Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ήσυχα τα πράγματα στο Καστελόριζο παρά τις κραυγές του άθλιου «ΠΡΩΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ», ΝΑΖΙ και μιλιταριστών

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΠΕΡΙ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ»

Οργίασαν πραγματικά τις τελευταίες μέρες τα μιλιταριστικά και εθνικιστικά σαιτ, γνωστές κουρελο-φυλλάδες εκβιαστών και φιλοναζιστών.
«Κατελήφθη» ανυπεράσπιστο το Καστελόριζο από 900 μετανάστες!"
"Συναγερμός στο Καστελόριζο: Τριπλάσιοι οι μετανάστες από τους κατοίκους στο νησί"
"ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ; ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ – ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"
"Άρχισαν τα «κόλπα» με μετανάστες στο Καστελόριζο…"
«Θα μας πάρουν το νησί».
«Αμφισβητείται η ΑΟΖ μας και τα πετρέλαια μας».
Στο Καστελόριζο έφθασαν το τελευταίο τριήμερο (16-18/02) τουλάχιστον 600 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες (λ/μ) όπως αναφέρουν τοπικές και άλλες πηγές, αποδεικνύοντας την επιχειρησιακή στρατηγική της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί αυτοβούλως τις ροές ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, σε συνδυασμό με τις ένοπλες δυνάμεις.  Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος   Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής 
Βεβαίως όλη αυτή η αισχρή προπαγάνδα δεν είναι καινούργια. 
Εδώ και καιρό το «βαθύ κράτος», ιδιαίτερα οι καθεστωτικές δεξαμενές σκέψης και η ΕΥΠ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με δημοσιογράφους και σαιτ που με συστηματικό τρόπο καλλιεργούν κλίμα «εθνικών κινδύνων». Από το 2008 και την εξέγερση του Δεκέμβρη, το αστικό σύστημα εξουσίας πλασάρει τη θεωρία συνομωσίας περί σχέσης του «Εξ Ανατολάς εχθρού», με τους απελπισμένους πρόσφυγες που παρουσιάζονται ως μουσουλμάνοι τρομοκράτες, οι οποίοι είτε σκοπεύουν να πλημμυρίσουν τα ακριτικά νησιά αιφνιδιάζοντας τις στρατιωτικές φρουρές τους για να τα καταλάβουν ανοίγοντας το δρόμο στον τουρκικό επεκτατισμό που καιροφυλακτεί. Είτε θα ενωθούν με τα κοινωνικά κινήματα προκαλώντας εσωτερική αστάθεια. Που και πάλι, έχοντας αποδυναμώσει εσωτερικά, θα προσφέρουν τη δυνατότητα αμφισβήτησης της εδαφικής ακεραιότητας.
Αυτά έλεγαν ο πρωθυπουργός Καραμανλής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας, ο ΥΕΘΑ Μεϊμαράκης το 2008, αυτά περιλαμβάνουν οι δημόσιες τοποθετήσεις των σημαντικότερων εκπροσώπων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αυτά τα σενάρια εκπαιδεύουν τον Στρατό. Ταυτόχρονα, συνεργάζονται αρμονικά με την Τουρκία είτε στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, είτε στον ευρωπαϊκό πόλεμο εναντίον των μεταναστών.
Το κλίμα ανασφάλειας και την προπαγάνδα των «εθνικών κινδύνων» αμφισβητούν πρώτα απ΄ όλα οι φαντάροι που υπηρετούν στο Καστελόριζο. Όπως γράφουν σε σχετική τους επιστολή σε καμιά περίπτωση δεν ένοιωσαν ότι απειλούνται από τους δυστυχισμένους, που αφού είδαν Ευρωπαϊκή και Τουρκική Ακτοφυλακή, Frontex και ΝΑΤΟ, Λιμενικό και Πολεμικό Ναυτικό να ορθώνουν νέα τείχη στο Αιγαίο, ως επέκταση στο Τείχος του Αίσχους του Έβρου.
Βρήκαν προσωρινά, διέξοδο στο νησί που υπηρετούν, στο Καστελόριζο, αφού όσα τείχη και να ορθώσουν η αγωνία και η απελπισία σε ωθεί να κάνεις απρόβλεπτες και παρακινδυνευμένες κινήσεις σωτηρίας.
Οι επίσημες αρχές του νησιού στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Πραγματικά δεν πιστεύουν στα αυτιά τους με τα όσα διαδίδονται. Πλέον οι πρόσφυγες-μετανάστες μετακινούνται με πλοία και κανένας δεν συμμερίζεται τις κραυγές των ακραίων εθνικιστών και μιλιταριστών, που βρήκαν την ευκαιρία να πλασάρουν τη μισαλλόδοξη πραμάτεια τους. 
Κλείστε λοιπόν τα αυτιά στις σειρήνες του εθνικισμού και της ανθρωποφαγίας!

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου