Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Σημαντική Νίκη των Φαντάρων στο 211 ΜΚΤΕ Ρόδου, Πεταλούδες: περιορίστηκαν οι υπηρεσίες, αυξήθηκαν οι έξοδοι, ζητούμενο πλέον η ποιότητα της χακί καθημερινότητας

Τα πάνω κάτω ήρθαν και σε αυτή τη μονάδα μετά την επιστολή καταγγελίας των συναδέλφων φαντάρων και την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Μεγάλη ανάσα λοιπόν πήραν οι φαντάροι που πλέον νοιώθουν ότι ένα μεγάλο βάρος υπηρεσιών έχει φύγει πάνω από τις πλάτες τους.
Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της μονάδας αποφάσισε να απαλλάξει τρεις (3) φαντάρους από μια υπηρεσία την οποία ανέλαβαν να εκτελούν ΕΠ.ΟΠ.
Επίσης, το 211 ΜΚΤΕ σταματά να στέλνει τους τέσσερις (4) φαντάρους που απαιτούνταν για την εξυπηρέτηση των αναγκών φυλακίου γειτονικής μονάδας, η οποία αναλαμβάνει το φυλάκιο.
Οι αποφάσεις αυτές της διοίκησης σε συνδυασμό με τον ευρύτερο σχεδιασμό είχε ως αποτέλεσμα να εξοικονομηθούν 7 φαντάροι που μαζί με τους συναδέλφους τους της 211 ΜΚΤΕ μπορούν καλύτερα να εκπληρώσουν τις όποιες ανάγκες της μονάδας.
Αυτό σημαίνει πρακτικά όχι μόνο ελάφρυνση των υπηρεσιών αλλά  και περισσότερες εξόδους.
Η κατάσταση δεν είναι βεβαίως ιδανική, αλλά οι συνάδελφοι μπορούν τώρα να βγαίνουν έξοδο κάθε πέντε μέρες (5-1) και όχι ανά 20 ή και 25 μέρες (20-1 ή 25-1) όπως συνέβαινε μέχρι να υπάρξει η δημοσίευση της Επιστολής Καταγγελίας.
Μάλιστα, ο διοικητής δηλώνει ότι στόχος του είναι η ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των συνθηκών και η χαλάρωση των υπηρεσιών, ώστε οι στρατιώτες να είναι πιο ελεύθεροι.
Εμείς και οι χαρούμενοι στρατιώτες της μονάδας δεν έχουν κανένα λόγο να είμαστε καχύποπτοι απέναντι του και να θεωρήσουμε ότι δε θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του.
Όχι μόνο γιατί για μια ακόμη φορά η Ιεραρχία και το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Τελλίδη άμεσα μοιράστηκαν την αγωνία και τους προβληματισμούς των φαντάρων, δίνοντας μαζί με τη διοίκηση του 211 ΜΚΤΕ λύσεις στα προβλήματα, όπως απαιτούνταν.
Αλλά κυρίως γιατί οι συνάδελφοι φαντάροι όπως και όλα τα στρατευμένα παιδιά έχουν βγάλει ένα πολύτιμο συμπέρασμα:
Τίποτε δεν αλλάζει στον στρατό με το βύσμα και την υποταγή!
Πάντα οι συνθήκες θα γίνουν χειρότερες όταν δε μιλάς, δεν αμφισβητείς και δεν υπερασπίζεσαι συλλογικά-μαχητικά τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή!
Για να υπάρξει η οποία βελτίωση απαιτείται Διεκδίκηση, να βγεις Παραπονούμενος στην Αναφορά, να δημοσιεύσεις Επιστολή Καταγγελίας, να Δράσει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Αυτό είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα των φαντάρων.
Που θα τους ακολουθεί στην υπόλοιπη θητεία τους και το μοιράζονται ήδη με τους συναδέλφους τους και τις Σειρές Κατάταξης που τους ακολουθούν.
Καλή και αγωνιστική θητεία λοιπόν σε όλα τα στρατευμένα παιδιά, με Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.     
   ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στον κ Αρχηγο που ενδιαφερεται για το προσωπικο του και που αντιμετωπιζει με τροπο δικαιο τις καταστασεις. Η ΑΣΔΕΝ ακουει;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή