Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Μίχαλος και Παναγόπουλος στη διαχείριση κρατικού τραπεζικού λογαριασμού για τους πρόσφυγες

Είναι και κανά δυο-τρεις άλλοι πολιτικοί στην ίδια διαχείριση, αλλά δεν είναι αυτοί που μας τράβηξαν την προσοχή.
Πριν λίγο πέσαμε σε tweets του δρομογράφου:

Χα χα χα χα λαμόγια  https://twitter.com/leftgr/status/720653761228775425 


Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν η κυβέρνηση, αποφάσισε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για την «αρωγή προσφύγων», σε ένα καθιερωμένο πια μοτίβο όπου από τη μία ζητάει τη βοήθεια των πολιτών για την ανακούφιση των προσφύγων και από την άλλη να συλλαμβάνει και να ταπεινώνει αλληλέγγυους, ενώ φυλακίζει αιτούντες άσυλο.
Αφού λοιπόν φαίνεται πως τελείωσαν τα λεφτά για τάιραπ και λουκέτα, για άλλη μία φορά ζητάει τη συνδρομή των πολιτών, την οποία θα διαχειρίζεται εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών, μαζί με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ (Παναγόπουλος), τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου (Μίχαλος) και κανά δυο άλλους.
1
Αυτοί οι πέντε θα έχουν τη διακριτικότατη ευχέρεια να εξουσιοδοτούν τα προγράμματα στα οποία θα διατεθούν τα όποια χρήματα μπουν σε αυτό το λογαριασμό.
2
Επίσης η περίπτωση κακοδιαχείρισης αποφεύγεται (sic), αφού δύο ορκωτοί λογιστές που θα ορίζονται από τον υπουργό Οικονομικών, θα ελέγχουν το λογαριασμό τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.
3
Για όσους επιθυμούν να αναθέσουν στους κυρίους Παναγόπουλο και Μίχαλο τη διαχείριση της οικονομικής τους προσφοράς για τους πρόσφυγες, ο λογαριασμός είναι αυτός:
Νο 2341164213 με IBANGR0901000230000002341164213
στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου