Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Καταγγελία από στέλεχος της Χρυσής Αυγής για διπλά λογιστικά βιβλία, αλληλοκαρφώματα και καυγάδες για τους ‘ΦΟΝ’ και άλλα προεκλογικά παρατράγουδα

Από το Εθνος, 31/08/2014, οι γνωστοί διορισμένοι συγγενείς από την famiglia Μιχαλολιάκου.
https://xyzcontagion.wordpress.com/2015/09/19/xa-dipla-logistika-vivlia-von/
Δύσκολη η κατάσταση στην χρυσαβγίτικη χωματερή, ειδικά για τους δημόσιους υπερασπιστές της αλλά και για όσους συντάσσονται με το ναζιστικό αυτό μόρφωμα. Δεν φτάνει που ο Φίρερ με την γνωστή δήλωσή του περί ‘ανάληψης πολιτικής ευθύνης’ ομολόγησε ουσιαστικά ότι η οργάνωση που διευθύνει προσωπικά θάλπει εγκληματίες και μαχαιροβγάλτες.
Είναι και τα εμφανή σημάδια αποσύνθεσης και ‘χαλάρωσης’ των ναζιστικών δεσμών μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών της. Για το απελπιστικό θέαμα που παρουσιάζει πανελλαδικά η ναζιστική οργάνωση στην Πιερία, στην Αργολίδα, στην Λακωνία κά., μπορείτε να dιαβάσετε στην κατηγορία ‘Αλληλοκαρφώματα‘ στο JailGoldenDawn – Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος
Εμείς θα σταθούμε σε κάποια άλλα σημεία, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μας επιτρέπουν να δούμε την μεγαλύτερη ακτινογραφία του ναζιστικού ζόμπι.
# Στην Μεσσηνία, λοιπόν, ‘Ανω-κάτω η Χρυσή Αυγή, Εσωκομματική κρίση και παραιτήσεις στελεχών’ είναι το πρωτοσέλιδο της τοπικής εφημερίδας Ελευθερία, 10/09/2015:
Σοβαρή εσωκομματική κρίση ξέσπασε στη Χρυσή Αυγή της Καλαμάτας, καθώς παραιτήθηκαν 4 από τα 5 μέλη του Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας, τα μέλη αυτά διαφώνησαν με το ψηφοδέλτιο της ΧΑ στο νομό.
Αντιδρούν κυρίως στην απόφαση της ηγεσίας της ΧΑ να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου στη Μεσσηνία το Δημήτρη Κουκούτση, ενώ στρέφονται και κατά άλλων υποψηφίων, των Γιώργου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη Αδαμόπουλου και Γιάννη Ζαφειρόπουλου, αναφέροντας ότι μέχρι πρόσφατα ήταν στελέχη της Ν.Δ.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση παραίτησης του Αχιλλέα Μαστορίδη, πρώην υπεύθυνου Διοικητικής Μέριμνας στην Τ.Ο. Καλαμάτας. Κάνει λόγο για «επαίσχυντο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό» και μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κουκούτσης Δ.: Παιδί της ΟΝΝΕΔ και του Σαμαρά (γι’ αυτό προφανώς και μετά την 8ωρη απολογία του, η διαδικασία τού φάνηκε ‘άψογη και δεν έχουμε κανένα παράπονο’), ‘οι συντοπίτες μου είναι κότες’, ‘δεν βγαίνω με 6.500 ευρώ/μήνα’, ‘καίει πολλά η Μερσεντές’, δηλώσεις στην Τ.Ο. Νίκαιας 12/2012.
Οικονομική βοήθεια στην Τ.Ο. Καλαμάτας από τον 6/2012 έως τις 7/9/2015: 340 ευρώ»

Ο εκνευρισμένος χρυσαβγίτης και εθνικοσοσιαλιστής που αποχώρησε παίρνοντας μαζί του σχεδόν ολόκληρο το πενταμελές όργανο της τοπικής και παρασέρνοντας μαζί και δύο από τα ιδρυτικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, το έκανε αυτό διότι δεν βρίσκει πλέον αρκούντως εθνικοσοσιαλιστικό το μιχαλολιάκειο μόρφωμα. Απευθύνεται στον Μιχαλολιάκο και όπως διαβάζουμε στην επιστολή του:
«Φιλικά να σε ενημερώσω πως οι ΦΟΝ είναι ‘εντός των πυλών’, Νίκο»
και καταλήγει:
«Χαιρετώ με τεταμένη την δεξιά τους έντιμους και άξιους! Ζήτω η νίκη των Ελλήνων Ε/Σ (=Εθνικοσοσιαλιστών)!!!».

Προσέξατε την ακατανόητη φράση ‘οι ΦΟΝ είναι εντός των πυλών‘;;
Ποιοι είναι λοιπόν οι ‘ΦΟΝ’ στη χρυσαβγίτικη αργκό;;;
Ο όρος ‘ΦΟΝ’ προέρχεται από το πρόθεμα ‘von’ στα γερμανικά ονόματα, ο οποίος μέχρι το 1919 δήλωνε τίλο ευγενείας και αριστοκρατική καταγωγή, όπως λέμε ‘Φον Κανάρης’, ‘Φον Κάραγιαν’, ‘Φον Στάουφενμπεργκ’ κ.λπ. Στη χρυσαβγίτικη αργκό ‘φον’ είναι οι πεμπτοφαλαγγίτες αστοί από την παλιά φθαρμένη και ξεπεσμένη τάξη, που μπαίνουν στο κόμμα και στο στράτευμα (της εποχής του Χίτλερ) και παίρνουν Εθικοσοσιαλιστικά αξιώματα και βαθμούς χωρίς να το αξίζουν, σε αντίθεση με τους πρωτεργάτες ‘λαϊκούς’ ναζί που έφτιαξαν μόνοι τους το κόμμα κι έγιναν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, χωρίς να είναι μεγαλοπαράγοντες της δημόσιας ζωής προηγουμένως, και γι’ αυτό δεν τους γουστάρουν τους ‘von’ καθόλου. Είναι οι παλιοί αστοί ή/και αξιωματικοί που μπήκαν στο NSDAP και τελικά αποδείχτηκαν όλοι προδότες και πεμπτοφαλαγγίτες, με πιο διάσημο τον Claus von Stauffenberg από την γνωστή ‘Επιχείρηση Βαλκυρία’, εκείνον που πήγε να δολοφονήσει τον Χίτλερ τον Ιούλιο του 1944 με την τσάντα γεμάτη εκρηκτικά κάτω απ’ το τραπέζι.
Κάποιοι από τους πρώτους συνωμότες εναντίον του Χίτλερ ήταν ‘von’, όπως ο στρατηγός Erwin von Witzleben, ο Helmuth James Graf von Moltke κά. Πρωτεργάτης των συνωμοτικών κινήσεων ήταν ο στρατηγός Henning von Tresckow, ο οποίος προσπάθησε πάρα πολλές φορές να δολοφονήσει τον Χίτλερ. Στρατολόγησε πολλούς δυσαρεστημένους στρατιωτικούς και παράγοντες της δημόσιας ζωής, αλλά ποτέ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη οι απόπειρές του. Λ.χ. σε συνεργασία μαζί του, ο ταγματάρχης Rudolf Christoph Freiherr von Gersdorff είχε σκοπό να ανατιναχτεί μαζί με τον Χίτλερ μέσα σε ένα μουσείο τον Μάρτιο του 1944 αλλά ο Χίτλερ έφυγε δύο λεπτά νωρίτερα. Ο Axel von Dem Bussche, πάλι, επίσης συνεργάτης του  von Tresckow σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Χίτλερ με μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα μέσα σε ειδικά σχεδιασμένες παραποιημένες στολές, αλλά το τρένο που τις μετέφερε ανατινάχτηκε από τους συμμάχους.
Η επιχείρηση Βαλκυρία, για την οποία όλοι πίστευαν μέχρι πρόσφατα ότι ήταν σχέδιο του Claus von Stauffenberg, αποδείχτηκε το 2007 ότι ήταν τελικά σχέδιο τόσο του von Stauffenberg όσο και του Henning von Tresckow, μαζί, σε συνεργασία. Συμμετείχαν επίσης οι ‘von’ Albrecht von Bernstorff, C-H von Stulpnagel, Werner von Haeften και Erwin von Witzleben. Η γραμματέας του von Tresckow ήταν επίσης ‘von’, η Margarethe von Oven.
Αλλά και όλες οι προηγούμενες σοβαρές απόπειρες εναντίον του Χίτλερ έγιναν όλες από ‘von’: Τον Νοέμβριο του 1943 από τον Axel Freiherr von dem Bussche-Streithorst, τον Φεβρουάριο του 1944 από τον Ewald-Heinrich von Kleist-Schmenzin, τον Μάρτιο του 1944 από τον Eberhard Freiherr von Breitenbuch.
Εδώ, μπορείτε να δείτε άλλους 10-12 ‘von’ που προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον Φίρερ.
Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο όρος ‘von’ χρησιμοποιείται με τόση αρνητική φόρτιση στην χρυσαβγίτικη αργκό. Ολοι αυτοί οι ξεπεσμένοι αστοί και Πρώσσοι πρώην αριστοκράτες που έγιναν στρατηγοί λόγω καταγωγής, αποδείχτηκαν προδότες. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ορκισμένο και μυημένοεθνικοσοσιαλιστή χρυσαβγίτη [1], ο οποίος «σηκώνει και τη δεξιά χείρα», σημερινοί ‘φον’ στην Καλαμάτα δεν μπορεί να είναι άλλοι από τύπους ‘νδούλους’, όπως τους λέει, δηλαδή από νεοδημοκράτες που προσχώρησαν στη ΧΑ πρόσφατα, όπως λ.χ. ο Κουκούτσης και οι άλλοι από την ΤΟ Καλαμάτας και την ευρύτερη Μεσσηνία που πήραν τις υποψηφιότητες και που αναφέρονται στην επιστολή του.
Το σημαντικό στοιχείο εδώ είναι -πέρα από τα αλληλοκαρφώματα και τους καυγάδες για τις θέσεις- πως ακόμη και σε ένα τόσο απλό πράγμα, όσο το να αποκαλέσεις κάποιον λ.χ. ‘προδότη’, η σκιά του ναζισμού και του Χίτλερ είναι εμφανής. Θα μπορούσαν να πουν π.χ. ‘πεμπτοφαλαγγίτης’ ή ‘αυτός που ενεργεί υπέρ του εχθρού’ ή ‘προδότης’ ή ‘Εφιάλτης’ κ.ο.κ. Οχι. Ακριβώς επειδή είναι ναζιστές μέχρι το κόκκαλο κι επειδή όλα τα κάνουν σύμφωνα με την ναζιστική παραφιλολογία, ακόμη και ο χαρακτηρισμός αυτός πρέπει να παραπέμπει στο ναζιστικό παρελθόν που τόσο θαυμάζουν.

# Η Χρυσή Αυγή τον θεσμό της οικογένειας τον τιμά, ξέρετε τώρα, τα ‘χει πει και το JailGoldenDawn. Θυμόμαστε τη μητέρα και τη θεία του καταδικασμένου Πλωμαρίτη Αλέξανδρου (Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για ‘φούρνους και σαπούνια’, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή) που ήταν υποψήφιες σε παλαιότερες εκλογές. ‘Μάνα είναι μόνο μία’.
Και συγκινείται κανείς όταν βλέπει τις συζύγους του Παππά, του Γερμενή, του Τσάγκα, του Μίχου, του Μιχαλολιάκου, βεβαίως, να είναι υποψήφιες κι αυτές, ίσως και των Χρυσομάλλη και Αλεξανδράκη. Αυτός θα είναι ο τρόπος για να συμπαραστέκονται στους άνδρες τους, φαίνεται.
Ομως και τις μητέρες τους δεν τις αφήνουν παραπονεμένες: Ετσι, είναι επίσης υποψήφιες:
– στην Αρκαδία η Ηλιοπούλου Δάφνη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μητέρα του Ηλιόπουλου με το τατουάζ Sieg Heil (που το έκανε επειδή του άρεσε η γραμματοσειρά),
– στη Λακωνία η Κασιδιάρη Βασιλική, φιλόλογος, μητέρα του Κασιδιάρη με το τατουάζ σβάστικα-Αγχιβασίην (που άνάθεμα κι αν υπάρχει χρυσαβγίτης που να ξέρει τι σημαίνει),
– στη Φθιώτιδα η Μίχου Κωνσταντία, οικιακά.
Ομως μία ακόμη υποψήφια, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ξεχωρίζει. Αυτής της κυρίας ο γιος έχει τατουάζ στο στήθος τον γερμανικό αετό. Ηταν και σε περασμένες εκλογές υποψήφια, π.χ. το 2009 στη Φωκίδα, στις δημοτικές του 2010 στην Αθήνα και στο Επικρατείας το 2012 και τον Ιανουάριο του 2015, χωρίς ελπίδες επιτυχίας, όμως. Φέτος, που στην ΧΑ πιστεύουν ότι με λίγη τύχη μπορούν να βγάλουν μέχρι και τρεις βουλευτές Επικρατείας (αν και αντικειμενικά είναι πολύ χλωμό αυτό), στην τρίτη θέση βλέπουμε πάλι το όνομα Γιαννοπούλου Διονυσία, συνταξιούχος.
Είναι η μητέρα του Λαγού.

# Μιλώντας για τατουάζ, θυμηθήκαμε το χρυσαβγίτικο παράπονο, πως, λέει, οι life-style (δηλαδή οι κουτσομπολίστικες εκπομπές) δεν έκαναν ποτέ ένα αφιέρωμα στον νεαρότερο βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, στον σεκιουριτά Φώτη Γραικό, γεννημένο το 1988. Ο υπηρεσίες φύλαξης security Γραικός, χρυσαβγίτης από 16 ετών και ορκισμένος-μυημένος στα 21 του το 2009, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πρώην υπεύθυνος του Μετώπου Νεολαίας, διορισμένος από τον Ματθαιόπουλο και άτομο της εμπιστοσύνης του, που πήρε γρήγορα προαγωγή για τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα, ήταν επίσης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης το 2014, εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης το 2014 και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης το 2015.
Η παρουσία του έχει δημιουργήσει προβλήματα, όμως. Πλασάρεται σαν ο εκλεκτός του Ματθαιόπουλου, συνεπώς και της famigliaς, κι εκτός από την γρήγορη ανέλιξή του που τον οδήγησε σε βουλευτική έδρα, το γεγονός είναι ότι υπήρχαν στελέχη πολύ-πολύ αρχαιότερα απ’ αυτόν, ορκισμένοι-μυημένοι χρυσαβγίτες εδώ και 10 ή 15 ή και παραπάνω ακόμα χρόνια, στελέχη από τα οποία ο Γραικός στέρησε την χαρά να γίνουν βουλευτές. Λ.χ. οι Μιχάλης Τσακίρηςκαι Νίκος Χρυσομάλλης. Τα ονόματά τους βρίσκονται σε όλα τα χρυσαβγίτικα ψηφοδέλτια όλων των ειδών εκλογών εδώ και πάνω από 10 χρόνια, κι ακόμα δεν απέκτησαν βουλευτική έδρα ή άλλη παρόμοια θέση. Οι βουλευτικές έδρες στη Θεσσαλονίκη είναι σε περιορισμένο αριθμό, και είναι κι εκείνος ο αλεξιπτωστής Ζησιμόπουλος που εμφανίστηκε από το πουθενά και καπάρωσε την μία έδρα. Ηρθε και η περίπτωση του Γραικού, κι έτσι Τσακίρης και Χρυσομάλλης, που είναι ολόκληροι περιφερειάρχες της ΧΑ Μακεδονίας και Θράκης, αναγκάζονται να ξενιτεύονται και να βάζουν υποψηφιότητα σε διπλανούς νομούς, Ημαθίας και Πιερίας, μήπως κι αποκτήσουν καμιά πιθανότητα εκλογής. Στις εκλογές του Ιανουαρίου, ούτε ένας από το ψηφοδέλτιο Ημαθίας δεν ήταν ημαθιώτης, όπως είχαμε σημειώσει και τότε («Εμφανής η δυστοκία στην στελέχωση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής: Σφαγή στους κατηγορούμενους-‘βαρίδια’ μεσαία στελέχη και προνόμια στους ‘ημέτερους’ του Φίρερ»)
Αυτά όλα έχουν δημιουργήσει γκρίνιες και άσχημη ατμόσφαιρα στή Θεσσαλονίκη. Δεν είναι μόνο ότι ο Τσακίρης χρεώνεται επίσης και το γεγονός πως ορισμένοι από όσους είχε ορκίσει αποχώρησαν από την οργάνωση-στοά, πράγμα ανεπίτρεπτο και αδιανόητο για τον στενό κύκλο της ηγεσίας. Η συνηθισμένη ύβρις έπαψε να είναι ‘ο φυτευτός Ρωσοπόντιος’ για τον Ματθαιόπουλο [2], που, αν θυμόσαστε, είχε γράψει και επιστολή στον Πριντςφίρερ Μιχαλολιάκο με την οποία κάρφωνε ως άχρηστους και θεσιθήρες και φιλοχρήματους μια σειρά Θεσσαλονικέων υψηλόβαθμων της ΧΑ, Μούκο Αθανάσιο, Ζησιμόπουλο Πολύβιο, Χασιώτη Γεώργιο, Χατζηβασιλείου Αθανάσιο, Τσακίρη Μιχαήλ, Ιωαννίδη Ιωακείμ-Μάκη και Χρυσομάλλη Νικόλαο, ισχυριζόμενος ότι δεν προσέφεραν στο κόμμα κατά τη διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών (‘Νέα στοιχεία-φωτιά από τα αρχεία της Χρυσής Αυγής‘, Εθνος, 11/01/2014.
«Τα κουρασμένα στελέχη με το μόνο που ασχολούνται, όταν έρχονται στα γραφεία, είναι η διανομή μισθών και θέσεων στο Κίνημα. Οι μισθοί καλώς να δοθούν, αλλά όταν ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και με ποια άτομα μπορούμε να το κάνουμε. Ατομα τόσο πολύ επιπόλαια και απαξιωτικά ως προς τον κόσμο, νομίζω ότι δεν θα πρέπει κάποιος να τα συμπεριλαμβάνει σε οποιονδήποτε σοβαρό σχεδιασμό για το μέλλον».
Ο μπασίστας στο ρατσιστικό φασιστικό συγκρότημα ‘Πογκρόμ‘ (που τραγουδούσε ύμνους για το Αουσβιτς και έβριζε χυδαία την εβραϊκή φυλή μέσα από εμετικούς στίχους όπως «Γ**.ώ τον Βίζενταλ, γ**ώ την Αννα Φρανκ, γ**ιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ, Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω, αχ, το Αουσβιτς πόσο το αγαπάω! Ρε κ*λοεβραίοι δεν θα σας αφήσω, στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθω να κατουρήσω. Juden Raus! Καίγομαι στο Αουσβιτς») απέκτησε την έδρα υποχρεώνοντας σε παραίτηση τον εκλεγμένο πολυάσχολο άνεργο Νικήτα Σιώη, που βέβαια προσελήφθη στη Βουλή και υποσκέλισε τους παλιούς φανατικούς και αφοσιωμένους χρυσαβγίτες που βλέπουν τώρα έναν νεαρό που επειδή έχει τατουάζ τον ‘Μαύρο Ηλιο των SS’ στο πόδι και σε σημείο που να μην φαίνεται, απολαμβάνει τιμές και δόξες -και χρήματα και βουλευτικές αποζημιώσεις, ασφαλώς, απλά και μόνο επειδή ανήκει στο περιβάλλον Ματθαιόπουλου.

 Schwarze Sonne ή Sonnenrad. Ο Μαύρος Ηλιος των SS.
Schwarze Sonne ή Sonnenrad. Ο Μαύρος Ηλιος των SS.

# Είπαμε ‘χρήματα’, και το μυαλό μας πήγε στην περίφημη φράση που επαναλαμβάνουν σαν μόνιμη επωδό οι χρυσαβγίτες εδώ και αρκετό καιρό τώρα: Πως δήθεν ο ΣΔΟΕ πήγε στα γραφεία τους, λένε, και έκανε έλέγχο και τα βρήκε όλα πεντακάθαρα. Φυσικά, σαν επιχείρημα αυτό είναι αστείο, διότι κανείς επίδοξος φοροφυγάς δεν καταχωρεί τις παρατυπίες του στα επίσημα σφραγισμένα από την Εφορία βιβλία, όπως και κανένας μαφιόζος δεν βγάζει ημερήσιες διαταγές με το πρόγραμμα της ημέρας. Γι’ αυτό υπάρχει ο όρος ‘διπλά βιβλία’, από καταβολής κόσμου (και φοροδιαφυγής).
Είδαμε ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο σε μια επιστολή από ένα ακόμη υψηλόβαθμο μέλος της ΧΑ που αποχώρησε, σε αυτήν την περίπτωση «εξ αιτίας ιταμής κακο-μεταχείρισης» (sic).
Πρόκειται για ένα πολύ δραστήριο στέλεχος της ναζιστικής γκρούπας, για την Καρύδη Κυριακή, μεταφράστρια, αρθρογράφο στις ιστοσελίδες της ΧΑ, υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής 2014, υποψήφια Θεσπρωτίας τον Ιανουαρίο του 2015, μπλόγκερ υπέρ της ΧΑ, και φανατική χρυσαβγίτισσα, η οποία, μάλιστα, έγραφε και άρθρα με τίτλους λ.χ. ‘Ετοίμαζε απόδραση ο Ηλίας Κασιδιάρης; Μήπως και πολύ καλά θα έκανε, εάν ετοίμαζε;
Ορισμένα σημεία έχουν ενδιαφέρον (και η ορθογραφία διατηρείται):
– «Αποχώρησα από την Χρυσή Αυγή κατά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 εξ αιτίας της ιταμής κακο-μεταχείρισης την οποία ως γνωστόν επιφυλάσσουν σε κάθε ΔΙΑΚΡΙΤΟ/Η υποψήφιο/α που είχε την ατυχία να τους δώσει χιλιάδες ψήφους με άποψη και λόγο αλλά ΔΕΝ ανήκει στις αυλές των αστοιχείωτων βο(υ)λευτικών συζύγων και των εμμίσθων κομματόσκυλων λακέδων τους στις τοπικές-μαγαζάκια εξυπηρέτησης της χρυσαυγίτικης οικογενειοκρατίας».
– «οι παραιτήσεις αποσπασμένων είναι ακατάσχετες»
– «Τα απλά έγκλειστα μέλη είχαν διασπαρεί μη έχοντας το προνόμιο της επαφής με την οικογένεια και της υποστήριξης κατά τις προσαγωγές τους από τις μερικές δεκάδες πιστούς συναγωνιστές και υποστηρικτές που ήταν πάντα παρόντες στα καλέσματα για τα ηγετικά στελέχη.
– ΚΑΛΕΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
– ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ».
– «Η Χρυσή Αυγή -αν και μέλη της τέλεσαν ατιμωτικές για Εθνικιστές πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου, καταπατώντας βίαια το ΟΜΑΙΜΟΝ το οποίο διατυμπανίζουν […] δεν είναι εγκληματική οργάνωση και μάλλον σε ανώνυμη εταιρεία φέρνει, κατά την άποψή μου».
«Ανώνυμη εταιρεία»;;;
«Μπλουζάκια, κουκλάκια, σκουλαρικάκια, δαχτυλιδάκια, κασκολάκια, παντελονάκια, τασάκια, μπλοκάκια, κουπονάκια και διπλά βιβλιαράκια, απόλα έχει ο χρυσαυγίτικος μπαξές».

Για τα «σκουλαρικάκια, δαχτυλιδάκια, κασκολάκια, παντελονάκια, τασάκια» κ.λπ. που είναι άλλος ένας τομέας για καλά εισοδήματα από το κόμμα-νονοπρόσωπη ΕΠΕ, είχαμε μιλήσει κι εμείς παλαιότερα, εδώ. ‘Βρήκαμε το επάγγελμα του Μιχαλολιάκου (αλλά το ξαναχάσαμε την επόμενη μέρα)‘.
Η κ. Ζαρούλια σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει μπροστά στην κάμερα του φιλικού της δημοσιο»γράφου», και για χάρη του κοινού τους, εκείνο το γνωστό στερεότυπο κλισέ που χρησιμοποιούν όλοι όσοι θέλουν να πείσουν τους συνομιλητές τους και την κοινή γνώμη πως «στην πολιτική δεν μπήκαμε για την κονόμα ή για τη φήμη, αλλά από ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς στον τόπο και στους συμπολίτες μας, και ότι εμείς δεν έχουμε ανάγκη από λεφτά, είμαστε χορτάτοι, δεν είμαστε λιγούρια» κ.λπ. κ.λπ. αφόρητης κοινοτοπίας.
Κι έτσι, αφού για την ίδια γνωρίζουμε ότι κύρια επαγγελματική της δραστηριότητα είναι το γνωστό ροζ ξενοδοχείο ημιδιαμονής «New Dream», που προσφέρει «διακριτική είσοδο» και υπηρεσίες αυστηρά «τρίωρης ημιδιαμονής» (κατά πάσα πιθανότητα, κληρονομιά των κατοχικών επαγγελματικών «ανοιγμάτων» του Βασίλειου Ζαρούλια), η κυρία Ελένη ομολογεί ποιο είναι το πραγματικό επάγγελμα του Φίρερ, όλα αυτά τα χρόνια. Επί λέξει, εδώ γύρω στο 6.15», :
«- Εμείς στην πολιτική δεν μπήκαμε για να γίνουμε πλούσιοι. Εγώ προσωπικά προέρχομαι από μια εύρρωστη οικονομικά οικογένεια. Ο σύζυγός μου έχει την απασχόλησή του, μια εφημερίδα … η οποία αποδίδει κέρδη. Ως εκ τούτου, δεν είμαστε λιγούρια της εξουσίας. Δηλαδή, αν αύριο το πρωί, δεν με εκλέξει ο ελληνικός λαός, δεν θα πεινάσω».
Συνεπώς, το πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό σχετικά με το επάγγελμα του ανεπάγγελτου αποκαλύπτεται:
– Δουλειά του Μιχαλολιάκου είναι η εφημερίδα («η οποία αποδίδει κέρδη») της ναζιστικής γκρούπας. Μια εφημερίδα, ας θυμηθούμε, που είχε πρωτοεκδοθεί χάρη σε ένα … λαχείο, που υποτίθεται ότι κέρδισε ακριβώς την επίμαχη εβδομάδα ένας τότε συναγωνιστής τους, όπως είχαμε δείξει εδώ, στην Σκηνή Εβδομη.
Και κατά συνέπεια, δουλειά του είναι, λογικά, και τα άλλα έντυπα κι εφημερίδες και περιοδικά της οργάνωσης: Εμπρός, περιοδικό ΧΑ, περιοδικό Αντεπίθεση, Μαίανδρος, οι εκδόσεις βιβλίων από τους εκδοτικούς οίκους, τα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις τοπικές οργανώσεις, που εμπορεύονται επίσης και μπλουζάκια, μπρελόκ, κοσμήματα, ρούχα, κούπες καφέ, στυλό, mouse-pad, φυλαχτά, βραχιόλια, καπέλα, μπουφάν, ρούχα εκστρατείας για επιστράτευση, δαχτυλίδια, καρφίτσες, σκουλαρίκια κι ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς -και, γιατί όχι, δουλειά του θα μπορούσε να είναι και όλη η οργάνωση-κόμμα, από ένα σημείο και μετά.
Αν καποιοι πιστεύουν ότι είναι ΟΚ (με τον εαυτό τους, κυρίως) το να δίνουν 40 και 50 ευρώ για να αγοράζουν αυτά τα άθλια χρυσαβγίτικα κιτς ψευτοαντικείμενα «για την σωτηρία της πατρίδας και για την μεγάλη μάχη του Ελληνισμού με τα δίδυμα αδερφάκια του Σιωνισμού και του ‘Εβραίου’ προαιώνιου εχθρού του Ελληνα που μολύνει τη ράτσα», ε, τι να πούμε. Τα λόγια περιττεύουν, είναι άξιοι της μοίρας τους.
Εκείνα τα «μπλοκάκια, κουπονάκια και διπλά βιβλιαράκια», όμως, μας ενδιαφέρουν πολύ, όπως θα έπρεπε να ενδιαφέρουν και τον ΣΔΟΕ -σωστά;;
Επανέρχεται το γνωστό ερώτημα: Ποιες είναι οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ Μιχαλολιάκου και του κόμματος-μπίζνας που έχει φτιάξει και λειτουργεί εδώ και χρόνια; [3] Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η ίδια η σύζυγός του έχει ομολογήσει ότι το ‘επάγγελμα’ του Φίρερ είναι … η ίδια η οργάνωση. Το ΑΦΜ του ήταν το ίδιο με το ΑΦΜ της ΧΑ επί σειράς ετών και μέχρι το 2012. Τώρα μαθαίνουμε ότι γι’ αυτά τα πανάκριβα μπιχλιμπίδια που πωλούνται στις τοπικές σε αδιανόητες τιμές (βραχιόλια και μπρελόκ αντί 45 ευρώ, δαχτυλίδια και κρεμαστά αντί 30 ευρώ), υπάρχουν διπλά βιβλία.

Κοσμήματα Βραχιόλια Δαχτυλίδια Καρφίτσες Κρεμαστά Σκουλαρίκια Αναπτήρες Καπνοθήκες Φλασκιά. Καρακιτσαριό. Αλλά και τι τιμές!!! Τιμές κρίσης, για όλα τα βαλάντια, για κάθε χρυσαβγίτη και οπαδό: Μπρελόκ από 45 ευρώ, Κρεμαστά από 30 ευρώ. Δαχτυλίδια από 30 ευρώ. Βραχιόλια από 45 ευρώ.

# Σε άλλα νέα, πρέπει να σημειώσουμε ότι ουδέποτε μπήκαν οι ναζήδες στη Ζώνη του Περάματος, όπως διαφήμιζαν από τις ιστοσελίδες τους μέρες τώρα. Στα γραφεία του δουλεμπορικού ‘συνδικάτου’ τους πήγαν, τα οποία βρίσκονται κάποιες εκατοντάδες μέτρα μακριά, κι εκεί μάζεψαν τους μπράβους και τους άλλους οπαδούς τους για το τηλεοπτικό σόου. Διαβάστε σχετικά εδώ.

# Τέλος, ένα αριστουργηματικό τρολάρισμα, το οποίο ήταν πολύ καλό διότι ανέδειξε την αμορφωσιά και την βλακεία του χρθσαβγίτικου μορφώματος και της ναζιστικής χωματερής. Σε πολλές ιστοσελίδες τοπικών οργανώσεων της ΧΑ εμφανίστηκε ένα δήθεν ‘ποίημα του Barone Giulio Cesare Andrea Evola’, με τίτλο ‘Ασμα της Εναντίωσης στην Εθνική Σκουριά’, λ.χ. στην τοπική Κεφαλονιάς, εδώ:
Κάποιος, μάλιστα, το είχε πασάρει ήδη από το 2012 στους υποτίθεται ‘σκληρούς’ και καταρτισμένους γνήσιους Ε/Σ του ‘μαύρου Κρίνου’, κλικ εδώ.
Αν δείτε προσεκτικά, απομονώντας την πρώτη συλλαβή από κάθε στίχο και διαβάζοντας στη σειρά τις συλλαβές από κάτω προς τα πάνω, εμφανίζεται ένα πολύ ωραίο αντιφασιστικό σύνθημα. Οταν το ανακάλυψαν οι αστοιχείωτοι χρυσαβγίτες, νόμιζαν ότι θα έκαναν κανένα μεγάλο κατόρθωμα αλλάζοντας την πρώτη λέξη από ‘φασίστες’ σε ‘κουμμούνια’ (κι αυτήν με ορθογραφικό λάθος, διότι λέξη ‘κουμουνοια’ δεν υπάρχει). Το αστείο είναι και ότι εντελώς αναίτια άλλαξαν και μια άλλη λέξη, ώστε να γραφτεί ‘έρχοντε’ αντί για το ήδη υπάρχον σωστό ‘έρχονται’. Φαίνεται το σωστό γι΄αυτούς είναι το ‘έρχοντε’, τι να πει κανείς, -μας ξεπερνάει.

Giulio Evola, Ασμα της Εναντίωσης στην Εθνική Σκουριά ή Φασίστες Κουφάλες έρχονται κρεμάλες Ενα αριστουργηματικό τρολάρισμα, που δεν σώζεται με τίποτα.
Giulio Evola, Ασμα της Εναντίωσης στην Εθνική Σκουριά ή Φασίστες Κουφάλες έρχονται κρεμάλες Ενα αριστουργηματικό τρολάρισμα, που δεν σώζεται με τίποτα.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
[1] Σε όποιον/α δεν είναι οικείες οι έννοιες ‘ορκισμένος-μυημένος χρυσαβγίτης-μέλος της οργάνωσης’ ή δεν γνωρίζει πολλά για τις κρυφές ορκωμοσίες στη σβάστικα:
# Χρυσή Αυγή: Η κρυφή ιεραρχία, η πραγματική ηγεσία, το ‘χρίσμα’ για τα μυημένα μέλη και οι δοκιμασίες πριν τις τελετές μύησης (επιθέσεις σε ανύποπτους ‘εχθρούς της ράτσας’) [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #03]
# Ημέρα μύησης-ορκωμοσίας νέων μελών της Χρυσής Αυγής η 21η Δεκεμβρίου + Τα ψέματα και η προσπάθεια παραπλάνησης
# Ανοιχτή επιστολή από τον πατέρα ενός εγκαίρως αποχωρήσαντα χρυσαυγίτη προς τους γονείς εκείνους που έχουν τα παιδιά τους στην Χρυσή Αυγή
[2] Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Ο γνώστης των εσωτερικών της συμμορίας και παλιός γνώριμος του Μιχαλολιάκου Καλέντζης κάτι δημοσίευσε στο μπλογκ του. Με δική σας ευθύνη, εδώ. Αν και ολόκληρο το ποστ έχει ενδιαφέρον διότι συνδέεται με τις εξελίξεις και τα αλληλοκαρφώματα στην Καλαμάτα που λέγαμε πριν, με τον Κουκούτση και τους ‘νδούλους’ κ.λπ..
Ελληνορωσικές διεθνούς ολκής 'συναντήσεις κορυφής'. Η φωτογραφία είναι από το 'Star.gr'. Το σπαρταριστό ρεπορτάζ από τον κ. Σταύρο Τζίμα: «Μολονότι γεγονός μεγάλης διεθνούς ολκής δεν έτυχε στη χώρα μας ανάλογης προβολής. Δεν διάβασαν οι δημοσιογράφοι την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ή το έθαψαν, κατ’ εντολή της Μέρκελ, των μασόνων, των Εβραίων, των Οστρογότθων κ.λπ; Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης πάντως το ανακοίνωσε, περιχαρής, στο διακαναλικό παραλήρημά του, κάνοντας λόγο για τεράστια διεθνή επιτυχία του μορφώματός του». Η συνέχεια εδώ.
Ελληνορωσικές διεθνούς ολκής ‘συναντήσεις κορυφής’. Η φωτογραφία είναι από το ‘Star.gr’. Το σπαρταριστό ρεπορτάζ από τον κ. Σταύρο Τζίμα: «Μολονότι γεγονός μεγάλης διεθνούς ολκής δεν έτυχε στη χώρα μας ανάλογης προβολής. Δεν διάβασαν οι δημοσιογράφοι την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ή το έθαψαν, κατ’ εντολή της Μέρκελ, των μασόνων, των Εβραίων, των Οστρογότθων κ.λπ; Ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης πάντως το ανακοίνωσε, περιχαρής, στο διακαναλικό παραλήρημά του, κάνοντας λόγο για τεράστια διεθνή επιτυχία του μορφώματός του». Η συνέχεια εδώ.

[3] Για όλες τις οικονομικές πτυχές στη λειτουργία της ΧΑ, έχουμε γράψει αναλυτικά, βλ. στο 9ο κεφάλαιο:
Ιστολόγιο XYZ Contagion, Εννιά συν μία σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή, Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις, Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι, έκδοση XYZ Contagion + Carpe Librum, Θεσσαλονίκη, 2014, ISBN 978-618-81244-6-2, σ. 98, το οποίο έχει εξαντληθεί στην έντυπη μορφή του (ούτως ή άλλως δωρεάν το δίναμε σε όλους όσους μας το ζήτησαν), αλλά κατεβαίνει δωρεάν σε αυτό το λινκ. Βρίσκεται και στο άρθρο με τίτλο ‘Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)

1 σχόλιο: