Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο ΑΗΤΟΣ-ΚΟΜΜΑ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ: ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Και κάπου ανάμεσα σε αυτές τις εξελίξεις μια μήνυση του στρατιωτικού κατεστημένου εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. ΓΙΑΤΙ;
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τη βαθιά καπιταλιστική κρίση και τις ολέθριες αντεργατικές αστικές πολιτικές ξεπεράσματος της να εφαρμόζονται παγκόσμια, δουλοποιώντας τον κόσμο της εργασίας, σπέρνοντας πολέμους και δημιουργώντας ποτάμια προσφυγιάς-μετανάστευσης, καταγράφεται μια σοβαρή άνοδος της Ακροδεξιάς. Από την Ουκρανία μέχρι τη Γαλλία και από την  Κύπρο μέχρι τη Γερμανία, πρόσφατα την Αυστρία, η ακροδεξιά δηλώνει παρόν, ακόμη και στην ναζιστική της εκδοχή. Ο σύγχρονος καπιταλισμός και ο κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός, η διαμόρφωση του παρόντος και μέλλοντος μας από την Νέα Τάξη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ, οι συμφωνίες τύπου TTIP που χαρακτηρίστηκε και ως «το οικονομικό NATO», θέτοντας τις  ζωές μας υπό τον πλήρη έλεγχο των πολυεθνικών, αποτελούν το θερμοκήπιο επανεμφάνισης και ανόδου του φασισμού!
Που για μια ακόμη φορά καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αστικό κόσμο…
Από αυτή την συζήτηση και εν εξελίξει διαμόρφωση του νέου αστικού πολιτικού αστικού δε μπορούσε να λείψει και ο ελληνικός αστικός κόσμος. Αν τα προηγούμενα χρόνια η βασική απάντηση της Ακροδεξιάς της νέας εποχής ήταν το ΛΑΟΣ, ακολούθως η ναζιστική Χρυσή Αυγή που έπαιξε συγκεκριμένο ρόλο την περίοδο διακυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Μπαλτάκο να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο. Ήταν η δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή  Παύλου Φύσσα που έφερε στο επίκεντρο το φόβο γενικευμένης λαϊκής έκρηξης με αντικυβερνητικό-αντιφασιστικό-αντιμνημονιακό πρόταγμα και οδήγησε τα αστικά επιτελεία στην πολιτική επιλογή να αφήσουν στην άκρη τα σενάρια ενσωμάτωσης μιας «καλής Χρυσής Αυγής» ακόμη και σε κυβερνητικούς σχηματισμούς, οδηγώντας τους Ναζί εγκληματίες στην αστική δικαιοσύνη (ακόμα να δικαστούν!).  
Πλέον τίθεται ξανά στο προσκήνιο το ερώτημα της συγκρότησης ενός νέου σχήματος δεξιά της ΝΔ, που θα ενσωματώσει αποπροσανατολίζοντας την λαϊκή αγανάκτηση από την κτηνώδη αστική πολιτική και τα Μνημόνια της πρώτης φοράς κυβέρνησης ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ. Στην ανάγκη αυτή απαντά με το ελληνορθόδοξο, εθνικιστικό και ρατσιστικό του πρόγραμμα το νέο μόρφωμα «ΡΙΖΕΣ» των Μπαλτάκου-Καρατζαφέρη, επιχειρώντας να δώσει πολιτική έκφραση στο βαθύ κράτος.  Στο σχετικό δημοσίευμα της «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» με τίτλο «Ρίζες: Ο δεκάλογος των αξιών του νέου κόμματος» και το οποίο κλείνει με τη φράση: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ», εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς τα εξής:
Το φλερτάρισμα με την ρατσιστική αντίληψη περί «λαθρομετάναστευσης».
Ότι πλαισιώνεται με γνωστά ακροδεξιά ονόματα του κατεστημένου των δυνάμεων καταστολής, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εκκλησίας. Στην ηγετική ομάδα του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖΕΣ) μετέχουν οι Ασημακόπουλος Σπύρος, υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ., πρόεδρος Συνδέσμου Απόστρατων Αστυνομικών Αθηνών, Ευσταθίου Παναγιώτης, αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν., επίτιμος αρχηγός Στόλου, Κανελλόπουλος Γεώργιος, επιχειρηματίας, πρ. πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών - Εμπόρων Ελλάδος), Καπερνάρος Βασίλειος, δικηγόρος - βουλευτής, Μπαλτάκος Παναγιώτης, δικηγόρος, πρ. γεν. γραμματέας της κυβέρνησης, Νατσιός Δημήτριος, δάσκαλος, θεολόγος,Ρεντζεπέρης Θεόδωρος, ναύρχος ε.α. Λ.Σ., επίτιμος αρχηγός Λιμενικού Σώματος, Ροζής Βασίλειος, υποστράτηγος ε.ά. Ε.Σ., αντιπρόεδρος Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού, Σαντίκος Αθανάσιος, αντιπτέραρχος ε.α. Π.Α., πρ. ειδικός γραμματέας ΥΕΘΑ, Ταμουρίδης Νικόλαος,αντιστράτηγος ε.α. Ε.Σ., επίτιμος Α΄ υπαρχηγός ΓΕΣ, Φαραντάτος Αναστάσιος, συνταγματάρχης ε.α. Ε.Σ. πρ. αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, Χρηστίδης Χρήστος, αντισυνταγματάρχης ε.α. Ε.Σ., πρ. πρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας. Δηλαδή εκπροσωπούνται στην κίνηση όλα τα Όπλα και τα Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας. Επίσης, το άρθρο επισημαίνει ότι «ταυτόχρονα οι αρχές και οι αξίες που εκφράζουν οι «ΡΙΖΕΣ» έχουν τεθεί υπό τη σκέπη δύο προσωπικοτήτων της Ορθοδοξίας, του Αρχιεπισκόπου, Σινά Δαμιανού και του μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, χωρίς αυτό να σημαίνει κάποια εμπλοκή ή συμμετοχή τους στο κόμμα».
Όμως το άρθρο καταρχήν καταγράφει την σύγκρουση μεταξύ Καρατζαφέρη-Φαήλου Κρανιδιώτη (γνωστού πρωτοπαλίκαρου του Αντώνη Σαμαρά, με κοινή πορεία από το μισαλλόδοξο και πολεμοκάπηλο ΔΙΚΤΥΟ 21) για την ηγεσία.
Κυρίως όμως το άρθρο μας βοηθά-χωρίς να το επιδιώκει- να κατανοήσουμε ότι βασικό πρόβλημα του νέου ακροδεξιού σχηματισμού είναι η ταύτιση της ηγετικής του ομάδας με την Μνημονιακή πολιτική, με την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ! Επίσης, όχι μόνο δεν γίνεται καμιά ουσιαστική κριτική στα Μνημόνια, αλλά κυρίως η φιλοσοφία και οι στοχεύσεις των κυρίαρχων αστικών-μνημονιακών επιλογών εμπεριέχονται στο πολιτικό πρόγραμμα των «ΡΙΖΩΝ», μόρφωμα που υποτάσσεται στην πολιτική εξυπηρέτησης του Χρέους, των Δανειστών και το ξεπουλήματος. Η όποια κριτική στην «Κατοχή, στην σχέση κυριαρχικής εξάρτησης, για να αποκατασταθεί η εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας και να σταματήσει αμέσως η ταπεινωτική εκχώρηση δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή του χρέους» αποσκοπεί στο «να καταστεί το χρέος διαχειρίσιμο» και 1). Να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά τα εθνικά θέματα, χωρίς υποχωρήσεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, 2) Να αποκατασταθούν το ηθικό, το κύρος και η επάρκεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρά τις αντίθετες επιταγές της τρόικας. Παράλληλα, λείπει οποιαδήποτε αναφορά στους όρους ζωής των εργαζομένων.
Είναι σαν το ΛΑΟΣ και ότι λαϊκίστικα σήμαινε και οριοθετούσε πολιτικά να έδωσε τη θέση του σε «ΕΘΝΟΣ-ΡΙΖΕΣ»! Μπατλάκος και Καρατζαφέρης, πολιτικά ακροδεξιά όντα πλήρως ταυτισμένα με σκληρές μνημονιακές επιλογές (συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ) που για να επιβληθούν απαίτησαν την κτηνωδία των Κατασταλτικών Δυνάμεων, του δικαστικού κατεστημένου και έβαλαν πολλάκις τον Στρατό σε επιφυλακή για να καταστείλει τα κοινωνικά κινήματα,  απαιτούν «Να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνετέλεσαν στην οικονομική καταστροφή» (μιλά ο Καρατζαφέρης που κατηγορείται για μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα). Προτείνουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας (ιδιαίτερα η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων) για να καλοπληρωθούν οι λειτουργοί του βαθέως κράτους (εφαρμογή απόφασης ΣτΕ για επιστροφή των περικοπών στα εισοδήματα των δικαστικών-στρατιωτικών-αστυνομικών), για να αγοραστούν νέα όπλα ώστε να ικανοποιηθούν οι «εθνικοί» αστικοί στόχοι, δηλαδή ΑΟΖ-ελληνική κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων!
Εύκολα κατανοεί κανείς ότι δεν χωρούν δύο καρπούζια σε μια μασχάλη, δε μπορείς να το παίζεις αντιμνημονιακός και να υπερασπίζεσαι τα Μνημόνια και την πολιτική της άρχουσας τάξης.
Για αυτό λοιπόν ετοιμάστηκε μια διαφορετική ακροδεξιά εφεδρεία που έχει όμως τους ίδιους ακριβώς στόχους και αποτελείται από τους ίδιους ανακυκλώσιμους εκπροσώπους: η Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη. Το νέο κόμμα, που έχει ως σήμα τον αετό (σε μπλε και κόκκινο σκίτσο), βρήκε όμως και... Στρατηγούς. Πληθώρα Στρατηγών και Συνταγματαρχών έχει ήδη εγγραφεί στο νέο κόμμα. Ως γενικό γραμματέα του κόμματος έχει τοποθετήσει τον Συνταγματάρχη ε.α. Χρ. Χρηστίδη και στη διοικούσα επιτροπή τον Συνταγματάρχη ε.α. Τάσο Φαραντάτο, τον Στρατηγό ε.α. Β. Ροζή, τον Στρατηγό ε.α. (καταδρομέας, επίτιμος επιτελάρχης του ΓΕΣ) Γ. Καραποστόλου, ενώ η προσέλευση Στρατιωτικών συνεχίζεται στη Νέα Δεξιά.
Ναι καλά το διαπιστώσατε. Όλοι αυτοί ήταν πριν από ελάχιστο χρονικό διάστημα στις «ΡΙΖΕΣ»! Συνταγματάρχης ε.α. Χρ. Χρηστίδης Συνταγματάρχης ε.α. Τάσος Φαραντάτος, Στρατηγός ε.α. Β. Ροζής, Στρατηγός ε.α. Γ. Καραποστόλου…
Αξίζει να δει κανείς ότι οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν κοινή πορεία στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΑΚΙΣ)
Ποιος όμως είναι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας που σήμερα τους καταγγέλλει ότι “Αναμασώντας αναχρονιστικές ρητορείες και καταφερόμενοι κατά των μνημονιακών πολιτικών που στην πράξη, όταν είχαν την ευκαιρία, υπηρέτησαν ως πιστοί δούλοι, επιδιώκουν να εξαπατήσουν τη «δεξιά» πελατεία του εκλογικού σώματος”;
Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είχε έγκαιρα αποκαλύψει στην ανακοίνωση μας «ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΚΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ (ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)!!!» http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1098.html. Θυμίζουμε ότι όλοι αυτοί επιχείρησαν να ελέγξουν, χειραγωγήσουν και τελικά τσακίσουν πρώτα απ΄ όλα τον ΣΥΣΜΕΔ και τις συνδικαλιστικές διεργασίες στους εν ενεργεία στρατιωτικούς, στο πλευρό του τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του ΑΓΕΕΘ Κωσταράκου. Εκτιμούσαμε και τότε ότι πίσω τους  «βρίσκεται η ΝΔ του Αντ.Σαμαρά και των φιλοναζιστών συμβούλων του από το πολεμοχαρές ΔΙΚΤΥΟ 21, ότι το απαρτίζουν βασικά οι αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων εν αναμονή του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ότι στόχο έχουν να μαζέψουν στο δεξιό μαντρί τις φυγόκεντρες τάσεις των στρατιωτικών που εξαθλιωμένοι αναζητούν άλλες πολιτικές απαντήσεις, πιο δεξιά, ακροδεξιά, αλλά και στην Αριστερά»!
Να θυμηθούμε όμως και το ρόλο της ΑΚΙΣ μέσα από το κείμενο μας «ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ, ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ» (30/09/2013) http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/09/blog-post_5842.html, όταν τονίζαμε «Τα «αποπλανημένα παιδιά της Δεξιάς» σύμφωνα με την ορολογία του Κρανιδιώτη, συμβούλου του Α.Σαμαρά, δρουν μαζί με τη ΝΔ (θυμίζουμε το ρόλο του Μπαλτάκου και του Κωσταράκου) απαιτώντας την επαναφορά του Γένους ως κριτήριο εισόδου στις Ένοπλες Δυνάμεις. Συνδετικός κρίκος σε όλα αυτά η γνωστή ακροδεξιά οικογένοια, με παρελθόν στην ταπείνωση και εξόντωση πολιτικά διαφωνούντων Ευέλπιδων, στη δράση και διαπλοκή με τις στρατιωτικές δυνάμεις, τους Απόστρατους και ένα συντεχνιακό εθνικιστικό κόμμα που θέλει την πολιτική χειραγώγηση των στρατιωτικών, τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας». 
Αλήθεια, το τι σημαίνει ο Αναστάσιος Φαραντάτος και η οικογένεια του το ξεχάσαμε; Εμείς όχι. Να θυμίσουμε μερικές από τις σημαντικές παρεμβάσεις του στην πολιτική μας ζωή, όταν μεταξύ άλλων διατέλεσε μέλος του ΔΣ της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ.) και Αντιπρόεδρος του κόμματος «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»:
·          «Σταγονίδια από σόι» στον Στρατό tvxs.gr (27 Μαρ. 2014)
·         Aκροδεξιό παραλήρημα της οικογένειας Φαραντάτου (30 Νοεμβρίου 2011) http://www.zougla.gr/greece/article/akrodeksio-paralirima-tis-ikogenias-farantatou
Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Τάσος Φαραντάτος, αμετανόητος θιασώτης των φασιστικών ιδεών, κάνει λόγο, άκουσον-άκουσον, για την προστασία της Φυλής, όρος που παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού. Υπερήφανος για τα καμώματα του πατέρα, του αδελφού του και των ανιψιών του, επιχειρεί να πείσει για τον εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα των πράξεών τους.  Απολαύστε τον ναζιστικό χαρακτήρα της επιστολής του και θυμηθείτε πως από κάτι τέτοιους πυρήνες ακροδεξιών αξιωματικών του Ιδέα και της σπείρας του Γ. Παπαδόπουλου ξεπετάχτηκαν οι συνταγματάρχες που έβαλαν την Ελλάδα στον γύψο το 1967. Σημειώστε, δε, ότι ο συνταγματάρχης Τάσος Φαραντάτος αποφεύγει για ευνόητους λόγους να αναφερθεί στο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του κατά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στη Σχολή Ευελπίδων».
Ποιοι είναι όμως οι υπόλοιποι απόστρατοι στρατιωτικοί που έκαναν μια βόλτα από τις «ΡΙΖΕΣ» και κατέληξαν στο μόρφωμα του Φαήλου;
Χρηστίδης Χρήστος: Διετέλεσε μέλος της Ε.Π.Σ. Σερρών, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών και Β΄Αντιπρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Εξελέγη Πρόεδρος του Κόμματος, κατά τις αρχαιρεσίες του Β΄ Εκτάκτου Συνεδρίου της 02 Φεβ 2014, με ποσοστό 92%.
Επίσης, ο στρατηγό ε.α. Β. Ροζής και ο στρατηγός ε.α. (καταδρομέας, επίτιμος επιτελάρχης του ΓΕΣ)Γ. Καραποστόλου, πρώην γεν. διευθυντή του ΛΑΟΣ. 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Και ξαφνικά μια ανακοίνωση μας για τη δράση των ακροδεξιών στην Σχολή Ευελπίδων προκάλεσε την κατάθεση μήνυσης γιατί όπως εκατοντάδες άλλοι καταγγείλαμε τη μετατροπή του Εορτασμού της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε εορτασμό της Χούντας των Συνταγματαρχών. Βλέπεις, όταν τα Πορίσματα των Επιτελείων και του τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου για τη δράση των φασιστών στον Στρατό είχαν λευκές σελίδες, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ήταν το μόνο που συστηματικά αποκάλυπτε και αντιπάλευε τους ναζί εγκληματίες μέσα στα στρατόπεδα.
Όσοι αναρωτιούνται ποιος επωάζει τους φασίστες, ας δει τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής που είναι γεμάτα στρατιωτικούς. Αυτούς συγκάλυπτε το κράτος, η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το ΛΑΟΣ, η εκκλησία και οι απόστρατοι.
Τώρα συγκροτούν ακροδεξιά μορφώματα για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους και να εγκολπωθούν τις ψήφους τους.
Εμείς για μια ακόμη φορά υποστηρίζουμε ότι ο αντιφασιστικός αγώνας σήμερα πρέπει να είναι αντικυβερνητικός-αντικρατικός-αντιΕ.Ε.-αντικαπιταλιστικός.
Αυτή πρέπει να είναι η απάντηση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού κινήματος που ξεκαθαρίζει ότι δεν υποτάσσεται στους εθνικούς-αστικούς στόχους. Δεν θυσιαζόμαστε για τα Μνημόνια, για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ τους.  
Αντίθετα παλεύουμε για την Ανατροπή του αστικού κόσμου και των διαχειριστών της αστικής πολιτικής, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση, χωρίς πολέμους, φασίστες και μιλιταριστές.
Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, στο Κίνημα των Φαντάρων και απαιτούμε την Αθώωση του Νίκου Αργυρίου.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου