Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Στρατοί Κοριών» στα στρατόπεδα‏ της Δωδεκανήσου!!!

Ενώ ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος παρακαλώντας την ψήφο σωτηρίας στο ακροδεξιό μνημονιακό μόρφωμα των ΑΝΕΛ, επιτίθενται στο θυμικό του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, προβάλλοντας βίντεο από το Καστελόριζο, αναρωτιόμαστε  αυτές οι σημαίες με τα εθνικά χρώματα πόσες αμαρτίες θα συγκαλύψουν πια;
Πόσα κούφια εθνικιστικά λόγια, πόσα βροντώδη άσφαιρα ακροδεξιά πυρά χρειάζονται για να κρύψεις την στράτευση σου στην πιο βίαιη εκδοχή του ταξικού πολέμου από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, την στρατολόγηση σου στις πιο βάρβαρες και αηδιαστικές ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.  
Διαβάζουμε στην επιστολή καταγγελίας του οργισμένου γονιού που το στρατευμένο παιδί του υπηρετεί στα Δωδεκάνησα:
Κοριοί στα στρατόπεδα‏.
Εννοώ αληθινούς κοριούς σαν αυτούς που τσιμπούσαν τους φαντάρους το 40 και όχι τους ηλεκτρονικούς.
Όπως με πληροφόρησε ο γιος μου, που υπηρετεί την θητεία του, στα περισσότερα στρατόπεδα της Δωδεκανήσου υπάρχουν άφθονοι.
Και εγώ που νόμιζα ότι ήταν είδος υπό εξαφάνιση αφού το 1980 που υπηρέτησα εγώ δεν τους συνάντησα πουθενά στο στρατό… 
Είναι γνωστό ή εγώ είμαι στον κόσμο μου;
Εκτός από το πετρέλαιο (που χρησιμοποιούσαμε προληπτικά στις μέρες μου) τι να του συστήσω;
Τι να απαντήσουμε τώρα σε αυτόν το γονιό.
Το μόνο αποτελεσματικό μέσο για την καταπολέμηση του κάθε κοριού είναι η αμφισβήτηση, η αντίσταση, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Η μόνη λύση είναι να βγουν οι φαντάροι στην Αναφορά Παραπονούμενοι και να ζητήσουν λύση τώρα.
Να σπάσουν οι γονείς τα τηλέφωνα των διοικήσεων των μονάδων και του ΓΕΣ.
Να καταγγείλουν φαντάροι και γονείς συγκεκριμένα τι γίνεται και σε ποιες μονάδες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, ώστε να βγάλουμε ανακοίνωση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΑΓΕΣ Τελλίδης και οι επιτελείς του πραγματικά δείχνουν ενδιαφέρον και αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων που αποκαλύπτονται σε σειρά μονάδων.   
Συνάδελφοι, μόνο η συνδικαλιστική πάλη, το Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό μπορεί αν βελτιώσει τις συνθήκες και την χακί καθημερινότητα μας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437


2 σχόλια:

  1. Δεν ειναι δεκα μερες,που αφησα ενα σχολιο σε εσας,ακριβως για αυτο το θεμα,και δεν εχω γιο φανταρο!! Το εχω κανει συνθημα παιδια . Οι αρχηγοι των ενοπλων δυναμεων της Ελλαδας,μπορει να εχασαν την μαχη με τον κοριο,αλλα μας διαβεβαιωνουν ,πως η χωρα μας ειναι πανισχυρη ,απεναντι σε καθε ....εχθρο !!!! Τ'ακους Τουρκε γειτονα , και αιμοσταγη τζιχαντιστη;; Οι κυριοι γεεαθα ,μεεθα κ.λ.π .......και ενα ολοκληρο κρατος, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ........Κ Ο Ρ Ι Ο!!!!
    Εαν θυμαμαι καλα,ηταν σε ενα γραμμα ενος στρατευμενου μας,για το θεμα της ...ψωρας !!!! Για ονομα!! Πατο δεν εχει αυτο το βαρελι πια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω δεν εχουν πλυντηρια και γιατρους σε μοναδες τι λεμε τωρα θες και καθαριοτητα απο τυχη δεν κολλανε ηπατιτηδες εκει μεσα,βρωμα και τρελα μαζεμενη σε ενα ,Τι να πω για κεντρα που με ενα τιναγμα νομιζαν καθαριζαν τα περιτωματα ποντικιων ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ , στρατοπεδα στα μερη που λετε χωρις πλυντηρια και απλυτες κουβερτες 1 και 2 χρονια ,στρατιωτες ψυχολογικα τι να πω......που αφοδευαν σε ντουζεριες παρακαλω ............σε κεντρα νεοσυλεκτων ,κατσαριδες που τσιμπανε σε μαγειρια σε κεντρο της Πελλοπονησου που τα νερα απο τα λαδια φευγαν μεσα στην κουζινα πλυμηρα ,πατατες τεσσερις μερες σε καζανι με νερο για να τις ψησουν την 5η μερα παρακαλω .ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή