Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός στην Ειδομένη: Απέκλεισαν τους δημοσιογράφους οι αστυνομικές δυνάμεις! Άγρια αστυνομική επιχείριση κατά των μεταναστών

Χάος στην Ειδομένη – Σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης της σιδηροδρομικής γραμμής
Επανάληψη της επιχείρησης “εκκαθάρισης” στην περιοχή της Ειδομένης φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει εδώ και λίγη ώρα στα σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο κάνουν λόγο για αποκλεισμό της περιοχής από την αστυνομία.
Όλα δείχνουν ότι θα επιχειρηθεί απομάκρυνση των μεταναστών που έχουν καταλάβει την περιοχή απ' όπου περνούν οι γραμμές του τρένου. Άλλωστε ήδη από χθες ο ΟΣΕ έχει ζητήσει τη συνδρομή της Αστυνομίας.
athensmagazine.gr/
Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εκκένωσης της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη. Στόχος της αστυνομίας είναι η απομάκρυνση περίπου 150 Αφγανών προσφύγων και μεταναστών που έχουν καταλάβει την περιοχή απ” όπου περνούν οι γραμμές του τρένου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση διέλευσης από την ουδέτερη ζώνη.
Οι Αφγανοί κάθισαν πάνω στις γραμμές, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν, αν δεν τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Η κατάσταση πάντως είναι χαοτική, καθώς χιλιάδες είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά από τα ελληνικά νησιά στο πέρασμα της Ειδομένης.
Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου