Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΞΟΔΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/2 ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Και ξαφνικά σε μονάδες της Αττικής διατάχτηκε ανάκληση εξόδων όσων φαντάρων δικαιούνταν για το Σαββατοκύριακο.
Οι μονάδες μπήκαν σε επιφυλακή, ενώ έντονη είναι η φημολογία που συνδέει το έκτακτο μέτρο με το προσφυγικό ζήτημα.

Επειδή είναι έντονη η ανησυχία, καλάσαμε τις διοικήσεις των μονάδων και το ΓΕΣ να ενημερώσουν υπεύθυνα για το τι συμβαίνει.

Οι πηγές του ΓΕΣ επιχείρησαν να καθησυχάσουν ότι δεν συμβαίνει τίποτε..., έκαναν λόγο για προβλήματα στην επάνδρωση των μονάδων, δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες μετά από ασθένειες κλπ.κλπ. κλπ.  

Φυσικά δεν έπεσε ξαφνικά επιδημία στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Τις καταγγελίες των φαντάρων ήρθε να ενισχύσει ανάρτηση με τίτλο  "Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις για το προσφυγικό - Ανακαλούνται οι άδειες των φαντάρων" του   Newsit.gr. Οι στρατεύσιμοι κλήθηκαν να βρίσκονται στις μονάδες τους μέχρι στις 06:00 της Κυριακής και να είναι σε πλήρη ετοιμότητα ανεξάρτητα εάν ήταν αδειούχοι ή εξοδούχοι. Το κάλεσμα αυτό αφορούσε κυρίως τους φαντάρους της χώρας και κάποιους μόνιμους αξιωματικούς. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπροστά στην προσφυγική κρίση βρίσκονται σε συναγερμό, καθώς η κυβέρνηση βλέπει πως τελικά τα σύνορα θα παραμείνουν κλειστά και θα πρέπει άμεσα να κατασκευαστούν υποδομές για την υποδοχή και νέων προσφύγων".
Οι καταγγελίες που έχουμε ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι ότι το μέτρο δεν αφορά μόνο ή κυρίως τον Στρατό Ξηράς, αλλά και τα υπόλοιπα Όπλα!
Επίσης, σε νεώτερη ανάρτηση του onalert.gr "Κινητοποίηση για να στηθούν τέντες στο Ελληνικό προκαλεί φήμες για ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων" που υπογράφει η Ιωάννα Ηλιάδη, δικαιώνονται οι αρχικές καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που έκαναν λόγο για κόψιμο των εξοδούχων το Σάββατο το βράδυ!

Διαβάζουμε:

"Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα λόγω της κινητοποίησης που έγινε στις Ένοπλες Δυνάμεις για να βρεθεί ανθρώπινο δυναμικό να στήσει τέντες για πρόσφυγες στο γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό.

Πιο συγκεκριμένα, προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες που υπήρχαν στο λιμάνι του Πειραιά, αποφασίστηκε να στηθούν τέντες στο γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό και για τον λόγο αυτό κινητοποιήθηκε το ΚΕΣΟΔΜΕ, το οποίο με τη σειρά του ζήτησε κόσμο από τα Γενικά Επιτελεία.
Έτσι κόπηκαν κάποιες άδειες εξόδου από στρατιώτες και ναύτες, με αποτέλεσμα το "σπαμένο τηλέφωνο" να δημιουργήσει ανησυχία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert δεν έχει ανακληθεί καμία άδεια λόγω προσφυγικού. 
Η πρόκληση φημών είναι προφανώς αποτέλεσμα της μηδενικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων και κατ' επέκταση του κόσμου, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ Νίκος Φανιός σε τηλεφωνική επικοινωνία του Onalert δήλωσε πως δεν έχει κοπεί καμία άδεια. Επιβεβαίωσε όμως ότι κόπηκαν οι έξοδοι στρατιωτών σε ορισμένες μονάδες, προκειμένου να βοηθήσουν στο Ελληνικό. 
Από τον Στρατό Ξηράς σύμφωνα με πληροφορίες διατέθηκαν περίπου 32 στρατιώτες, από το Πολεμικό Ναυτικό 25 ναύτες και από την Πολεμική Αεροπορία 45 χαμηλόβαθμα στελέχη. 
Αναμένεται ότι απόψε το βράδυ ο νέος αυτός καταυλισμός θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει 500 πρόσφυγες που διαβιώνουν τις τελευταίες ημέρες σε κακές συνθήκες στο λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα αναχώρησαν σήμερα 18 λεωφορεία με 850-900 πρόσφυγεςαπό τον Πειραιά προς τους καταυλισμούς που στήνονται κοντά στα σύνορα, στην περιοχή του Κιλκίς.

Σε κάθε περίπτωση, ο πόλεμος κατά των μεταναστών οξύνεται, η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι όλο και μεγαλύτερη. Παράλληλα, ο Στρατός αποκτά ολοένα χαρακτηριστικά Κατασταλτικής Δύναμης και η ηγεσία του αποκτά τη δυνατότητα απευθείας αναθέσεων, προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα και ανατρέποντας όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις σχετικά με τους όρους προμηθειών".

Σε κάθε περίπτωση η στρατιωτικοποίηση της αντιμετώπισης του Προσφυγικού ζητήματος, όχι μόνο μετατρέπει ολόκληρη την Ελλάδα σε μια Μακρόνησο του σύγχρονου ολοκληρωτικού καπιταλισμού με κυρίαρχη επιδίωξη την Σύλληψη-Καταγραφή-Διαλογή-Απέλαση προσφύγων και μεταναστών, με αντικατάσταση του όποιου Κράτους Πρόνοιας και ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών με το Κράτος Καταστολής-Πολέμου. 

Αλλά, παράλληλα, η στρατιωτικοποίηση της κοινωνικής-πολιτικής ζωής συνοδοιπορεί με την βαθιά εργασιακή εκμετάλλευση, καταρχήν των ίδιων των φαντάρων, διατεταγμένων δούλων-πραιτοριανών και αναλώσιμων των πολεμικών-κατασταλτικών επιχειρήσεων του ελληνικού κράτους.

Και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε συνεργασία με την Ε.Ε., το ΝΑΤΟ και την Τουρκία του Ερντογάν βρίσκεται σε πόλεμο με τους μετανάστες.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ

Κανένας Φαντάρος στα HOT SPOT- Στρατόπεδα Συγκέντρωσης: ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/02/hot-spot_19.html
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ- 
ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου