Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Στα Αρματαγωγά, εκεί που βάζουν τανκς, "φιλοξενούν" τους πρόσφυγες!

Στις εικόνες που αποτυπώνουν τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης που έχουν φυλακίσει τους πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη μέχρι την Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο ήρθε να προστεθεί η απόφαση εγκλεισμού των μεταναστών-προσφύγων στο αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ!
Είναι μια πολιτική απόφαση που συμπυκνώνει τον πολιτισμό και την απανθρωπιά της κυβερνητικής πολιτικής και της Ε.Ε. με την βάρβαρη συμφωνία της με την Τουρκία, τον άθλιο ρόλο των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών της τουριστικής βιομηχανίας που δεν τους θέλουν, τη δολοφονική και τραμπούκικη πρακτική των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και όλου του ακροδεξιού αντιδραστικού κατεστημένου. 

Η κυβέρνηση παρουσιάζει ως λύση ανάγκης λοιπόν τον εγκλεισμό των προσφύγων στο Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ. Οι άνθρωποι που έφυγαν για να γλυτώσουν από το αυταρχικό καθεστώς του Άσαντ και τους ακραίους φονταμενταλιστές του ISIS που στήριξαν ΗΠΑ-οι χώρες μέλη της Ε.Ε.-αντιδραστικές μοναρχίες του Περσικού Κόλπου-Τουρκία κατάντησαν να παγώνουν στα Στρατόπεδα Κολαστήρια του Τσίπρα-Καμμένου-Μουζάλα.

Για μια ακόμη φορά ο Στρατός παρουσιάζεται να δίνει τη λύση! 
Στην πραγματικότητα όμως η κυβέρνηση φυλακίζει για μια ακόμη φορά πρόσφυγες-μετανάστες σε απάνθρωπες συνθήκες, υπό στρατιωτικό καθεστώς! 

Τα ερωτήματα που Αρνείται να απαντήσει η κυβέρνηση και τα Επιτελεία, τα οποία φυσικά δεν τίθενται για τη δολοφονική Δεξιά και Ακροδεξιά Αντιπολίτευση (αλήθεια ποιος ξεχνά τις δηλώσεις των Γεωργιάδη-Βορίδη-Μιχαλολιάκου- Κασιδιάρη κλπ) είναι τα εξής: 

Πως θα «φιλοξενηθούν» τόσες εκατοντάδες άνθρωποι στο αρματαγωγό;

Το Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ μπορεί να μεταφέρει περίπου 250 πεζοναύτες και 22 άρματα μάχης. 

Οι χώροι στους οποίους κοιμούνται οι πεζοναύτες έχουν σχεδιαστεί για πολεμικές επιχειρήσεις. 

Ο χώρος μεταφοράς των αρμάτων μάχης πως θα φιλοξενήσει το κόσμο. 

Για μια ακόμη φορά όμως η κυβέρνηση μας εμπαίζει. Όπως ο Μουζάλας απαγορεύει την λήψη φωτογραφιών από τα παγωμένα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης της κυβέρνησης του για να μην καταγράφεται η κτηνωδία τους, έτσι και το ΓΕΝ, μαζί με το Υπουργείο Άμυνας κοροϊδεύει τους ναύτες και όλο το πλήρωμα.
Το ΓΕΝ δηλώνει ότι για το πλήρωμα του αρματαγωγού ΛΕΣΒΟΣ -120 άτομα- δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι το πλήρωμα θα εμβολιαστεί στη Λέσβο. Ακόμη κι αν αυτό γίνει σήμερα, είναι γνωστό πια από άλλες περιπτώσεις, ότι για να δημιουργηθούν αντισώματα από τα εμβόλια χρειάζονται 20 ημέρες.
Όπως και αν το ιεραρχήσεις ως ζήτημα, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι πρόκειται για μια πρόχειρη και ανεύθυνη κυβερνητική απόφαση, που δεν υπολόγισε όλες τις παραμέτρους και σε τελική ανάλυση δεν αντιστοιχεί στην σοβαρότητα του ζητήματος.
Όλοι τους παίζουν βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες των ναυτών και του προσωπικού, δείχνουν το κτηνώδες της πολιτικής και της αντίληψης τους ως Άνθρωποι.
Είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι: κυβέρνηση-στρατιωτικοί-βουλευτές-νομάρχης-δήμαρχοι-Μητροπολίτες-παπάδες! 
Ντροπή στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που πριν λίγες ημέρες είχε το θράσος να δηλώνει πως: ‘’Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο, ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις διαδικασίες για το ξεχειμώνιασμα’’
Ντροπή και αίσχος για το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο Γιώργο Πάλλη που υποκριτικά ζήτησε από τους ξενοδόχους να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες στα ξενοδοχεία.
Ντροπή στον Δήμαρχο της Λέσβου Σπύρο Γαληνό και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, που δεν φρόντισαν να ανοίξουν ζεστοί χώροι για τόσους ανθρώπους που κοιμούνται μέσα στο χιόνι.
Ντροπή στους Μητροπολίτες Μυτιλήνης και Μήθυμνας που κρατάνε κλειστές τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, όπου θα μπορούσαν φιλοξενηθούν όλοι οι πρόσφυγες του νησιού.
Ντροπή στους ξενοδόχους της Λέσβου αρνούνται να φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες του νησιού.
Απαιτούμε ΑΜΕΣΑ:
- Να ανοίξουν τα σχολεία, τα γυμναστήρια, τα πολιτιστικά κέντρα, τα δημοτικά καταστήματα και οι άλλοι θερμαινόμενοι χώροι του νησιού για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
- Να γίνει επίταξη των ξενοδοχείων για να στεγαστούν οι πρόσφυγες όσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία.
- Να γίνει επίταξη του πλοίου Αριάδνη της Hellenic Seaways (που βρίσκεται εκτός δρομολογίων) για να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.
Απαιτούμε να Απεμπλακούν άμεσα οι Ένοπλες Δυνάμεις από τη διαχείριση του Προσφυγικού Ζητήματος.
Καλούμε τους ναύτες και το σύνολο του προσωπικού να Αρνηθούν την παροχή οποιαδήποτε υπηρεσίας στον Πόλεμο κατά των Προσφύγων-Μεταναστών που διεξάγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε., το σύνολο του αστικού κόσμου.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου