Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η Αστική Δικαιοσύνη υποκλίνεται στην Τζούλια και στον γιο Ζαγορίτη, για να καταδικάσει το Κίνημα των Φαντάρων

Άλλο ένα λαμπρό δείγμα γραφής για το ταξικό περιεχόμενο και την ηθική που περικλείει η αστική δικαιοσύνη αποκαλύφθηκε πρόσφατα στο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», όταν ο Γιώργος Λεβέντης περιέγραψε τη μεθόδευση παραγραφής του αδικήματος της Ροζ νύχτας στο Πολεμικό Μουσείο της... Τζούλιας με τον γιο του Ζαγορίτη, σημαντικότατου στελέχους της κυβέρνησης Καραμανλή.
Έτσι λοιπόν η αστική δικαιοσύνη που έσπασε την απεργία των δικηγόρων για να δικάσει άρον άρον το μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Νίκο Αργυρίου και προχώρησε στην παραδειγματικού και φρονηματικού χαρακτήρα εκτελεστική καταδικαστική απόφαση 2χρονης φυλάκισης γιατί  αποκαλύψαμε τα καψόνια που γίνονται στον Ελληνικό Στρατό.
Αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην πορνοστάρ Τζούλια Αλεξανδράτου και στον Γεράσιμο Ζαγορίτη που αφού διέπρεψε με τον γνωστό τρόπο κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Πολεμικό Ναυτικό (εκεί που αράζουν όλα τα βύσματα της ΝΔ), τώρα μάχεται για τα ελληνικά συμφέροντα στο Ευρωκοινοβούλιο στο πλευρό της πάλαι ποτέ μεγαλοδημοσιογράφου του MEGA, Σπυράκη και του Γιούγκερ, που μας φέρνει το ένα Μνημόνιο μετά το άλλο!
Διαβάζουμε λοιπόν:     
• Αναβλήθηκε για το 2017 η δίκη της Τζούλιας Αλεξανδράτου και του Γεράσιμου Ζαγορίτη (γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, πρώην γραμματέα της Ν.Δ.)
• Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης κάνει πλέον καριέρα στο Ευρωκοινοβούλιο ως συνεργάτης της ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη
Το ροζ σκάνδαλο στους χώρους του Πολεμικού Μουσείου, που είχε προκαλέσει σάλο τον Ιούνιο του 2010, έξι και πλέον χρόνια μετά «σέρνεται» στις δικαστικές αίθουσες, οδηγούμενο από αναβολή σε αναβολή.
Με τους δύο πρωταγωνιστές, την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γεράσιμο Ζαγορίτη, να απουσιάζουν κάθε φορά που η δίκη προσδιορίζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, διαδικαστικοί λόγοι, όπως η απουσία του βασικού μάρτυρα ή η παρέλευση του ωραρίου, έχουν ως αποτέλεσμα να παραμένει μια υπόθεση γραμμένη στο πινάκιο έξω από την αίθουσα αλλά να μη φτάνει ποτέ στο ακροατήριο. Η πρώην σταρ των ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη δεν στέλνει ούτε δικηγόρο και μόνο ο νεαρός Ζαγορίτης εκπροσωπείται από τον δικηγόρο του.
Το ίδιο συνέβη και πριν από λίγες ημέρες, όταν η υπόθεση είχε προγραμματιστεί ξανά να εκδικαστεί, αλλά αναβλήθηκε για ακόμα έναν χρόνο και συγκεκριμένα για τον Σεπτέμβριο του 2017.
Όπως εξηγούν νομικοί στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», το πλημμέλημα της «πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις», με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι δύο κατηγορούμενοι για τα όσα έγιναν στο Πολεμικό Μουσείο το καλοκαίρι του 2010, παραγράφεται μετά από οκτώ χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι από τον τελευταίο προσδιορισμό υπολείπονται μόνο δέκα μήνες ώστε η υπόθεση να τεθεί οριστικά στο αρχείο και να πάψει να απασχολεί την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Γεράσιμο Ζαγορίτη. Άλλωστε και οι δύο έχουν γυρίσει πλέον σελίδα στη ζωή τους και εκείνο το περιπετειώδες βράδυ αποτελεί γι’ αυτούς μακρινό παρελθόν.
ΞΕΝΑΓΗΣΗ: Η καυτή καλοκαιρινή νύχτα που τους έστειλε στα δικαστήρια είχε ξεκινήσει στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν τότε η Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ μετά η διασκέδαση συνεχίστηκε σε άλλη πίστα της Αθήνας.
Τα ξημερώματα βρήκαν τον τότε ναύτη και το γνωστό μοντέλο να περνούν την είσοδο του Πολεμικού Μουσείου, όπου ο Γεράσιμος Ζαγορίτης υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, χωρίς να τους σταματήσει κανείς. Ακολούθησε «ξενάγηση» της Τζούλιας στους κοιτώνες των στρατιωτών, που ξύπνησαν τρίβοντας τα μάτια τους από την έκπληξη και ζητούσαν... αυτόγραφα από την ξανθιά επισκέπτρια.
Οι καυτές περιπτύξεις όμως της Τζούλιας και του νεαρού φίλου της αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό του παπαράτσι που τους ακολουθούσε και την επόμενη ημέρα κρέμονταν στα περίπτερα όλης της χώρας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο. Η δίωξη για τη σκανδαλώδη «εισβολή» στον χώρο του Πολεμικού Μουσείου ασκήθηκε αυτεπάγγελτα και η υπόθεση πήρε από τότε τον -μακρύ- δρόμο της Δικαιοσύνης.
Η Τζούλια είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις της ότι μετά τη βραδινή τους έξοδο ο νεαρός ναύτης τής είχε ζητήσει να περάσουν από το Μουσείο, «για να κάνει πλάκα στους φίλους του», και εκείνη δέχθηκε, γιατί το βρήκε ενδιαφέρον.
Η Αυστρία και το Ευρωκοινοβούλιο
Σήμερα, το μόνο κοινό που έχουν πλέον το ξανθό πρώην μοντέλο και ο γιος του πρώην βουλευτή και γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, είναι ότι έχουν αφήσει πίσω τους την Ελλάδα και μένουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η ξανθιά «μούσα» του Δημήτρη Σειρηνάκη έριξε μαύρη πέτρα πίσω της μετά τον σάλο που προκάλεσε η συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες, παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Αυστρία. Αλλαξε μάλιστα ονοματεπώνυμο και, ως Ιουλία Καρπόζηλου πια, προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από το παρελθόν της. Με κάθε ευκαιρία πάντως επιστρέφει στην Ελλάδα και κυρίως στη Μύκονο, τραβώντας ακόμα σαν μαγνήτης τα φωτογραφικά φλας στις δημόσιες εμφανίσεις της.
Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η πορεία του Γεράσιμου Ζαγορίτη, ο οποίος διαπρέπει στις Βρυξέλλες ως εργαζόμενος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μέσω των social media εκφράζει συχνά-πυκνά τις απόψεις του για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα. Φωτογραφημένος με την ομάδα του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο πρόσφατο παρελθόν (υπήρξε συνεργάτης του κ. Γιούνκερ στο επικοινωνιακό επιτελείο του κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης από αυτόν της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής), βάζει ψηλά τον πήχη των επαγγελματικών φιλοδοξιών του, ενώ από την επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου φαίνεται ότι παραμένει συνεργάτης της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη!
Αυτά γράφει ο δημοσιογράφος αποκαλύπτοντας χωρίς να είναι αυτή η πρόθεση του ότι η αστική δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, είναι Ταξική και Εχθρική για τους εργαζόμενους και την νεολαία.
Τα μεγάλα τα εθνικιστικά τα λογάκια και τις υπερφίαλες δηλώσεις για το Ελληνικό Στρατό οι αστοί πολιτικοί και το στρατιωτικό κατεστημένο τις κάνουν μόνο και μόνο για να παραμυθιάσουν και να αποκρύψουν την πραγματική ουσία του κόσμου τους.
Γιατί αυτός είναι ο κόσμος τους…
Η Τζούλια και οι δικαστές, ο Ζαγορίτης και ο Γιούγκερ, η Σπυράκη και το MEGA CHANNEL, τα αστικά κόμματα εξουσίας, το στρατιωτικό κατεστημένο, οι επιχειρηματίες και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους…
Ξεφτίλα…
Αν νομίζει όλη αυτή η αστική βρωμιά ότι θα τρομοκρατήσει, θα αποθαρρύνει και θα σταματήσει το Κίνημα των Φαντάρων είναι Γελασμένοι.
ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ
Συνεχίζουμε πιο αποφασισμένοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με στολή, την πάλη ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, τον Ρατσισμό και το Φασισμό.
     ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου