Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν καταδικάζει και δεν λαμβάνει μέτρα για την διαφήμιση της WIND σε Αναφορά του ΚΕΝ Άρτας- Ενήμερος ο Συμεωνίδης, Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Π.Καμμένου για τα πρωτοφανή, απαράδεκτα γεγονότα

Εντύπωση προκαλεί η στάση της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τα πρωτοφανή και εξίσου απαράδεκτα γεγονότα στο ΚΕΝ Άρτας όταν συγκέντρωσαν υποχρεωτικά τους εκατοντάδες νεοσύλλεκτους στρατιώτες προκειμένου να τους κάνουν διαφήμιση των προϊόντων πολίτες υπάλληλοι της WIND!
Θυμίζουμε ότι όταν στο παρελθόν και πάλι η WIND είχε εισβάλλει με υπαλλήλους της στην πύλη του ΚΕΝ Θήβας για να πλασάρει τα προϊόντα της και πάλι μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘEΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχε υπάρξει δημόσια παρέμβαση του τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου, καταδίκη των προκλητικών αυτών ενεργειών και με λόγια αλλά και με έργα, καθώς οι υπάλληλοι της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εκδιώχθηκαν και δεν ξαναπάτησαν στο συγκεκριμένο Κέντρο Εκπαίδευσης.
Τώρα όμως το Υπουργείο Άμυνας τηρεί σιγή ασυρμάτου… Και ας γνωρίζει τα πάντα.
Καταρχήν, ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στη ΔΕΘ αποκάλυψε ότι έχει συστήσει στο Πεντάγωνο ομάδα 80 στρατευσίμων (φαντάρων), οι οποίοι υπό την καθοδήγηση μόνιμων αξιωματικών παρακολουθούν τι γράφεται στα social media!
Αυτοί λοιπόν οι 80 στρατεύσιμοι και οι μόνιμοι αξιωματικοί που τους καθοδηγούν δεν ενημέρωσαν όπως όφειλαν τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένος για τις σχετικές αναρτήσεις που πλημμύρισαν από το πρωί της Παρασκευής 23/9 το διαδίκτυο;
Μάλλον, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δε θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ υπερήφανος για τις επιλογές του.
Όμως σε καμιά περίπτωση ο Π.Καμμένος δε μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αφού η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το γραφείο του Θ.Συμεωνίδη, Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του Π.Καμμένου και ενημέρωσε τους συνεργάτες του για τις σχετικές δημοσιευμένες καταγγελίες!
H συμπεριφορά του Διευθυντή προκάλεσε την αίσθηση της κωλυσιεργίας -για ένα ζήτημα που ενέχει πολιτική ευθύνη από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας- καθώς χρονοτριβώντας ζήτησε την αποστολή εγγράφως της καταγγελίας των στρατευμένων για να εξεταστεί εν ενθέτω χρόνο! 
Για το περιεχόμενο όμως της δημοσιευμένης καταγγελίας το πρωί της ίδιας μέρας και για την οποία υπήρξε ήδη ενημέρωση!  
Τώρα, μην μας πείτε ότι ούτε ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Π.Καμμένου δεν ενημέρωσε τον Υπουργό Άμυνας…
Και ενώ η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας δεν παίρνει θέση, ταυτόχρονα το ΓΕΣ καλεί σε σύσκεψη για να αντιμετωπίσει τα όσα καταγγέλλονται.
Πολλά τα ερωτηματικά που προκύπτουν για την στάση της πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τα οποία αποκτούν άλλη βαρύτητα αν αναλογιστούμε ότι πριν από λίγες μέρες το ΓΕΑ προχώρησε στην αντικατάσταση του διοικητή της 110 ΠΜ ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θεωρείται επιτυχημένος στην 17μηνη  θητεία του και για τις διαθεσιμότητες που έχει εξασφαλίσει αλλά και για τις σημαντικές οικονομίες που έχει κάνει στην μονάδα, που αποδίδεται στην απόφασή του να αναθέσει σε αγρότη της περιοχής της Λάρισας να καθαρίσει από τα χόρτα που είχαν γίνει ζούγκλα τους χώρους πλάϊ από τους διαδρόμους, χωρίς να ενημερώσει εγκαίρως τους ανωτέρους του για την πρωτοβουλία του.
Η αντικατάσταση του διοικητή της 110 Π.Μ. ήταν μια κίνηση του ΓΕΑ για την οποία όλοι καταλαβαίνουν ότι θα είχε ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα.
Στη περίπτωση όμως της μετατροπής του ΚΕΝ Άρτας σε Εμποροπανήγυρη της WIND η στάση του Υπουργείου Άμυνας θυμίζει τη γνωστή Αμερικανική ταινία του Άρθουρ Χίλερ «Δεν Βλέπω Τίποτα, Δεν Ακούω Τίποτα»…
Και στις δύο όμως περιπτώσεις μιλάμε για φάρσα! 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου