Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Ο Ελβετός Αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων προειδοποιεί: "Έρχεται μεγάλη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη"



Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥΣ!
Το Στρατιωτικό Κατεστημένο συμβάλλει στον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και απαιτεί την πολεμική-κατασταλτική προετοιμασία για να προστατευτούν τα προνόμια των αστικών τάξεων της Δύσης! 
Προτείνουμε μια σύγκριση μεταξύ των δηλώσεων του Ελβετού ΑΓΕΕΘΑ και του πρώην ΑΓΕΣ Μανωλά στο onalert.gr: είναι ίδιες!   
Με απολύτως ζοφερή εικόνα περιέγραψε ο Αρχηγός του ελβετικού γενικού Επιτελείου την κατάσταση στην Ευρώπη έτσι όπως αυτή θα διαμορφωθεί μέσα στο 2016 και μετά μιλώντας για κοινωνικές αναταραχές καλώντας ταυτόχρονα τους Ελβετούς πολίτες να πάρουν τα όπλα στα χέρια τους καθώς ο τρόπος ζωής τους και η ευημερία μπορεί να τεθούν εν κινδύνω!
Ο αντιστράτηγος André Blattmann σε άρθρο στην ελβετική εφημερίδα Wirtschafts Nachrichten με τίτλο «Ο ελβετικός Στρατός προετοιμάζεται για ταραχές στην Ευρώπη» προειδοποίησε για τους κινδύνους που εγκυμονούν από μια γενικευμένη κοινωνική αναταραχή στην Ευρώπη η οποία όπως είπε καραδοκεί.
Μάλιστα ο ίδιος έφτασε στο σημείο αναφέρει την περίοδο 1925-1945 στην Ευρώπη, εκφράζοντας τους φόβους του για «την αυξημένη επιθετικότητα που επικρατεί στο δημόσιο λόγο ο όποιος μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις», όπως είπε χαρακτηριστικά συμβουλεύοντας ταυτόχρονα τους ελβετικό λαό να «είναι έτοιμος να οπλιστεί» προειδοποιώντας ότι η βάση της ευημερίας στη χώρα του τίθεται σε αμφισβήτηση.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Wirtschafts Nachrichten ο Ελβετός αντιστράτηγος μιλώντας για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο μετά τα γεγονότα στο Παρίσι είπε πως παρά τα σοβαρά συμβάντα ασφάλειας που έχουν συμβεί στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, η ελβετική στρατιωτική αποτροπή μειώνεται αντί να αυξάνεται.
«Η κατάσταση όμως διαρκώς γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη», σημείωσε.
«Η απειλή από την τρομοκρατία αυξάνεται, υβριδικοί πόλεμοι διεξάγονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, το γενικό οικονομικό κλίμα δείχνει όλο και πιο απαισιόδοξο, και τα αποτελέσματα της μαζικής και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης έχουν πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις», σημειώνει ακόμη και προσθέτει: «Το μίγμα είναι καθαρά εκρηκτικό και μοιάζει με αυτό που επικρατούσε μεταξύ των δύο μεγάλων πολέμων στην Ευρώπη».
Μάλιστα όπως σημείωσε ο Blattmann όλες οι ασκήσεις των ελβετικών ενόπλων δυνάμεων που έχουν πραγματοποιηθεί στηρίζονται στο σενάριο μιας γενικευμένης κοινωνικής αναταραχής στην Ευρώπη και στην α αντιμετώπισή της αλλά ανάλογες ασκήσεις δεν έχουν γίνει πρόσφατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου