Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ: Εμετικά φασιστικά συνθήματα στην εκπαίδευση των ΥΕΑ!

Τι συμβαίνει στην Ίλη ΥΕΑ;
Οι παλιοί Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί (στρατιώτες που προορίζονται για έφεδροι αξιωματικοί με θητεία 14 μήνες), σε ρόλο Εκπαιδευτών των νεότερων ΥΕΑ (μια ΕΣΣΟ μετά) εντάσσουν στην προετοιμασία αυτών τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και τον επεκτατισμό.
Την Παρασκευή 28/9, το μεσημέρι, ακούσαμε έναν «παλιό» ΥΕΑ-εκπαιδευτή να φωνάζει ένα σύνθημα, σε στυλ διαταγής- για να ακολουθήσουν οι νεώτεροι που έλεγε:
 "Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, θα ανέβω για να βγάλω, την μπάσταρδη ημισέληνο και το σταυρό να βάλω".
Φυσικά τα στελέχη ξέρουν για αυτά τα συνθήματα (αν και κάνουν ότι δεν τα έχουν ακούσει).
Θεωρούν όμως αυτονόητο να διαπαιδαγωγούνται οι ΥΕΑ στην εθνικιστική μισαλλοδοξία, έχοντας εντάξει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τα εμετικά συνθήματα και τις αντιλήψεις που αιματοκύλησαν τους λαούς.
Το χειρότερο είναι ότι δεν πρόκειται για την καφρίλα κάποιων Νεοναζί, αλλά για την επίσημη εκπαιδευτική διαδικασία που εντάσσει στο πρόγραμμα της τα απαγορευμένα συνθήματα θεωρώντας τα τμήμα της διαμόρφωσης των ΥΕΑ!
Τα στελέχη και ο διοικητής βολεύονται από αυτή την πραγματικότητα καθώς αναθέτοντας τους ΥΕΑ της προηγούμενης σειράς τον ρόλο Εκπαιδευτή, μεταφέρουν στις πλάτες τους τα δικά τους καθήκοντα –ώστε ν’ απολαμβάνουν περισσότερες άδειες και εξόδους- ενώ όταν θα απαιτηθούν ευθύνες για τις όποιες παρανομίες, εύκολα θα τις επιρρίψουν στους ΥΕΑ!
Έχει όμως σημασία να θέσουμε και ένα άλλο ζήτημα:
Είναι απαγορευτικό λοιπόν για έναν μη Χριστιανό να γίνει έφεδρος αξιωματικός, και ας μας έλεγαν στο κέντρο ότι ο στρατός δεν έχει θρήσκευμα.
Ο διοικητής της ΣΑΤΘ (σχολή αξιωματικών τεθωρακισμένων) στο στρατόπεδο Αυλώνα ξέρει για αυτά τα συνθήματα. Για το καθεστώς του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού που έχει επιβληθεί στη μονάδα και την παρανομία που έχει γίνει τμήμα της εκπαίδευσης!
Εμείς καλούμε το ΓΕΣ να παρέμβει άμεσα και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους αυτούς που πρωταγωνιστούν-ανέχονται-στηρίζουν την Παραβίαση των Διαταγών και των Νόμων.
Όλων αυτών που θίγουν τα ειρηνικά και δημοκρατικά ιδεώδη του εργαζόμενου λαού μας.
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437


24 σχόλια:

  1. Σιγά το σύνθημα τώρα... Εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα πάντως... το πρόβλημα θΑ ήταν αν δεν τα έλεγαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό απάντησε η διοίκηση της μονάδας στο ΓΕΣ;

      Διαγραφή
  2. Οταν γράφεις "για το καθεστώς του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού" τι εννοείς? Μηπως δεν εχεις καταλαβει οτι ο στρατος ανηκει στην Ελλαδα και στην Ελλαδα ειμαστε το μεγαλυτερο μερος Χριστιανοι Ορθοδοξοι? Και ολα αυτα τα συνθηματα που αναφερεις σαν ρατσιστικα απλα ανυψωνουν το ηθικο των στρατιωτων (αυτων που αισθανονται και ειναι Ελληνες). Ολοι τα βαζετε με τον στρατο αλλα σε ακραιες καταστασεις ή φευγετε απο την χωρα ή κρυβεστε πισω απο τον στρατο. Μηπως εκει στον "σπαρτακο" ειστε αναρχικοι και κουμουνια? αν ειναι ετσι πηγενετε στην Θεσσαλονικη να κανετε παρεα με τον καραγκιοζη τον Μπουταρη. Αντε μπραβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μόνοι που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές ΝΑΖΙ ήταν οι δεξιοί και το κατεστημένο της εποχής. Οι πρώτοι που συνεργάστηκαν είτε ως κυβέρνηση είτε ως τάγματα ασφαλείας ήταν οι Στρατιωτικοί.
      Ελάχιστοι δε από αυτούς πέρασαν στην Λαϊκή Αντίσταση, πάλεψαν να διώξουν του ΝΑΖΙ και έδωσαν το αίμα τους για Λαοκρατία.

      Διαγραφή
    2. Οι Ελληνες φανταροι κ αξιωματικοι ηταν αυτοι που πολεμισαν... κ εδωσαν τη ζωη τους για να εισαι σημερα εσυ "καμαρι μ" ελευθερος... καταλαβες???? προσεχε πως μιλας κ ποιους προσβαλεις....

      Διαγραφή
    3. Καλά θα κάνεις να διαβάσεις κανένα βιβλίο: για την κυβέρνηση του δωσίλογου Τσολάκογλου ξέρεις κάτι;
      Στην πρώτη αυτή κατοχική κυβέρνηση συμμετείχαν οι άλλοι δύο αντιστράτηγοι της συνθηκολόγησης, Δεμέστιχας και Μπάκος!
      Αυτά για το 1941.
      Μπορείς να διαβάσεις για τους Έλληνες αξιωματικούς πράκτορες της cia που έκαναν τη Χούντα το 1967, για τους επίσης πράκτορες αξιωματικούς της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΡΟΒΙΑΣ κλπ. κλπ. κλπ.
      Ποτέ όμως να μην ξεχνάς τους όρκους σου, τους οποίους παραβιάζεται στο ΚΕΤΘ .
      Και έχουμε κάθε δικαίωμα να σε ελέγχουμε.

      Διαγραφή
    4. Τώρα άμα μας ελέγχει αυτο το site κάτι έγινε... πλάκα είχε όμως...

      Διαγραφή
    5. Που να δεις, έχει και συνέχεια.
      Πάντως σήμερα και μετά τις καταγγελίες δεν υπήρξαν χυδαία συνθήματα.

      Διαγραφή
    6. Ωχ.. Μας κατάλαβαν! ότι είμαστε κομμούνια και θέλουμε την ελευθερία. Τί λε ρε παιδί μου!
      Λοιπόν χριστιανοπατριωτοεθνικοστρατόκαυλοι: Όσο προλάβατε να μορφωθείτε και να αποκτήσετε παιδεία προλάβατε. Τώρα είναι αργά. Είστε στο απέναντι στρατόπεδο με τους δοσίλογους και τ'αφεντικά.
      Κι επειδή είστε και ανιστόριτοι (γιατί αν δεν ήσασταν ίσως και να μην ήσαστε φασίστες), μάθετε αν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ "κρύφτηκε πίσω απ'το στρατό" ή "έφυγε απ'τη χώρα". Γιατί νομίζω ότι τα έβαλε με τους φασίστες και τους ταγματασφαλίτες και τους Άγγλους μετά τους ναζί και είχε τη μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή στην Ελλάδα. Και κατάφερε να φτάσει στην ελευθερία πιο κοντά από ποτέ. Αλλά τί να καταλάβετε από λευτεριά εσείς.... Μόνο από σφαίρες! Ραντεβού στα γουναράδικα λοιπόν.

      Διαγραφή
    7. Τωρα να προσπαθησεις να εξηγησεις σ ενα καθυστερημενο αναρχοκομμουνι χωρις ιδανικα που το μονο που ξερει απο ιστορια κ γενικα για την ζωη ειναι αυτα που του εχωσε στο κεφαλακι του σαν εφηβο η ΚΝΕ, πιστευω οτι ειναι ανωφελο. Για να ξερεις ανοητε ο στρατος πολεμουσε στα βουνα τους ιταλους κ γερμανους στη πρωτη, ο ΕΑΜ ηταν στα ενδοτερα της χωρας κανοντας δολιοφθορες στον εχθρο. Οποτε πρεπει να εισαι πολυ ηλιθιος για να συκρινεις τον στρατο με τους ταγματασφαλιτες ή μηπως θελεις να σου θυμισω τι σφαγες εκαναν οι αριστεροι φιλοι σου ανταρτες. Και αν δεν σου αρεσει η Ελλαδα οπως ειναι μπορεις να παρεις τους φονιαδες βρωμομεταναστες φιλους σου κ να πατε στα τσακιδια να ξεβρωμισει ο τοπος... ��PEACE

      Διαγραφή
    8. Αν διαβάσειςτι γράφει ο Γεώργιος Παπανδρέου (όχι τωρινός γιωργακης, ο παππούς του) στα κείμενα να του για τους κομουνιστές θα πάθεις πλάκα. Τώρα για τα εγκλήματα του εαμ-ελας, και αυτού του ψυχανωμαλου, που παριστανε και τον ηγέτη τρομάρα του (δύο δηλώσεις μετανειας υπέγραψε στο καθεστώς Μεταξά..) είναι γνωστά (μελιγαλας, ουλεν, στιγμεγκα, κονιτσα, κτλ... (βαριέμαι να τα απαριθμισω))..
      Τώρα σε αυτό που λες δικό έχεις, αλλά και ωτα ζώα πρέπει να τα εξημερωσουμε..)

      Διαγραφή
  3. Ρε μπας και είσαι τουρκακι λουγκρα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την εθνικιστική και ρατσιστική φρίκη την πουλάτε πάντα με την κάλυψη του κράτους. Αλλιώς γατούλες!

      Διαγραφή
  4. Στο άρθρο σου αναφέρεσαι στο "καθεστώς Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού".Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα σου;
    Ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα,Ξεχνάς το ρόλο του Χριστιανισμού στην επανάσταση του 1821 και στις μικρότερες που είχαν γίνει νωρίτερα,πόσο πολύ βοήθησε να μην αφομοιωθούμε πό τους Οθωμανούς;
    Μίλησες πρίν για το σύνθημα "Στην Πόλη στην Αγιά Σοφιά, θα ανέβω για να βγάλω, την μπάσταρδη ημισέληνο και το σταυρό να βάλω" αφήνοντας έννοιες επεκτατισμού.Ξεχνάς ότι η Κωσταντινούπολη και γενικότερα η Μικρά Ασία,άνηκε σε ΕΛΛΗΝΕΣ.Το τουρκικό επεκτατσιμό γιατί δεν τον κατηγορείς..Αυτό το σύνθημα είναι αμυντικού στύλ,καθαρά αμυντικού έτσι ώτσε να μην ξεχνάμε τις πατρίδες που χάσαμε και τον κίνδυνο που έχουμε να χάσουμε και άλλα κομμάτια γής.Και επειδή μίλησες για την θρησκεία μέσα στον Στρατό,λογικά θα αναφέρεσαι στην μη εισαγωγή στο στράτευμα ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΩΝ.Μπορούμε να κουβεντιάζουμε ώρες για τις υπόλοιπες θρησκείες,όμως το ισλάμ δεν είναι.Είναι καθαρά ένας τρόπος ζωής,και μια "θρησκεία" ιδιαίτερα φανατισμένων.Και αυτό το καταλαβαίνουμε όταν στις ειδήσεις εμφανίζονται "βρετανοί","γερμανοί","γάλλοι","ολλανδοί"-ΆΡΑΒΕς-ΑΦΡΙΚΑΝΟΊ που καμία σχέση δεν έχουν με την ευρωπαική φυλή να τα αφήνουν όλα πίσω τους και να πηγαίνουν να πολεμούν στην Συρία-φανατισμένα.Φαντάσου λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους,τώρα που θα παίρνουν και ιθαγένεια,μέσα στο στράτευμα..Οπότε λοπόν άσε την καημένη την Ελλάδα,μια χώρα μέσα στην μιζέρια και την απαξίωση και τράβα σε άλλα κράτη όπως οι ΗΠΑ,να κάνεις σχέδια αυτά που πιστεύεις αυτά τα μαρξιστικά-καθαρά ανθελληνικά πράγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς ότι δεν είσαι στρατιωτικός της Δικτατορίας του 1967;
      Ξεχνάς ότι η κοινωνία μας συμπεριλαμβάνει και μουσουλμάνους;
      Ξεχνάς ότι τις χυδαίες σου απόψεις πάλεψε και παλεύει ο λαός μας;
      Ξεχνάς ότι η Ελλάδα δεν έχει χάσει κανένα κομμάτι γης; Όμως η μισή Κύπρος είναι υπό ΚΑΤΟΧΗ εξαιτίας των φασιστών και της Δικτατορίας του Ιωαννίδη, πράκτορες και τσιράκια των ΗΠΑ;
      Τα ξεχνάς;

      Διαγραφή
    2. Και να θέλουμε μπορούμε να ξεχάσουμε ότι έχουμε μουσουλμάνους?
      Καθημερινά εισβάλουν κατα κύματα προκαλώντας αλλοίωση στην εθνολογικη σύνθεση της χώρας. Το έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα ισλαμοποιηθει? Όσο για τα συνθήματα θα τα λέμε και θα τα ξανά λέμε...Καλά θα κάνετε να το χορέψετε

      Διαγραφή
    3. Φανταζόμαστε με το ίδιο θάρρος -αν γνωρίζεις την λέξη-βγήκες και ανέλαβες την ευθύνη και απέναντι στο ΓΕΣ....

      Διαγραφή
    4. Εννοείται... που μου έμαθες κ το ΓΕΣ..

      Διαγραφή
  5. Και αν εγώ είμαι μουσουλμάνος και υπηρετώ στον Ε.Σ. γιατί πρέπει να δέχομαι τον ρατσισμό; Το θρήσκευμα σε κάνει Έλληνα η (όπως λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι) αυτοί που έχουν την ελληνική παιδεία; Να σημειώσω επίσης ότι σε ακραίες καταστάσεις (κατοχή, χούντα κλπ) το ΕΑΜ απελευθέρωσε τη χώρα και όχι οι ταγματασφαλίτες και οι γερμανοτσολιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν σήμερα οι κομουνιστές έκαναν συμμαχία με τους ναζί (συμφωνο ριμπερτοπ - μολότοφ).. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νιαουρίζουν τα γατάκια οι φασίστες όπου τους παίρνει, αλλά στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κλάνουν μέντες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασχολείστε με τα συνθήματα που λέει η ιλη ενώ δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα... Η παρανομία στο αποκορύφωμα της... Υεα που κάνουν 8ωρες και 11ωρες σκοπιές τα πρωινά είναι το ουσιαστικό πρόβλημα με αυτή την τρογλη που θέλει να λέγεται και ιλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω ημουν ενας απο αυτους ...στρατος ειναι με τι ηθικο θα πολεμισουμε τραγουδωντας ζουζουνια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή