τόσο της Λάρισας όσο και του Έβρου, λιγουρεύονται τη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ;
Μήπως δηλαδή για μια ακόμη φορά το ΑΞΙΟΜΑΧΟ των Ενόπλων Δυνάμεων, με Αναλώσιμους τους φαντάρους και τα χαμηλόβαθμα στελέχη συνδυάζεται μια χαρά με τις φιλοδοξίες και την Καριέρα του κάθε στρατοκράτη;
Βεβαίως, η 16 Μηχανοκίνητη Μεραρχία έχει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν.
Είναι η Μεραρχία που είχε κινητοποιηθεί, μετά από την συνεργασία ΕΥΠ-ΜΙΤ, προκειμένου να ανακόψει τους απελπισμένους  πρόσφυγες-μετανάστες που έρχονταν από την Αδριανούπολη...
Η Μεραρχία αυτή επίσης βαρύνεται από τις καταγγελίες των συναδέλφων στρατιωτών για το έργο του Στρατηγού, ο οποίος διέταξε -παραβιάζοντας όλες τις διαταγές και τους σχετικούς νόμους-οι σωματικής ικανότητας Ι3 Άοπλοι και οι Ι4 να κάνουν βολή!
Μάλιστα, οι παράνομες αυτές διαταγές ακυρώθηκαν μετά τη παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τις διαμαρτυρίες των συνάδελφων.
Ποιος όμως είχε υπερασπιστεί τότε τις παρανομίες του Στρατηγού και είχε απαιτήσει την Απαγόρευση του Κινήματος των Φαντάρων.
Μα οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και ο υπόδικος βουλευτής της δολοφονικής συμμορίας Ηλίας Παναγιώταρος.
Αυτοί οι ΝΑΖΙ και εθνικιστές-μιλιταριστές υπερασπίζονται το ΑΞΙΟΜΑΧΟ που θυσιάζει φαντάρους και στελέχη. Σε αυτή τη βάση δίνουν το χέρι οι φασίστες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο.
Εμείς θεωρούμε ότι η υγεία, η ακεραιότητα και η ζωή του Φαντάρου Πολίτη με ζωή είναι πάνω από όλα. Δε δεχόμαστε καμιά δική μας θυσία για τους πολεμικούς τους τυχοδιωκτισμούς.
Δε θα πεθάνουμε εμείς για τα κέρδη τους.
Δε θα σακατευτούμε εμείς για να κάνουν Καριέρα οι Στρατοκράτες.











ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου