Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Φασιστικές απειλές εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ενώ η δράση μας ενοχλεί ολοένα περισσότερο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το στρατιωτικό κατεστημένο.
Για μια ακόμη φορά οι Ναζί δολοφόνοι επέλεξαν το δρόμο των απειλών για να αντιμετωπίσουν τις αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Την επόμενη μέρα της δημοσιοποίησης
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/04/blog-post_48.html επιστολής καταγγελίας ναυτών  “«ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: Πράγματα και θαύματα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στο Κανελλόπουλο”, που αποκάλυπτε τα φασιστικά συνθήματα, την ρατσιστική αντιμετώπιση συναδέλφων διαφορετικού θρησκευτικού δόγματος, τη βυσματοκρατία της εποχής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Φασισταριά επέλεξαν να προβούν σε τηλεφωνικές κλήσεις με σκοπό την τρομοκράτηση μας.
Επανειλημμένες τηλεφωνικές ενοχλήσεις χωρίς αναγνώριση κλήσης είχαμε λοιπόν το πρωί του Σαββάτου 2/4 για να μας ενημερώσουν τα κατακάθια του φασιστικού υποκόσμου ότι «θα μας κάνουν αυτό, θα μας κάνουν εκείνο…».
Φασιστικές κότες είναι, έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν και να πράττουν…
Η ουσία της καταγγελίας, οι παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας και οι αυθαιρεσίες δεν τους αφορούν.
Αυτό που τους νοιάζει είναι να μην μαθευτεί μέσω της δημοσιότητας η δράση τους στην ιεραρχία και ελεγχθούν για αυτό.
Θα έλεγε επομένως κανείς «άντε φασιστάκια, κρυφτείτε στις τρύπες σας…».
Το ζήτημα όμως του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν είναι μόνο οι φασίστες.
Η δράση μας ενοχλεί ολοένα περισσότερο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το στρατιωτικό κατεστημένο.
Για αυτό η «ανεξάρτητη» αστική δικαιοσύνη τους εκτέλεσε πρόσφατα συμβόλαιο πολιτικού θανάτου καταδικάζοντας σε 2 χρόνια φυλάκιση μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επιχειρώντας να διαμορφώσουν νομικό κεκτημένο απαγόρευσης των καταγγελιών, της υπεράσπισης των στρατευμένων και εξαφάνισης της αντίληψης ότι ο Στρατευμένος είναι Πολίτης με στολή, έχει δικαιώματα και πρέπει να μάχεται για αυτά.
Δικαιοσύνη σε εντεταλμένη υπηρεσία: όταν ο κατηγορούμενος ανέφερε στην απολογία του ότι μετά από αποκάλυψη της Επιτροπής εξαρθρώθηκε από το ΓΕΣ ναζιστικός πυρήνας στη σχολή Ευελπίδων, ακούστηκε κραυγάζων από το ακροατήριο ο τέως διοικητής: «γι αυτό θα φας κι άλλες μηνύσεις»!!!
Στις μέρες μας, η  «αριστερή» κυβέρνηση εξασφαλίζει  πλήρη στήριξη στην «ανεξάρτητη  Δικαιοσύνη», για να προχωρά αυτή  στην ασύδοτη καταστολή κάθε  στοιχειώδους, αστικοδημοκρατικού  δικαιώματος.
Τις ίδιες ημέρες το Τριμελές Στρατοδικείο αθώωσε ομόφωνα τους σπουδαστές της σχολής Ευελπίδων που είχαν προκαλέσει χημικό τραύμα στο μάτι συναδέλφου τους, κατά τη διάρκεια καψωνιού. Το θύμα τους παραιτήθηκε.  Ο νέος στρατός δεν έχει χώρο για ευαισθησίες.
Το κράτος του ολοκληρωτικού καπιταλισμού, δεν αναγνωρίζει δικαιώματα στους υπηκόους του. Είτε αυτοί είναι εχθροί (όπως η Επιτροπή Αλληλεγγύης) είτε οι ίδιοι οι πραιτοριανοί του. Το κοινωνικό συμβόλαιο έχει οριστικά διαρρηχθεί, οι κοινωνικές συμμαχίες με τους κάτω είναι πολυτέλειες και την κοινωνική ειρήνη μπορεί να εξασφαλίσει μόνο ένα μοντέλο διαχείρισης αυστηρά καταναγκαστικό, στα πλαίσια του οποίου οι πραιτοριανοί θα κερδίζουν κάτι μόνο μέσω της ανώτερης οργανικής τους θέσης στην καταπίεση των κατωτέρων στην κοινωνική ιεραρχία. 
Έχει ήδη καταστεί σαφές ότι η συγχώνευση των κατασταλτικών μηχανισμών και η εργαλειακή χρήση του στρατού σε καιρό «ειρήνης» (ή κοινωνικού πολέμου χαμηλής έντασης) αποτελεί κεντρική επιλογή του κεφαλαίου και του κράτους του. Σ’ αυτό το στρατό, ο φαντάρος δεν μπορεί να είναι πολίτης με στολή και δικαιώματα. Πρέπει να είναι όργανο πειθήνιο, υπάκουο και άβουλο. Να βασανίζεται για να μάθει να βασανίζει,  Να αποδέχεται την πλήρη εξουσία του ανωτέρου στη ζωή του και να απολαμβάνει την πλήρη δική του εξουσία στις ζωές αυτών που θα κληθεί να καταστείλει. Αρχικά τους πρόσφυγες, μετά τους αντιφρονουντες, τους εργαζομένους τους ανέργους τη νεολαία.
Η ελληνική πολιτεία, έστειλε ένα μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες. Η κριτική και πολύ περισσότερο η καταγγελία των ανωτέρων σε κάθε ιεραρχία, δεν θα γίνεται πλέον ανεκτή. Κατήγγειλε εργαζόμενος τον εργοδότη του; υπάλληλος τον διευθυντή της δημόσιας υπηρεσίας, πολίτες κάποιον έχοντα εξουσία; Μια δικαστική απόφαση «δια πάσαν νόσο και πάσαν μαλακίαν».
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο στρατιωτικό και δικαστικό κατεστημένο, στους φασίστες, είναι κάτι πολύ απλό:
Δεν κάνουμε Ούτε βήμα πίσω. Ούτε για να πάρουμε φόρα…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437   

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου