Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Καψόνια και Φασιστική Προπαγάνδα στο ΚΕΤΘ Αυλώνα: από στέλεχος της 1ης Ίλης στην 1η Επιλαρχία

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Ότι υπάρχει πρόβλημα με τους φασίστες στον στρατό είναι γνωστό σε όλους.
Ότι οι φασίστες αποκαλύπτουν σε κάθε ευκαιρία, με τις πράξεις και τα λόγια τους, τη βάναυση, αποκρουστική και απάνθρωπη ιδεολογία τους, που είναι πρώτα απ΄ όλα εχθρική στους φαντάρους, είναι επίσης γνωστό.
Και στο ΚΕΤΘ Αυλώνα οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες τα γνώρισαν από πρώτο χέρι όλα αυτά.
Ανθυπασπιστής στην 1η Ίλη της 1ης Επιλαρχίας έκανε την Τετάρτη 9/11 καψόνια σε νεοσύλλεκτους συναδέλφους.
Όπως καταγγέλλουν σε επιστολή τους στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ "μας είχαν για εκπαίδευση το μεσημέρι και επιθεώρηση το βράδυ στις 22.00 μ.μ., με αποτέλεσμα κανένας συνάδελφος να μην ξεκουραστεί από το πρωί. 
Πολλοί περίμεναν το βράδυ μετά την επιθεώρηση να πάνε τουαλέτα. 
Με το τέλος της βραδινής επιθεώρησης ο εν λόγο ανθυπασπιστής έβγαλε τους συναδέλφους που δεν είχαν στρώσει καλά τα κρεβάτια τους ή δεν είχαν καθαρίσει καλά και τους έκανε κήρυγμα, λέγοντας συγκεκριμένα ότι "εμείς δεν είμαστε μουσουλμάνοι να σφάζουμε κόσμο". 
Σε ποιον απευθύνεται αυτή ή φασιστική προπαγάνδα; 
Στους συναδέλφους μουσουλμάνους που υπηρετούν στο κέντρο. 
Το εν λόγω στέλεχος έχει κάνει τις θέσεις του φανερές σε εμάς από την πρώτη στιγμή. Ειρωνικά σχόλια για συναδέλφους που είναι από άλλη χώρα είναι χαρακτηριστικά.
Εμείς του θυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι που βομβαρδίζουν παιδιά και αμάχους  στη Μέση Ανατολή είναι Χριστιανοί. 
Ότι, οι Ταγματασφαλίτες, όργανα του Γερμανικού Στρατού Κατοχής, που έσφαζαν αγωνιστές και πυρπολούσαν ολόκληρα χωριά, έχοντας συχνά κλείσει μέσα σε σχολεία γυναίκες-ηλικιωμένους-παιδιά καίγοντας τους ζωντανούς, ήταν επίσης χριστιανοί.
Ο ρόλος μας όμως δεν είναι να διδάξουμε ιστορία στους ανιστόρητους ακροδεξιούς, που βασανίζουν φαντάρους και προπαγανδίζουν εμετικές αντιλήψεις, που αιματοκύλησαν ξανά και ξανά την ανθρωπότητα.
Εμείς καλούμε το διοικητή του ΚΕΤΘ Αυλώνα και το ΓΕΣ να παρέμβουν άμεσα.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι.
Καλούμε τους γονείς να διαμαρτυρηθούν μαζικά και αποφασιστικά την Κυριακή που έχει επισκεπτήριο καταδικάζοντας την καταπίεση και το φασισμό.
    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου