Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Image
Δώρα-στάχτη στα μάτια των στρατιωτικών συγκρινόμενο με τις περικοπές στα εισοδήματά τους.
Μπορεί καθημερινά να εντείνεται η κρατική καταστολή εναντίον των κινημάτων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες-μετανάστες.
Μπορεί καθημερινά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για τις δραματικές συνθήκες φυλάκισης τους στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Μπορεί καθημερινά και ξεπερνώντας τα εμπόδια που προβάλλουν οι Συριζαίοι υπερασπιστές της βάρβαρης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας για τους πρόσφυγες που έχουν αναλάβει ρόλο Μπράβου, τα κινήματα να έρχονται σε επικοινωνία με τους έγκλειστους πρόσφυγες, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την αθλιότητα των υπηρεσιών των διαφόρων εταιρειών που έχουν αναλάβει την σίτιση τους.
Όμως όπως αποκαλύπτει σήμερα το onalert.gr πλέον μιλάμε για  "Βροχή εκατομμυρίων στο ΥΠΕΘΑ καθ' υπέρβαση του προϋπολογισμού του για διαγωνισμούς-συμβάσεις για την παροχή υπηρεσιών σίτισης προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ελλάδα.

«Μάχη» όμως θα λέγαμε ότι γίνεται για το ποιο επιτελείο θα αναλάβει αυτούς τους διαγωνισμούς. Ο λόγος; Μα ποιος άλλος από τα έσοδα που θα εισέλθουν στα ταμεία των ΕΔ για την χρηματοδότηση των μερισμάτων και των εφάπαξ".

Αεροπορία και Ναυτικό  κερδίζουν περισσότερα έσοδα για τα Μετοχικά τους Ταμεία. Όπως είναι γνωστό, οι διαγωνισμοί επιβαρύνονται με έξοδα υπέρ των Μετοχικών Ταμείων 4% για Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας-Στρατού και Ναυτικού και επιπλέον 2% για Ειδικό Λογαριασμό Αλληλοβοήθειας (ΕΦΑΠΑΞ) αλλά μόνο σε Αεροπορία και Ναυτικό.

Αυτό σημαίνει, ότι στην πλάτη των προσφύγων-μεταναστών και των δωρεάν εργαζόμενων σκλάβων φαντάρων έχει στηθεί ένα πραγματικό πάρτυ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που μοιράζεται μεταξύ ΜΚΟ, μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών που δρουν στην κατασκευή-συντήρηση-εφοδιασμό των Στρατοπέδων Συγκέντρωσης και του Υπουργείου Άμυνας. Που βρίσκει ευκαιρία να διευρύνει το άθλιο καθεστώς των πελατειακών σχέσεων και να καλοπιάσει μερίδα του στρατιωτικού κατεστημένου, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κόβουν-εξαφανίζουν μισθούς και συντάξεις.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να Αρνηθούν την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα. Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε να ικανοποιηθούν όλα τα δικαιώματα προσφύγων-μεταναστών.
Να αρνηθούμε την προσφορά οποιαδήποτε υπηρεσίας σε ΝΑΤΟ-Ε.Ε., να απαιτήσουμε την επιστροφή των στρατευμάτων από το εξωτερικό. 
Να Μπλοκάρουμε τη Μηχανή του Πολέμου.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com 


Δείτε στον κάτω πίνακα ενδεικτικά για ένα διαγωνισμό 1 εκατομμυρίου Ευρώ τα έσοδα για τα ταμεία των ΕΔ και την αδικία στο Στρατό Ξηράς.



Διευκρινίζεται ότι με το άρθρο 96 του Ν.4368/2016 οι δαπάνες για τις δράσεις που αναλαμβάνονται θα καλύπτονται από πιστώσεις είτε του τακτικού Προϋπολογισμού είτε του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου