Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Μαφιόζικη επίθεση εμπρησμού εναντίον μεταναστών με όλα τα χαρακτηριστικά βαθέως κράτους και Ναζιστικής Ακροδεξιάς


Συμμετέχουμε στη διαδήλωση, Δευτέρα 29/8, 
Προπύλαια, 18.00 
Ήθελαν να τους κάψουν ζωντανούς, μετανάστες και αγωνιστές αλληλέγγυους!
Αυτή είναι η εκτίμηση όλων για τη νέα μαφιόζικη δολοφονική επίθεση που φέρει τα χαρακτηριστικά των μεθόδων του βαθέως κράτους και των πολλαπαλασιζόμενων κρουσμάτων ακροδεξιάς ναζιστικής βίας που εκδηλώνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Αυτός ήταν ο στόχος της εμπρηστικής-βομβιστικής επίθεσης με γκαζάκια την ώρα που σημειώνονταν οι επιθέσεις της Γκεστάπο, την ώρα που διαλέγουν να επιτεθούν όλες οι υπηρεσίες της κρατικής τρομοκρατίας.  
 Στις 4 τα ξημερώματα, στο κτίριο στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτου, στα Εξάρχεια, που τελεί υπό κατάληψη συναγωνιστών και στο οποίο φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, πρόσφυγες και μετανάστες, επιτέθηκαν για να σκοτώσουν οι γνωστοί-άγνωστοι δολοφόνοι. Τοποθέτησαν δύο γκαζάκια στο ισόγειο του κτιρίου, τα οποία εξερράγησαν και προκάλεσαν φωτιά, η οποία κατασβέστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σοβαρά και απαιτούν την αγωνιστική εγρήγορση όλων.

Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Τόσκας "το σκέφτονται" -ναι είναι ο Υπουργός που σε ελάχιστες ώρες συνέλαβε τη μαφία των ναρκωτικών στα Εξάρχεια δικαιώνοντας όσους για χρόνια κατάγγελλαν ότι η ΕΛ.ΑΣ. τα γνώριζε όλα και άφηνε τους εμπόρους να δρουν ελεύθερα...., όπωσ επίσης όλοι γνωρίζουν τη διαπλοκή της Μαφίας με τους ΝΑΖΙ- τα κοινωνικά κινήματα οφείλουν να εκτιμήσουν γιατί γίνονται όλα αυτά τώρα και που αποσκοπούν.

Οφείλουμε λοιπόν να αναγνωρίσουμε ότι βρισκόμαστε σε μια κλιμάκωση της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής, όπου το δολοφονικό χτύπημα στην Κατάληψη Νοταρά ουσιαστικά ακολουθεί τις αστυνομικές επιχειρήσεις σε ανάλογες δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, που σημειώθηκαν πρόσφατα.

Είναι όμως μόνο αυτό; 

Ή μήπως το κράτος και η κυβέρνηση αναζητούν έναν "εσωτερικό εχθρό" -εν προκειμένω στα Εξάρχεια για τα οποία πρέπει να μπει ένα τέλος, όπως απαιτεί και ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης- προκειμένου, αφενός να αποπροσανατολίσουν και αφετέρου να εθίσουν την κοινωνική πλειοψηφία καλλιεργώντας την "ανασφάλεια" για να πλασσάρουν "την ανάγκη λήψης μέτρων" πριν προχωρήσουν στην στοχοποίηση του πραγματικού εσωτερικού εχθρού, του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας;

Τα λέμε όλα αυτά γιατί η ακόμη πιο σκληρή εφαρμογή των Μνημονίων είναι προ των πυλών, οι κόφτες, οι περικοπές σε μισθούς-συντάξεις, το άρπαγμα των σπιτιών και των κόπων μιας ζωής, οι νέοι φόροι...

Έχει λοιπόν ή όχι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το σύστημα εξουσίας ανάγκη αυτού του είδους τις δολοφονικές επιθέσεις ώστε αφενός να τρομοκρατήσει, αφετέρου να προλάβει να οργανώσει το σύγχρονο αστυνομικό που απαιτεί ο ολοκληρωτικός καπιταλισμός της εποχής μας;

Ακολουθώντας επομένως τις αντίστοιχες αποφάσεις και μεθοδεύσεις όπως στη Γαλλία-Γερμανία- Βέλγιο-Βρετανία κλπ. η κυβέρνηση ετοιμάζει προπαγανδιστικά το έδαφος και προετοιμάζει τις αστυνομικές-στρατιωτικές της δυνάμεις είτε για να προλάβει εν τη γενέσει τους, είτε να καταστείλει βίαια, στη βάση της αφορμή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής, τις ασύμμετρες απειλές, τις κοινωνικές εξεγέρσεις που απαιτεί η εποχή μας;

Και σε αυτή την ολοκληρωτικού χαρακτήρα επίθεση το βαθύ κράτος και η ναζιστική ακροδεξιά πάντα πήγαν και θα πάνε χέρι χέρι...
Δηλώνουμε την ολόπλευρη αγωνιστική μας αλληλεγγύη στους αγωνιστές και στους πρόσφυγες-μετανάστες.
Η επίθεση αυτή πρέπει να λάβει την κινηματική και πολιτική απάντηση που απαιτείται. 
Με την ενωτική και αγωνιστική συμπόρευση του κινήματος, με την συμβολή όλων στην συγκρότηση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού κινήματος που θα παλέψει για την Ανατροπή της αστικής ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων, της κυβέρνησης της αντεργατικής λαίλαπας, της κρατικής τρομοκρατίας και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Απαιτώντας την ολόπλευρη αναγνώριση και ικανοποίηση των δικαιωμάτων των μεταναστών.
Καθώς συμπληρώνονται 3 σχεδόν χρόνια από τη δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα πρέπει να κλιμακώσουμε την πάλη μας ενάντια στο φασισμό-ρατσισμό-εθνικισμό και το σύστημα αστικής κυριαρχίας που τους γεννά και τους έχει ανάγκη για να διατηρεί και αναβαθμίζει την εκμετάλλευση και καταπίεση του κόσμου της εργασίας.
Η πάλη ενάντια στο Φασισμό είναι ταυτόχρονα πάλη ενάντια στην Κυβέρνηση-Ε.Ε, στο Κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ενάντια στον Ολοκληρωτικό Καπιταλισμό.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Τηλ: 6932 955437              http://diktiospartakos.blogspot.com
  


        

5 σχόλια:

  1. Μόνοι σας τα κάνετε, μόνοι σας τα λέτε, μόνοι σας αυτοθαυμάζεστε για τη έξυπνη προβοκατόρικη ενέργεια που κάνατε. Κανείς δεν σας πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τή σκατοψυχιά μόνο εθνίκια και ναζίδια σάν του λόγου σου την διαθέτουν μόνον ένας διεστραμμένος νούς κάποιου σάν εσένα θά συνέδεε το γεγονός με τους αλληλέγγυους,επιτέλους πότε θά ξεβρωμίσει ο τόπος από όλους εσάς βρωμόσκυλα φασίστες !!!!!!
      Ανόητοι υπάνθρωποι σκατόψυχοι

      Διαγραφή
    2. Τόσο διεστραμμένος είσαι να βρίζεις χωρίς λόγο? Κάνε μια αυτοκριτική και τα λέμε.

      Διαγραφή
  2. Ακόμα μια απόδειξη: Οι εθνικιστές καίνε ανθρώπους, δολοφονούν Έλληνες και μετανάστες, κάνουν εμπόριο πρέζας και γυναικών.

    Ο εθνικισμός είναι το δηλητήριο που σερβίρουν οι πλούσιοι για να δηλητηριάζουν τους φτωχούς, να τους διασπάνε, και έτσι οι πλούσιοι να κυβερνάνε πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοί είναι οι εθνικιστές. Θρασύδειλοι και τζάμπα μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή