Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Οι φυλακισμένοι πρόσφυγες στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Σκαραμαγκά πήραν στο κυνήγι Αμερικανό διπλωμάτη

Ξεχειλίζει η οργή και η απελπισία των φυλακισμένων προσφύγων που βρίσκονται κατά δεκάδες χιλιάδες έγκλειστοι στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης όχι γιατί έκαναν κάποιο αδίκημα, αλλά απλώς λόγω της ιδιότητας τους.
Όμως την Παρασκευή είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγανάκτηση τους σε ένα διπλωματικό εκπρόσωπο του πραγματικού κράτους Φονιά, των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την Παρασκευή 11/6, επισκέφθηκε το Στρατόπεδο Συγκέντρωσης στον Σκαραμαγκά εκπρόσωπος της Αμερικανικής πρεσβείας, για να δει από κοντά κάποιες δωρεές που είχαν γίνει. 
Βλέπεις οι ΗΠΑ πρώτα βομβαρδίζουν-ενισχύουν την ισλαμική τρομοκρατία-διαλύουν κράτη, μετά φέρνουν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για να συλλάβουν πρόσφυγες-μετανάστες για να τους φυλακίσουν κυβέρνηση-Ε.Ε. στις σύγχρονες Μακρονήσους και έπειτα κάνουν δωρεές!
Μόλις οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για κάποιο σημαντικό πρόσωπο, καθώς τον συνόδευσε μεγάλη δύναμη πραιτοριανών που φρόντιζε την ασφάλεια του, άρχισαν να φωνάζουν:
 stop the war,
go home americans,
peace in Syria και άλλα τέτοια συνθήματα.
Ο Αμερικανός διπλωμάτης έβαλε την ουρά στα σκέλια και αμέσως αποχώρησε. Οι πρόσφυγες συνέταξαν ένα ψήφισμα που ζητούσαν να ανοίξουν τα σύνορα, αλλά ο διπλωμάτης είχε φύγει κι έτσι το παρέδωσαν στα στελέχη του Ναυτικού που κάνουν υπηρεσίες.
Άφησε όμως πίσω τους έγκλειστους πρόσφυγες-μετανάστες, που απολαμβάνουν τη φιλοξενία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που διαχειρίζεται μεγάλα κονδύλια από την Ε.Ε.
Που πηγαίνουν στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στις ΜΚΟ και στις άθλιες εταιρείες εστίασης.
Οι πρόσφυγες διαμαρτύρονται για την ποιότητα και την ποσότητα του φαγητού που τους παρέχεται καθημερινά. Λίγο μετά την εσπευσμένη φυγή του Αμερικανού διπλωμάτη έφθασε το φορτηγάκι για τη διανομή του βραδινού φαγητού και οι πρόσφυγες εξέφρασαν έντονα τη διαμαρτυρία τους.
Δεν επέτρεψαν να μπει στο χώρο και είπαν ότι θα κάνουν απεργία πείνας το βράδυ. Υπάρχουν μάλιστα μαρτυρίες ότι συνόδευσαν το φορτηγό μέχρι τον κεντρικό δρόμο και έκλεισαν για σύντομο διάστημα την εθνική οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά.
Η κατάσταση τους καθημερινά χειροτερεύει: έγκλειστοι, σε ένα χώρο χωρίς ένα δέντρο, περιμένοντας απλώς την απέλαση. Και οι καλοκαιρινοί καύσωνες πλησιάζουν…
Εμείς απαιτούμε να απεμπλακεί πλήρως ο Στρατός από τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Καλούμε έφεδρους και μόνιμο προσωπικό να  Αρνηθούν την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας υπερασπίζοντας το Σύνταγμα και εκφράζοντας την Αλληλεγγύη τους στους έγκλειστους πρόσφυγες-μετανάστες.
Πρέπει τώρα να κλείσουν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα σε  πρόσφυγες-μετανάστες  και να ανοίξουν τα σύνορα.
Οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση είναι Υποκρισία και συμβολή στον πόλεμο που διεξάγεται εναντίον τους από την ελληνική κυβέρνηση, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου