Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ! ΤΟ ΚΕΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΑΡΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ WIND: Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για WIND σωματειοTHN ΠEMΠTH 22/9 META THN EKΠAIΔEYΣH ΣYΓKENTPΩΣAN ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΓIA NA ΠAPOYΣIAΣEI H WIND ENA ΠAKETO KAPTOKINHTHΣ
ΛΟΧΑΓΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΝΤΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ!
Για να δούμε όμως τι συμβαίνει σε αυτό το Κέντρο Εκπαίδευσης, που εκτός από το να σπαταλά τόσες χιλιάδες ευρώ για τα λειτουργικά του έξοδα και να απαιτεί την παραμονή προσωπικού σε μόνιμη βάση - καθώς άνοιξε ξανά κάνοντας το χατίρι της Γεροβασίλη και των υπόλοιπων τοπικών βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -  πλέον γνωρίζει και τα παράπονα των συναδέλφων νεοσύλλεκτων.
Ένα Κέντρο Εκπαίδευσης που συνδυάζει το χώσιμο για το θεαθήναι και τις πιο αποκρουστικές διαστάσεις του Νεοφιλελευθερισμού, σε αυτή την αγαστή συνεργασία  Στρατού και Ιδιωτικής Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας, με στόχο τα λιγοστά ευρώ στην τσέπη των φαντάρων.
Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες των συναδέλφων, την πρώτη βδομάδα τα στελέχη της μονάδας επιδόθηκαν σε μια πολύ χρήσιμη εκπαίδευση: ολομερής και ολοβραδίς στρώσε-ξέστρωσε τα κρεβάτια. Ευτυχώς, την Παρασκευή οι εκπαιδευτές δήλωσαν ικανοποιημένοι από το «πολεμικό επίπεδο» των νεοσυλλέκτων και τα καψόνια σταμάτησαν.      
Την επόμενη μέρα, Σαββάτο 17/9 και καθώς την Κυριακή θα πραγματοποιούνταν το πρώτο επισκεπτήριο των γονιών, η διοίκηση της μονάδας έθεσε τον πολεμικό στόχο: γενική καθαριότητα και επίπονες προσπάθειες προκειμένου να εξαφανιστούν όλα τα πετραδάκια , δεξιά και αριστερά του δρόμου που οδηγεί από την Πύλη στους χώρους του Στρατοπέδου. Ο στόχος επετεύχθη…
Όμως η εκπαίδευση την Τρίτη περιελάμβανε καμουφλάζ με λάσπη, πρωί και βράδυ. Κάτι που βεβαίως δεν αποτελεί αντικείμενο της εκπαίδευσης σε αυτή τη φάση. Όμως η διοίκηση του ΚΕΝ έχει αποφασίσει να κάνει Ράμπο τους νεοσύλλεκτους και φυσικά Άνδρες. Γι’ αυτό το λόγο όποιος πηγαίνει στο ΣΤΕΠ πρέπει υποχρεωτικά να βγει στην Αναφορά και να ανακοινώσει τις πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει. Δηλαδή η διοίκηση της μονάδας Καταργεί στην πράξη το Ιατρικό Απόρρητο, στιγματίζει τους ασθενείς και τους εκθέτει δημόσια
Από την πρώτη μέρα Λοχαγός άρχισε την εθνική διαπαιδαγώγηση και την μιλιταριστική προπαγάνδα.  
Για να περιγράψει τη διαφορά μεταξύ των μονίμων που επιλέγουν την στρατιωτική καριέρα για λόγους επαγγελματικής σταθερότητας και βολέματος, και των φαντάρων που έρχονται Υποχρεωτικά στις Ένοπλες Δυνάμεις για να τους χρησιμοποιήσουν ως Απλήρωτους Δούλους, δηλώνει ξανά και ξανά ότι οι στρατιώτες είναι Εθελοντές!
Πολύ βολικό επιχείρημα που λειτουργεί απροσχημάτιστα ως  δικαιολογία της οικονομικής και εργασιακής εκμετάλλευσης των στρατευμένων.
Όμως ο Λοχαγός αυτός, με τις συγκεκριμένες πρωτοποριακές ιδέες, διαφημίζει και συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Λειτουργώντας στο πλαίσιο των νόμων της αγοράς και με επίγνωση της γιγάντωσης της ανάγκης επικοινωνίας που προκαλεί ο αναγκαστικός  εγκλεισμός και ο υποχρεωτικός στρατωνισμός της νεολαίας, πρότεινε την ώρα της Αναφοράς στους νεοσύλλεκτους να γίνουν συνδρομητές στη wind, διαφημίζοντας τα προγράμματα της. 
Φαίνεται όμως ότι το πλασάρισμα των πακέτων της WIND από τον Λοχαγό δεν ήταν επιτυχές.
Για αυτό το λόγο η Διοίκηση του ΚΕΝ Άρτας, την Πέμπτη 22/9, επέτρεψε για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Στρατού, οι πωλητές της WIND να παρουσιάσουν το πακέτο της Καρτοκινητής σε συγκέντρωση φαντάρων «που προσήλθαν αυθόρμητα» μετά την εκπαίδευση!   
Να θυμίσουμε ότι πριν από 3 χρόνια, οι πωλητές της εν λόγω κινητής εταιρείας είχαν εισβάλλει στο ΚΕΝ Θήβας και παραπλανώντας τους τότε συναδέλφους νεοσύλλεκτους λέγοντας ότι τα κινητά των άλλων εταιρειών δεν έχουν σήμα, τους «παρακινούσαν» να γραφτούν συνδρομητές!
Μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είχαν πάρει πόδι…
Τώρα όμως, Λοχαγός σε Αναφορά διαφημίζει τα πακέτα της WIND!
Τι άλλο θα κάνουν τελικά για να βουτήξουν και τα τελευταία ευρώ των φαντάρων;
Το ΚΕΝ Άρτας θα μπορούσε να θεωρηθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Γεροβασίλη, εκπροσώπου της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Πρέπει να τονίσουμε ότι με προσωπικές ενέργειες της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, εκφράζοντας όλο το πλέγμα πελατειακών σχέσεων, οικονομικών συμφερόντων και ικανοποιώντας τις τοπικές ψηφοθηρικές ανάγκες,  μπλοκαρίστηκε η συγκεκριμένη πτυχή της Αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων που προέβλεπε το κλείσιμο του άχρηστου ΚΕΝ Άρτας!
Η Γεροβασίλη λοιπόν, μαζί με τους υπόλοιπους τοπικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να ικανοποιήσουν την πολιτική τους πελατεία, απαίτησαν και πέτυχαν να ανοίξει ξανά το ΚΕΝ Άρτας, που έχοντας χάσει το Υγειονομικό το οποίο μεταφέρθηκε στο ΚΕΤΘ Αυλώνα, μετατράπηκε σε Παράρτημα του ΚΕΝ Λαμίας! Προσωρινά είπαν στην αρχή, για να απαντήσουν στα δημοσιεύματα που κατήγγειλαν αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, επιβάλλοντας στην συνέπεια τη μονιμοποίηση της λειτουργίας του ΚΕΝ.
Αυτό είναι το νέο ήθος στην εξουσία που υποσχέθηκαν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το οποίο καθημερινά αποκαλύπτεται κακόγουστη αντιγραφή των απαράδεκτων πρακτικών της αστικής πολιτικής που εκπροσώπησαν  ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.   
Αλήθεια, για όλα αυτά είναι ενήμερος ο Διοικητής;
Εμείς καλούμε το ΓΕΣ να πάρει άμεσα θέση.
Τον σεβασμό των δικαιωμάτων των φαντάρων όμως θα επιβάλλουν μόνο οι ίδιοι με τους αγώνες τους, υπερασπιζόμενοι μαζικά και αγωνιστικά τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Με ελεύθερο συνδικαλισμό και κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου