Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ΝΑΖΙ απαιτούν την Απαγόρευση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-Ερώτηση στη Βουλή του υπόδικου Ηλία Παναγιώταρου εναντίον των αγωνιζόμενων φαντάρων

Καλούμε κάθε αγωνιστή και συλλογικότητα του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταδικάσει το Ναζισμό, να σταθεί στο πλευρό μας, να υποστηρίξει τον αγώνα των στρατευμένων παιδιών του
Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται όχι μόνο στο στόχαστρο του βαθέως κράτους και της δικαστικής εξουσίας, αλλά και της φασιστικής ακροδεξιάς. Μετά λοιπόν την επίθεση που είχε διεξάγει ο ροπαλοφόρος Μάκης Βορίδης, βουλευτής τότε του ΛΑΟΣ, όταν το 2010 και πάλι με ερώτηση προς τον τότε Υπουργό Άμυνας Ευ.Βενιζέλο απαιτούσε την Απαγόρευση της δράση μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, εκδηλώθηκε παρόμοια επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης μας από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώταρο. Μέσα στο κατακαλόκαιρο…
Αφορμή υπήρξε η προσπάθεια –επιτυχημένη για μια ακόμη φορά- του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ   να υπερασπίσουμε τους άοπλους συναδέλφους 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, που διατάχθηκαν να εκτελέσουν βολή!   Η παράνομη διαταγή, σύμφωνα με τις πάγιες διαταγές του ΓΕΣ και τους ισχύοντες νόμους, που έθετε σε άμεσο κίνδυνο την ακεραιότητα των συναδέλφων και παραβίαζε βάναυσα τα δικαιώματα τους, μετά τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ακυρώθηκε! Αυτό όμως προκάλεσε την έκρηξη της οργής των οπαδών του Ναζισμού.

Που ακούστηκε να υπερασπίζονται οι φαντάροι τα δικαιώματα τους…  

Εδώ έχουμε να στηρίξουμε το Αξιόμαχο του Στρατού –που πολλάκις κόστισε τραυματισμούς και θανάτους οπλιτών και μόνιμων… Πράγμα ασήμαντο για τους Χρυσαυγίτες, σημαντικότατο όμως για εμάς! Πως είναι δυνατόν, κραύγασαν, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να ανέχονται τη δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ; Και πολύ περισσότερο, να μην στηρίζουν τον Στρατηγό που αντί να υπερασπίζει, παραβιάζει βάναυσα νόμους-διαταγές-δικαιώματα… Που ακούστηκε…. Η επίθεση επομένως  της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Παναγιώταρου, υπόδικου βουλευτή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχει και λόγο και αιτία.   Οι φασίστες, με την ερώτηση του Η.Παναγιώταρου απέδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει και δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει καμιά σχέση με την αγωνία των στρατευμένων, αλλά αντίθετα εχθρεύεται την καθημερινή μας πάλη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του φαντάρου πολίτη με στολή.

Εχθρεύονται κάθε έκφραση αντίστασης στην αυθαιρεσία της Ιεραρχίας, αμφισβήτησης του μιλιταρισμού και του εθνικισμού, κάθε συνδικαλιστική αναζήτηση, μέσα και έξω από τον στρατό. Απαιτεί Πειθαρχία, δηλαδή τυφλή υποταγή, όπως κάθε ολοκληρωτισμός, όπως κάθε μονόδρομος που χαράσσει η αστική τάξη… Γιατί δε θέλουν να υπάρχουν συλλογικές διεκδικήσεις, δε θέλουν να υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι που αναζητούν τις πολιτικές-κοινωνικές αιτίες των δεινών τους, αλλά άβουλα-φοβισμένα πλάσματα που σιχτιρίζουν γενικώς και μετατρέπονται σε αιματοβαμμένα Τάγματα Θανάτου, τα οποία στρέφονται εναντίον μεταναστών-εργαζομένων-κοινωνικών κινημάτων και ποτέ ενάντια στην ταξική πολιτική και στον κόσμο του πλούτου, που τελικά υπηρετούν ως Πραιτοριανοί του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι ΝΑΖΙ κλιμάκωσαν την προσπάθεια προσεταιρισμού αξιωματικών-υπαξιωματικών, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Ειδικές Δυνάμεις. Έφτασαν στο σημείο να διακινούν και να προπαγανδίζουν ανοικτά τις δολοφονικές τους αντιλήψεις μέσα στον Στρατό, να μπαίνουν με τα μπλουζάκια των εμετικών συνθημάτων της ναζιστικής συμμορίας μέσα στα στρατόπεδα.  

Οι ΝΑΖΙ μιλούν για πειθαρχεία και ακομμάτιστες Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά συστηματικά επιχειρούν να ταυτίσουν τα πιο μάχιμα και κατασταλτικά τμήματα τους με το φασισμό. Θυμίζουμε ότι με οργανωμένο τρόπο η Χρυσή Αυγή και τα τμήματα που έλεγχε στους ΟΥΚ-ΔΥΚ έδωσαν τις άθλιες και εμετικές εθνικιστικές-μισαλλόδοξες παραστάσεις τους κατά τη διάρκεια στρατιωτικών παρελάσεων της 25ης Μαρτίου, παραβιάζοντας τον Στρατιωτικό Κανονισμό! Μάλιστα, στο Ναυτοδικείο που έγιναν οι γνωστές δίκες, με τις ακόμη πιο γνωστές ποινές χάδια-  έδωσαν νέες πατριδοκάπηλες παραστάσεις οι εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων και τους υπερασπίστηκε ο πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμένου, ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος!

Οι ΝΑΖΙ επομένως θέλουν να δρουν ανενόχλητοι στις Ένοπλες Δυνάμεις, να στρατολογούν μέλη από όλη την ιεραρχία, με επίδικο να δημιουργήσουν το δικό τους κράτος εν κράτει! Διεκδικούν το δικό τους ρόλο στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Απαιτούν να είναι αυτοί η αιχμή του Μεγαλοϊδεατισμού της άρχουσας τάξης που διεκδικεί ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα-αναβαθμισμένο ρόλο περιφερειακής δύναμης στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και αν χρειαστεί να συμμετάσχει με το γνωστό τραμπούκικο-φονικό τρόπο που μόνο αυτή γνωρίζουν στην καταστολή των αγώνων του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας.  Για αυτό υπερασπίζονται το Αξιόμαχο αυτού του αστικού στρατού, όργανο ταξικής κυριαρχίας και ικανοποίησης ιμπεριαλιστικών βλέψεων.

Και εμπόδιο σε όλα αυτά στέκει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Η ναζιστική δολοφονική συμμορία και ο Παναγιώταρος μας στοχοποιούν γιατί οι Ναζί και εξαιτίας των υπόγειων διαδρομών που τους συνδέουν με τμήματα του βαθέως κράτους, ανησυχούν με την κλιμάκωση της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Τους φοβίζει η εκδήλωση της κινηματικής δράσης των φαντάρων που αναπτύσσουν στην πράξη συνδικαλιστικούς αγώνες στις μονάδες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή. Τους ανησυχεί –και φυσικά όχι μόνο αυτούς- ότι απέναντι στο βύσμα, στο Ι5, στην ατομική διαπραγμάτευση και την υποταγή υπάρχει ο συλλογικός αγώνας, η μαχητική υπεράσπιση των δικαιωμάτων και η αμφισβήτηση του εθνικισμού και του ρατσισμού, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών και της εμπλοκής του Στρατού στην Καταστολή του εσωτερικού εχθρού, όπως προβλέπουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής!

Επιπλέον, οι ΝΑΖΙ έχουν χάσει τη δυνατότητα εκδήλωσης της απεχθούς δράσης τους στον  Στρατό χωρίς συνέπειες. Η καθημερινή δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τους φοβίζει γιατί τους αποκαλύπτει και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να αναπτυχθούν καθώς η συστηματική παρέμβαση μας στις μονάδες και η δημοσιοποίηση των καταγγελιών επιστολών στρατευμένων υποχρέωσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του Αγωνιστή Παύλου Φύσσα και προ του κινδύνου κοινωνικής έκρηξης, στη λήψη μέτρων. Το λέμε ξανά: Οι ΝΑΖΙ «έχουν τρελαθεί» με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ γιατί όχι μόνο έχουμε γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους μέσα στις μονάδες, αλλά επίσης γιατί υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των φαντάρων, απαιτώντας την εφαρμογή του Στρατιωτικού Κανονισμού, των Νόμων και των διαταγών, μπλοκάρουμε τις αυθαιρεσίες και τις επικίνδυνες πρακτικές ανώτερων και ανώτατων στρατιωτικών με τους οποίους συνεργάζονται οι φασίστες.

Η δράση μας αυτή περιόρισε τις αυτοκτονίες και απώλειες στρατιωτών, απάντησε στα καψόνια και στην οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων. Στάθηκε απέναντι στη μετατροπή του Στρατού σε δύναμη καταστολής του εχθρού λαού, στην συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων τον πόλεμο ενάντια στους πρόσφυγες-μετανάστες, στις νέες επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.

Τέλος, αυτό που ανησυχεί τους ΝΑΖΙ είναι ότι οι φαντάροι σηκώνουν το κεφάλι, διεκδικούν, ενώ συχνά, διοικήσεις μονάδων και σχηματισμών δείχνουν ενδιαφέρον για τα αιτήματα των στρατιωτών, σκύβουν πάνω από τα προβλήματα και καταβάλλουν προσπάθεια για να τα αντιμετωπίσουν.

Ε όλα αυτά, δεν ταιριάζουν στον απεχθή εθνικισμό και μιλιταρισμό των φασιστών. Δεν συμβιβάζονται με το Ναζισμό!

Εμείς όμως δεν υπάρχουμε για να ασχολούμαστε με τους ΝΑΖΙ… Αυτούς τους έκρινε η Ιστορία και τους ξανάφερε στο προσκήνιο το αστικό κατεστημένο, συγκεκριμένοι ιεράρχες και τα ΜΜΕ για να εκτονώσουν και να στρέψουν εναντίον των μεταναστών την κοινωνική οργή που προκαλούν τα Μνημόνια και η αστική πολιτική. Εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε εναντίον του πολέμου, των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, εναντίον της κυβέρνησης που μας εκμεταλλεύεται οικονομικά και εργασιακά, μετατρέποντας μας σε Αναλώσιμους των πολεμικών της τυχοδιωκτισμών και του Μεγαλοϊδεατισμού της αστικής τάξης που επιδιώκει την κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο.   Εμείς απλώς τους λέμε:

ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ. Καλούμε κάθε αγωνιστή και συλλογικότητα του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταδικάσει το Ναζισμό, να σταθεί στο πλευρό μας, να υποστηρίξει τον αγώνα των στρατευμένων παιδιών του.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου