Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΙ Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΟΔΟΙ

Το ΚΕΝ Μεσολογγίου είναι ένα παλιό και άχρηστο στρατόπεδο. Έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολλά χρόνια. Το κρατά όμως ανοικτό η σημερινή πολιτική ηγεσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας, οι άθλιοι πολιτικοί των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που πουλούσαν και πουλούν εκδούλευση στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα για να πάρουν ψήφους.
Το Μεσολόγγι έχει κτυπηθεί από τα μνημόνια αλλά και από το προηγούμενο μοντέλο αστικής οικονομικής ανάπτυξης που γέμισε την Ελλάδα σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ, με γνώμονα τα συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Και όταν οι ίδιοι τις έκλεισαν, ήρθαν να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την τοπική κοινωνία με ανεργία, φτώχεια, καταστροφή των μικρομεσαίων.
Τώρα, οι άθλιοι δίνουν «μάχες» για να κρατήσουν ανοικτά τα άχρηστα στρατόπεδα, που λειτουργούν αποκλειστικά για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του πελατειακού κράτους. Φορτώνοντας μας όλους οικονομικά βάρη και χώνοντας τους φαντάρους.
Για αυτό ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος μπλόκαρε κάθε προσπάθεια αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων, για αυτό άνοιξε και άλλα άχρηστα στρατόπεδα σε Ήπειρο και Μακεδονία με πρόσχημα την «Ασφάλεια»!    
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαι στρατιώτης Υγειονομικού στο 2/39 στο Μεσολόγγι και ήθελα να σας ενημερώσω για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν αυτό το διάστημα.
Η μόνιμη δύναμη είναι ελάχιστη, οι υπηρεσίες είναι καθημερινές κι ας μας έχουν ταξινομήσει σε πόστα ( π.χ κ.ψ.μ). Έχοντας την απαίτηση να είμαστε παρόντες στα πόστα, στις υπηρεσίες αλλά και στις αγγαρείες που μας βάζουν στα πόστα.
 Όλα αυτά με ένα 3ωρο ύπνου την ημέρα.
Έξοδοι δεν υπάρχουν, μόνο υπηρεσιακά για κάποιες ώρες.
Οι περισσότεροι που κάναμε κατ’ εξαίρεση μετάθεση έχουμε σοβαρό οικογενειακό λόγο, αλλά δε μπορούμε να είμαστε κοντά στις οικογένειες μας να βοηθήσουμε.
Δυστυχώς, άτομα δε φέρνουν, ούτε άτομα πρόκειται να φέρουν και πραγματικά δε ξέρω πως θα αντέξουμε μερικοί 7 μήνες σε αυτό το μαύρο στρατόπεδο.
Υποφέρουμε εδώ στο Μεσολόγγι, ένα στρατόπεδο που με τόση μόνιμη δύναμη απορώ γιατί είναι ακόμα ανοιχτό.
Επίσης, το άλλο παράλογο που γίνεται στο Μεσολόγγι, είναι που φεύγουν άτομα για έξοδο ή διανυκτέρευση και τα παίρνουν τηλέφωνο να γυρίσουν να κάνουν υπηρεσία, με απειλές του στυλ δε με νοιάζει πως θα έρθεις, αλλά θα έρθεις, αλλιώς δε ξαναβγαίνεις μέχρι να απολυθείς.
Αλήθεια, τι λέει το ΓΕΣ για όλα αυτά; Πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκαλεί στους φαντάρους;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437


http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου