Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Τι συμβαίνει στη ΣΣΑΣ; Παράπονα για “τεθωρακισμένη” πειθαρχία

Πριν από περίπου ένα μήνα τη διοίκηση της ΣΣΑΣ ανέλαβε αξιωματικός Τεθωρακισμένων. Κάτι που δεν συνηθιζόταν μέχρι τώρα. Ο διοικητής φαίνεται ότι αυτό το πρώτο μήνα της διοικήσεώς του έριξε μεγάλο βάρος στην στρατιωτικοποίηση. Ίσως επειδή θεώρησε ότι εκεί υπήρχε πρόβλημα. Ίσως η “δοσολογία” να ήταν υπερβολική, γιατί ακούμε πολλά παράπονα .
Σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν ένας αλλοδαπός σπουδαστής δήλωσε ήδη παραίτηση. Άλλος σπουδαστής ζήτησε να νοσηλευθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα και πάρα πολλοί άλλοι δηλώνουν ότι το κλίμα στη Σχολή έχει γίνει πάρα πολύ βαρύ . Αφόρητο υποστηρίζουν ορισμένοι.
Θα επαναλάβουμε ότι ο διοικητής είναι νέος στη θέση αυτή και πιθανόν να είναι λίγο νωρίς για κριτική. Ωστόσο τα παράπονα και τα γεγονότα θα πρέπει να προβληματίσουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη ΣΣΑΣ φοιτούν οι άριστοι που είναι στρατιωτικοί αλλά και επιστήμονες.

2 σχόλια:

  1. Γελά ο κόσμος. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Κομμωτήριο είναι η ΣΣΑΣ, εξακριβωμένο από 1000 περιπτώσεις. Το πολύ πολύ καμιά τουαλέτα να σε βάλουν να καθαρίσεις όταν είσαι πρωτοετό για να σου δείξουν την "σκληρότητα" του Στρατού που μια ζωή θα απολαμβάνεις προνόμια από αυτόν. Επιπλέον, με γλυκά από τον Χατζή, και τσουρέκια Τερκενλή, δε το λες στρατό. Σουίτα πολυτελείας το λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος σχολιαστής δεν επικοινωνεί με την πραγματικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή