Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

H ΗΓΕΣΙΑ ΚΟΙΛΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΔΙΑΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
Αλήθεια, οι Ενώσεις Στρατιωτικών γιατί δεν αντιδρούν; 
Γιατί βαράνε Προσοχή στην Ηγεσία;
Το ΓΕΝ κήρυξε τον πόλεμο στους κοιλαράδες….
Όχι σε όλους…
Οι κοιλαράδες Ανώτατοι Αξιωματικοί, αυτοί με τις μεγάλες στολές, που δίνουν τις διαταγές Απαλλάσσονται του μέτρου.
Με διαταγή προβλέπεται πλέον η άμεση μέτρηση του Δείκτη Μάζας Σώματος για τα στελέχη του.
Όσοι κριθούν υπέρβαροι θα πρέπει να χάσουν τα κιλά τους, διαφορετικά θα έχουν επιπτώσεις στην επόμενη κιόλας “κρίση τους”…
Άρα το βάρος γίνεται κριτήριο για την εξέλιξη των στρατιωτικών.
Και είναι λογικό ο Α/ΓΕΝ Γ. Γιακουμάκης να προχωρά σε αυτή την απόφαση αφού πολιτική και στρατιωτική ηγεσία θέλουν τα στελέχη καλογυμνασμένα και ετοιμοπόλεμα.
Ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός για την αναβάθμιση της γεωστρατηγικής θέσης των κρατών στην Ανατολική Μεσόγειο οξύνεται, οι πολεμικές και κατασταλτικές ανάγκες τόσο του ΝΑΤΟ, όσο και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ πολλαπλασιάζονται, άρα δεν πρέπει να περάσει μόνο το μήνυμα της πολεμικής εγρήγορσης, αλλά και να αποτελέσει κριτήριο στην εξέλιξη της καριέρας των στρατιωτικών.
Ας τα βλέπουν επομένως αυτά όσοι και είναι οι περισσότεροι επέλεξαν τις Στρατιωτικές Σχολές ως μέσο εργασιακής εξασφάλισης και σταθερότητας.
Ο Πόλεμος είναι γύρω μας, σε αυτούς τους πολέμους και τις επεμβάσεις το ελληνικό κράτος πολεμά, άρα τα στελέχη του πρέπει να χάσουν κιλά, πριν χάσουν τα πάντα…
Όμως αξίζει αυτή η απόφαση για πολλούς λόγους:
Γιατί αποκαλύπτει ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι Συνένοχοι-Συμμέτοχοι στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. 
Γιατί αποκαλύπτει ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί έχουν ως επάγγελμα την εφαρμογή των Δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας, για να αντιμετωπίσουν ως Πραιτοριανοί τον εσωτερικό εχθρό, αγωνιζόμενο λαό και κάθε λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματα του. 
Γιατί αποκαλύπτει ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι ταυτόχρονα Αναλώσιμοι!
Με αυτόν επομένως τον προκλητικό τρόπο -τη διαταγή να χάσουν κιλά- η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων απαντά στην ανησυχία που κυριαρχεί σε όλο τα προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μετά το βράδυ με τις δύο ταυτόχρονες Αυτοκτονίες.
Ήταν όμως το ίδιο το βράδυ που πραγματοποιούνταν Αντιπολεμική-Αντιμπεριαλιστική-Αντιφασιστική Πορεία στην Αθήνα με την συμμετοχή του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ένστολων φαντάρων που φώναζαν 
«ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για  ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολιγαρχία».
Βλέπεις πάντα υπάρχει άλλος δρόμος.
Απέναντι στην Υποταγή, στη Μοιραλατρία, στην ταύτιση με τα σοκαριστικά εγκλήματα του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της Ε.Ε., στα οποία συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, με απόφαση είτε των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να αρπάξει το ελληνικό κεφάλαιο το μερίδιο της λείας που του αναλογεί…
Υπάρχει άλλος δρόμος.
Είναι ο δρόμος του αγώνα, της αμφισβήτησης, του Ελεύθερου Συνδικαλισμού, της Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό.    
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου