Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Τραμπούκος Λοχαγός στο ΚΕΤΘ επιτέθηκε στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με βρισιές και απειλές χειροδικίας

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, από τα πολλά που καταγράφονται τελευταία στο ΚΕΤΘ Αυλώναq, σημειώθηκε την προηγούμενη Κυριακή 13/11/2016 όταν κατά τη διάρκεια εξόρμησης της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, μαινόμενος Λοχαγός επιχείρησε να επιτεθεί στα μέλη μας που ενημέρωναν με σχετικό κείμενο για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Την τραμπούκικη έξαψη του μαινόμενου Λοχαγού προκάλεσε η δημόσια καταδίκη μας της οικονομικής εκμετάλλευσης των νεοσύλλεκτων φαντάρων και των γονιών τους από το φωτογράφο που συνεργάζεται με το ΚΕΤΘ Αυλώνα και το κάλεσμα μας να μην πληρώσουν το έκτακτο χαράτσι των 25 ευρώ για τις φωτογραφίες που ουσιαστικά υποχρεωτικά τους χρέωσε. Να θυμίσουμε ότι ενώ η διοίκηση της μονάδας είχε δεσμευτεί να αντιμετωπίσει την επαναλαμβανόμενη αυθαιρεσία του φωτογράφου, «εν άγνοιας της» αυτά επεκτάθηκαν και γιγαντώθηκαν!
Η διοίκηση της μονάδας ενημερώθηκε για όλα αυτά από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Διαπιστώνοντας όμως τη μεγάλη απήχηση της εξόρμησης μας σε χιλιάδες γονείς, μας "εστάλει" ο Λοχαγός, που κάνοντας μια σαφέστατη υπέρβαση των καθηκόντων του άρχισε δημόσια την ανάκριση:    
Ποιοι είστε; Ποιοι αποτελούν την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ; Από πότε υπάρχει; Τι κάνετε; Γιατί έρχεστε στα στρατόπεδα; Τι επιδιώκετε;  Ποιοι είναι οι απώτεροι πολιτικοί σας στόχοι; Ποιος είναι ο Αρχηγός ή οι Αρχηγοί σας; Ποιοι σας καθοδηγούν; Που και πότε συναντιέστε για να οργανώσετε τις παρεμβάσεις σας; Από πού πληρώνεστε; Ποιος σας χρηματοδοτεί;  Ποιο κόμμα είναι από πίσω σας;  Δε μπορεί να τα κάνετε όλα αυτά χωρίς να επιδιώκετε το κέρδος και την ανάδειξη;
Αυτές ήταν οι «αγνές» ερωτήσεις που δεχτήκαμε από τον «καλοκάγαθο και εξίσου καλοπροαίρετο» Αξιωματικό!
Τα μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ με αποφασιστικότητα του υπέδειξαν να κάνει Μεταβολή για να επιστρέψει στο στρατόπεδο και στην πραγματική τέλεση των καθηκόντων του, που στην περίπτωση της υπεράσπισης των στρατευμένων από την αυθαιρεσία του φωτογράφου απέδειξε την Ανεπάρκεια του!
Ο Λοχαγός που δεν έχει συνηθίσει να αμφισβητούν τις διαταγές του κατά πρόσωπο, αιφνιδιάστηκε με τη μαχητικότητα των μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και αποκάλυψε τον πραγματικό του εαυτό και την πραγματική αποστολή που εκτελούσε: 
μας επιτέθηκε με ύβρεις και απειλές , ενώ η αίσθηση ότι η τρομοκρατία του δεν περνά τον έκανα έξαλλο. "Τρίζοντας" από την ένταση και την αναποτελεσματικότητα της βίαιης συμπεριφοράς του, εξ αποστάσεως, δήλωνε έτοιμος να μας επιτεθεί με αχαλίνωτη βία….. Προκαλώντας βεβαίως τη θυμηδία και την καταδίκη των γονιών!
Είναι χαρακτηριστικό ότι απαιτήθηκε η παρουσία Συνταγματάρχη για να επιστρέψει στο στρατόπεδο,  οποίος ξανά και ξανά τον διέταξε να απομακρυνθεί, ενώ ο Λοχαγός αρνούνταν να εκτελέσει τις διαταγές του Συνταγματάρχη και συνέχιζε να προκαλεί και να απειλεί με χειροδικία!    
Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι του επεισοδίου αυτού με πρωταγωνιστή το δυστυχή Λοχαγό, είχε προηγηθεί στην προηγούμενη Σειρά κατάταξης, και πάλι σε ενημερωτική εξόρμηση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ,  περιστατικό με Υπολοχαγό που ανέλαβε καθήκοντα Χαφιέ, κάνοντας μας ανάλογες ερωτήσεις.
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενοχλεί. 
Όχι μόνο γιατί υπερασπίζουμε τα δικαιώματα των στρατευμένων, αλλά επίσης γιατί εξαιτίας της καθημερινής μας συνδικαλιστικής δράσης του χαλάμε τις δουλειές:»!
Τι σημαίνει αυτό;
  • Ο φωτογράφος στο ΚΕΤΘ επεδίωκε να κερδίσει μέχρι 50000 ευρώ από το χαράτσι των 25 ευρώ για τις φωτογραφίες των νεοσύλλεκτων της μαζικότατης Σειράς Κατάταξης Νοεμβρίου.
  • Η διοίκηση του ΚΕΤΘ θα έβγαζε 6000 ευρώ χρεώνοντας 3 ευρώ για σήματα και ραφτικά τους συναδέλφους της Σειράς Σεπτεμβρίου.
  • Στο ΚΕΠΒ Θήβας άλλαξε η σύμβαση στο Ιδιωτικό ΚΨΜ, έφυγε ο προηγούμενος επιχειρηματίας και οι τιμές –άρα και το κέρδος- του επόμενου ιδιώτη διαχειριστή περιορίστηκε κατά πολύ.
  • Στο ΚΕΕΜ  Σπάρτης το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπλοκάρισε την Ιδιωτικοποίηση του ΚΨΜ και την απόπειρα για ιδιωτικό ίντερνετ center!

Είναι επομένως πολλά τα λεφτά που ορισμένοι χάνουν….
Κυρίως, είναι πολύ μεγάλο το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο καθώς βάλλεται η νεοφιλελεύθερη πολιτική του ολοκληρωτικού καπιταλισμού. 
Επίσης, γιατί συνειδητοποιούν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία ότι οι φαντάροι δεν είναι άβουλα πρόβατα ντυμένα στο χακί, πειθαρχημένη μάζα βορά στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση,  κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, αλλά Πολίτες με Στολή, που ξέρουν και αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, στέκονται με αποφασιστικότητα απέναντι στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και το φασισμό.
Αυτό όμως είναι κάτι που τρελαίνει την ναζιστική ακροδεξιά
Γιατί μπορεί οι ΝΑΖΙ να έχουν διεισδύσει στις Στρατιωτικές Σχολές, να στρατολογούν μέλη στις τάξεις του μόνιμου προσωπικού, αλλά ούτε τολμούν να εκδηλωθούν δημόσια, ούτε να εφαρμόσουν τις αυταρχικές και πολεμοκάπηλες πρακτικές τους.
Για αυτό ο υπόδικος βουλευτής των ΝΑΖΙ Παναγιώταρος, πιάνει το νήμα από τον Βορίδη –βουλευτή τότε του ΛΑΟΣ και μετά κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ- για να απαιτήσει την πάταξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Όμως ούτε τότε, ούτε  και σήμερα θα τους κάνουμε την χάρη… ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ.
Σε κάθε περίπτωση, οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας πρέπει να αναλογιστούν που οδεύουν τα πράγματα δείχνοντας ανοχή στην ναζιστική ακροδεξιά, στους ρατσιστές και τους τραμπούκους.
Εμείς, σε κάθε περίπτωση, απλώς, θα κλιμακώσουμε τη δράση μας. 
Αυτό εξάλλου απαιτούν οι συνάδελφοι φαντάροι και οι γονείς.
        ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


diktiospartakos@hotmail.com    

1 σχόλιο: