Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Είμαι ο Στρατηγός σας»: Έλληνας Ντε Γκωλ ο Φραγκούλης Φράγκος που ξιφουλκεί κατά Τούρκων-Μεταναστών και καιροφυλακτεί!

Η νέα Ακροδεξιά ετοιμάζεται. Και φορά τη μεγάλη στολή, την Στρατιωτική…
Καθώς η κρίση πολιτικής εκπροσώπησης εντείνεται, στο παρασκήνιο συντελούνται σημαντικές διεργασίες προς αναζήτηση πολιτικών εφεδρειών. 
Από τα αραχνιασμένα ράφια της ιστορίας και την χρυσοπληρωμένη από τον λαό μας χλιδή του κατεβαίνει «ο βασιλιάς», ενώ ακόμη και ο Κ.Καραμανλής φαίνεται να κινείται. Ζητούμενο μια νέα λαϊκή Δεξιά!  
Παράλληλα και ταυτόχρονα, όπως παντού στην Ευρώπη, έτσι και στην Ελλάδα, η ακροδεξιά διεκδικεί να εκμεταλλευτεί το προσφυγικό ζήτημα και να παρέμβει σε ευρύτερα ακροατήρια προβάλλοντας την Ισλαμοφοβία, τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία. Ταυτόχρονα, σειρά δυνάμεων, από τμήματα της ΝΔ έως παραληρηματικές αντιμνημονιακές εκδοχές, επιχειρούν να απαντήσουν στην ανάγκη μιας εθνικο- λαϊκίστικης πολιτικής πρότασης ικανής να ενσωματώσει την εκλογική βάση των Ναζί της Χρυσής Αυγής, παίζοντας το χαρτί της εξάρτησης και της «Τουρκικής επιθετικότητας», σε συνδυασμό πάντα με την δράση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.
Στο πλαίσιο αυτό ξεχωρίζει η πολιτική παρέμβαση του Φραγκούλη Φράγκου, ενός Στρατηγού που διατηρεί προνομιακές σχέσεις με αυτό τον χώρο –θυμίζουμε την υπεράσπιση στο Ναυτοδικείο των ακροδεξιών ΟΥΚάδων που στιγμάτισαν την Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου με εμετικά εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα. Οικοδομώντας συστηματικά το προφίλ του Τουρκοφάγου, αλλά και του «σκληρού» πολιτικού άνδρα, αφού ήταν αυτός που ως ΥΕΘΑ στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου (2012), ανέλαβε να οργανώσει τον Στρατό ώστε να ανταπεξέλθει σε ενδεχόμενη κοινωνική έκρηξη που θα πυροδοτούσε η Χρεωκοπία! Φυσικά, η πλήρη ταύτιση με τις μνημονιακές πολιτικές, σε μια περίοδο όξυνσης της αστικής ταξικής επίθεσης με αιχμή του δόρατος  το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και το φορολογικό,  αποσιωπάται…   
Πριν όμως παρουσιάσουμε την έντονη πολιτική παρέμβαση του Φραγκούλη Φράγκου, που απολαμβάνει τη φιλοξενία της ναυαρχίδας του μνημονιακού μετώπου –όταν έγραφε στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» άρθρο με τίτλο «Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας»-, επιχειρώντας να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αξίζει να διαβάσουμε τις αντίστοιχες απόψεις που εκπροσωπεί η Μόλλη Μαχαίρα, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, σε παρέμβαση της στον τοπικό τύπο αλλά και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ», όπου τονίζει: «Η Λέσβος δέχεται επίθεση. Η Λέσβος Ισλαμοποιείται. Η Λέσβος πεθαίνει», καταγγέλλοντας το σενάριο εξισλαμισμού του νησιού αλλά και των υπολοίπων νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Μάλιστα, δηλώνει ότι πρόκειται για συγκεκριμένο τουρκικό σχέδιο με την επωνυμία “YENI LIRASI”, που έχοντας δημιουργήσει φιλο-τουρκική κάστα στο νησί της Λέσβου, επιχειρεί την σταδιακή τουρκοποίηση της τοπικής αγοράς και ένταξης της στη δυναμική της τουρκικής οικονομίας, με κατάληξη την «οικονομική εξάρτηση» από τη γείτονα χώρα!   
Ας γυρίσουμε όμως στον Φραγκούλη Φράγκο και στις παρόμοιες απόψεις που καταθέτει στο άρθρο του στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και στην συνέντευξη παραχωρεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου  στο «vimafm», στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο! Αφού επισημάνουμε ότι πουθενά δεν γίνεται λόγος για τις ΗΠΑ (!), το πρώτο που αναδεικνύεται είναι η κριτική του απέναντι στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, όχι για τις επεμβάσεις τους ή την αντιμεταναστευτική τους πολιτική, αλλά για την ανοχή που δείχνουν στην Τουρκία του Ερντογάν! Δηλώνει ο Στρατηγός: «Το πρόβλημα μας δεν είναι η Τουρκία, το πρόβλημα μας είναι πώς το βλέπουν οι Σύμμαχοι και να σταματήσουν να παριστάνουν τους πονόψυχους. Εάν δεν αποφασίσουν και δεν σταματήσουν την υποκρισία, (Ε.Ε και ΝΑΤΟ ) η ταυτοποίηση να γίνεται στο έδαφος της Τουρκίας, αυτοί οι άνθρωποι να μην επιβαίνουν σε καμία λέμβο, το ΝΑΤΟ να πάει να ελέγξει τα παράλια της Τουρκίας, να πάνε λοιπόν να τα σταματήσουν εκεί και να σταματήσουν αυτοί οι άνθρωποι να θαλασσοπνίγονται. Η ταυτοποίηση και τα hot spots να γίνουν στο έδαφος της Τουρκίας».
Δηλαδή, πλήρη συμφωνία στα εχθρικά μέτρα για τους μετανάστες, όμως  διαφωνία στον τόπο εκδήλωσης της αντιμεταναστευτικής πολιτικής.  
Και πλήρη ενσωμάτωση  της ατζέντας της ακροδεξιάς, από τον Μπαλτάκο και το αντιδραστικό στρατιωτικό κατεστημένο, μέχρι την ναζιστική ακροδεξιά και την Σαμαρική Δεξιά. Απόδειξη αποτελεί η επιστροφή στο ζήτημα της ιθαγένειας, το οποίος παρουσιάζεται έχοντας διαστρεβλώσει ακόμη και τις επιδιώξεις των μεταναστών, που ακένας δε θέλει να μείνει στην Ελλάδα:
«Ο νόμος περί ιθαγένειας των πέντε ετών, που δίνει (ιθαγένεια) σε οποιονδήποτε παραμείνει σ’ αυτή την πατρίδα το δικαίωμα να αποκτά την ευρωπαϊκή ταυτότητα ουσιαστικά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό είναι ένας τρόπος έλξης να το εκμεταλλεύονται οι διακινητές και οι διάφοροι που εκμεταλλεύονται αυτή την πατρίδα».
Το γεγονός ότι οι πρόσφυγες-μετανάστες αγωνιούν και δίνουν αγώνα για να φύγουν από την Ελλάδα, αφήνει το Φραγκούλη Φράγκο αδιάφορο! Εξάλλου, έτσι λειτουργούσε πάντα η προπαγάνδα…
Ποια είναι τα προτεινόμενα από τον πρώην ΑΓΕΣ μέτρα που πρέπει να ληφθούν από το ΝΑΤΟ; «Το ΝΑΤΟ, η εμπλοκή του οποίου εμπεριέχει κινδύνους για την Ελλάδα, για να είναι αποτελεσματικό, θα πρέπει να αναπτύξει χερσαίες δυνάμεις στην Τουρκία εμποδίζοντας τους διακινητές να αποπλέουν από τα μικρασιατικά παράλια».
Και συνεχίζει ο Φραγκούλης Φράγκος ασκώντας εξαιρετικά επιθετική και ισοπεδωτική κριτική: «Η πολιτική ηγεσία, εμφορούμενη από παλαιολιθικές ιδεοληψίες, αρνείται επίμονα να υιοθετήσει υποδείξεις εξειδικευμένων κρατικών υπαλλήλων που έχουν πλούσια εμπειρία, γνώσεις και ικανότητες, αλλά αποτελούν «κόκκινο πανί», κάτι το οποίο εκμεταλλεύεται στο έπακρο η Άγκυρα».
Ποια είναι όμως αυτά τα μέτρα που όλων τυχαίως επαναλαμβάνουν τις πιο απάνθρωπες προτάσεις και σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και επανέφερε πρόσφατα στο προσκήνιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος; Την μη λήψη των οποίων εκμεταλλεύεται ο «εξ ανατολάς εχθρός», αποκαλύπτοντας την «εθνικά» επικίνδυνη στάση της σημερινής κυβέρνησης; 
«Εγώ θα έλεγα μία άλλη λύση: είναι 3 – 4 καράβια και τα hot-spots ήταν αμέσως έτοιμα. Στο ένα να γίνεται ταυτοποίηση, στο άλλο να γίνεται μεταφορά γι’ αυτούς που έχουν πάρει το άσυλο ή θεωρούνται πρόσφυγες να πάνε στα οδικά τέρματα και το άλλο να είναι για επανεισδοχή. Και να μην πληγεί ούτε ο τουρισμός, ούτε να γίνονται εντάσεις».
Άραγε έχει αυτός ο άνθρωπος συνείδηση του τι σημαίνουν αυτά που λέει; Να προτείνει δηλαδή τη μετατροπή πλοίων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεσοπέλαγα;
Και μετά από όλα αυτά, καταλήγει στο εθνικιστικό δηλητήριο, αφού ακόμη και η προβαλλόμενη Ισλαμοφοβία του απαιτεί «Τουρκικό Δράκο» για να γίνει πιο πιστευτή και να συνδεθεί με τα αντιτουρκικά αντανακλαστικά:
“Ταυτόχρονα, οι τελευταίες κινήσεις κατασκευής φράχτη στα Σκόπια με τη συνδρομή κρατών της Ε.Ε. και η επαπειλούμενη επί διετία αποβολή της Ελλάδας από τη Schekghen θα καταστήσουν την Ελλάδα «αποθήκη ψυχών», εξυπηρετώντας την επικίνδυνη νεοθωμανική επεκτατική πολιτική της Aγκυρας, όπως τη διατύπωσε στο βιβλίο του «Στρατηγικό βάθος της Τουρκίας» ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου. Η παλαιά δήλωση του εκλιπόντος προέδρου Οζάλ «δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτησή της, απλώς μόνο η βαθμιαία αποστολή εκεί 3-4 εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων» γίνεται σήμερα πράξη από τον πρόεδρο Ερντογάν. Η στρατηγική αυτή είναι γνωστή και διατυπώθηκε με σαφήνεια στο βιβλίο «Τέχνη του πολέμου» του Σουν Τζου: «Η μεγαλύτερη τέχνη στον πόλεμο είναι να υποτάξεις τον εχθρό χωρίς μάχη». Αυτό πράττει και η Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα με πολιορκητικό κλοιό την παράνομη μετανάστευση, αφού 2.563.000 πρόσφυγες αναμένουν εντολή προώθησης. Και έχει το θράσος ο Ερντογάν να απειλεί και να λέει «αν έως τώρα είχατε έναν Αϊλάν, σε λίγο θα έχετε 10.000-15.000 πνιγμένους Αϊλάν»”.
Τι ακροβασίες λογικής απαιτούνται για να μπορέσεις να πεις ότι οι πρόσφυγες που φεύγουν από την Συρία για να γλυτώσουν από το καθεστώς Άσαντ και τους ακραίους φονταμενταλιστές που ενισχύει με κάθε τρόπο η Τουρκία, από την οποία στην συνέχεια αποχωρούν απελπισμένοι μην αντέχοντας την κτηνώδη εκμετάλλευση και καταπίεση, φτάνουν στην Ελλάδα ως στάση της διαδρομής τους προς την Δυτική Ευρώπη και τη Γερμανία-Σκανδιναβικές χώρες,  είναι πράκτορες των Νεοοθωμανικών σχεδιασμών του Ερντογάν! 
Τελικά όμως αποκαλύπτεται ότι για μια ακόμη φορά η Ακροδεξιά χρησιμοποιεί τον εξωτερικό εχθρό και τους «εθνικούς κινδύνους» ως παράμετρο της εσωτερικής πολιτικής, ως μέσο διεκδίκησης της εξουσίας!
Απαντώντας  στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τη φημολογία περί ένταξής του σε δεξιό κόμμα, μετά τις δηλώσεις Μπαλτάκου, απαντά:
«Εγώ όταν ήμουν στον Στρατό, αλλά και τώρα πίστευα και πιστεύω ότι δεν ηγούμουν, ότι δεν ήμουν ο ηγέτης, στο επίπεδο κάθε φορά που ήμουνα, μίας μερίδας Ελλήνων. Εκπροσωπούσα το σύνολο των Ελλήνων, αυτούς διοικούσα και δεν θέλω κανένας να με περιθωριοποιεί, ούτε προς τα αριστερά ούτε προς τα δεξιά. Είμαι με το σύνολο των Ελλήνων, ήμουν ο Στρατηγός και είμαι ο Στρατηγός για όλους τους Έλληνες».
Αυτός όμως είναι ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός και αυτοί οι πολιτικοί εκπρόσωποι.
Ας τους βάλουμε εκεί που τους αξίζει- στον Κάλαθο της Ιστορίας (αν και άλλοι κάλαθοι τους αντιστοιχούν)…

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου