Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΕΔΕ για τα Καψόνια σε τραυματισμένο από καψόνια φαντάρο στην Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε

Σοβαρό ατύχημα με αλεξιπτωτιστή στο αεροδρόμιο του Μάλεμε | Εκτός κινδύνου ο ΒρετανόςΆμεση υπήρξε η αντίδραση του ΓΕΣ και του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη στις καταγγελίες των γονιών για το βάναυσο τραυματισμό και τα καψόνια εις βάρος του τραυματισμένου τους στρατευμένου παιδιού, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη μονάδα.  
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι μόνο δημοσιοποίησε τις καταγγελίες για τα βασανιστήρια εις βάρος στρατευμένων, τις οποίες προέβαλαν μάχιμοι δημοσιογράφοι σαιτ και blog, αλλά επίσης  επικοινώνησε άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΓΕΣ.
Στην επικοινωνία μας με το Γενικό Επιτελείο τονίσαμε την ανάγκη πραγματοποίησης ΕΔΕ ώστε να διερευνηθούν τα αίτια για τον τραυματισμό του συναδέλφου και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της βάρβαρης καταστρατήγησης των Νόμων, του Στρατιωτικού Κανονισμού και των Διαταγών.
Η απόπειρα συγκάλυψης των παρανομιών από τη διοίκηση της μονάδας απέτυχε και ήδη πραγματοποιείται ΕΔΕ από Συνταγματάρχη που ήρθε για αυτό το λόγο στην Κρήτη, απεσταλμένος του ΓΕΣ.
Εμείς, ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φυσικά και έχουμε γνώση για το κάθε τι που συμβαίνει στην  Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε!
Γνωρίζουμε τις πράξεις και τις αποκρουστικές απόψεις μερίδας των στελεχών και της διοίκησης.
Είναι συμπεριφορές που στρέφονται όχι μόνο κατά των στρατευμένων, αλλά ουσιαστικά θίγουν τον ΑΓΕΣ Τελλίδη και τους Υπουργούς Καμμένο-Βίτσα-Τόσκα.  
Περιμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα της ΕΔΕ, όπως το σύνολο των φαντάρων και της κοινωνίας ώστε να ικανοποιηθεί το κοινό  περί δικαίου αίσθημα.   
Τα όσα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην συγκεκριμένη μονάδα  προκάλεσαν την ανησυχία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά κυρίως του συνόλου της κοινωνίας μας που με οργή και αγανάκτηση πληροφορείται το κύμα αυτοκτονιών στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε τα στεγανά του Στρατού, που βολεύουν τους ενόχους, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, συμβάλλοντας στην ανάδειξη των αιτιών, απαιτώντας λύσεις και κυρίως την Αλήθεια στου Παραλόγου τη Θητεία.
Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία του Διοικητή της Μονάδας και του κάθε εμπλεκόμενου στο βασανισμό του συναδέλφου.

Θυμίζουμε:

«Για αυτό Αυτοκτονούν οι Φαντάροι: Καψόνια σε τραυματισμένο από καψόνια φαντάρο στην Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε»

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

17 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ή ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΙΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΤΟ ΖΟΥΝ, ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ(ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ), ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΘΑ ΣΕΒΟΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΙΗΚΗΤΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ. Υ.Γ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΟΠΛΙΤΕΣ ΘΗΤΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΦΑΝΤΑΡΟΙ" ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως κι εσύ πίσω από μια οθόνη τα γράφεις όλα αυτά. Και ενώ ρωτάς καμια δεκαριά φορές ποιος είναι αυτός που γράφει και ποιος είναι αυτός που τολμά και έχει άποψη, αναρτάς το σχόλιό σου ως ανώνυμος.
      Και τι σχέση έχει η ιστορία της μονάδας, οι θυσίες των πατριωτών και η ετοιμότητα του διοικητή και του προσωπικού με τα βασανιστήρια σε στρατιώτη; Δηλαδή αν η μονάδα είχε ιδρυθεί από τον Κολοκοτρώνη θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μέχρι και φόνος στη μονάδα;
      Σταματήστε επιτέλους να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα με επιχείρημα τη 'μαγκιά' και την 'παράδοση' του στρατού.

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ t-rex ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΧΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΜΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ "ΚΑΨΟΝΙΑ", ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑ. Υ.Γ. ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (ΒΡΑΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ κλπ), ΟΙ ΚΑΜΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9 Αυγούστου 2015 - 7:53 μ.μ.
    Σκασμός στης Δικαιολογίες για της Αυτοχειρίες στης Ε.Δ. Της Χώρας μας !

    Ρε Τελλίδη Τί τρέχει ;;;

    Ο Αρχηγός Πρέπει να ξέρει και γνωρίζει τον κάθε Φαντάρο και Βαθμοφόρο Προσωπικά !!!

    Άκου Αυτή Την Συμβουλή ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ !!!

    (και μην το πάρεις προσωπικά και ως υποτίμηση !!!)

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ !!!

    Και Οι Αρχηγοί ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ !!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν η πραξη καθαυτη ειναι να ενημερωνομαστε για τα εσωτερικα δρομενα του ε.σ. θα σε παρακαλεσω να σταθεις αντικειμενικα απεναντι στα γεγονοτα. Χωρις προσωπικες αποψεις και στυλ !!!!
    Απεναντι σου υπαρχουν ανθρωποι. δε λεω.... να κοψεις την πρωινη δουλεια σου οχι ομως να γινεσε ομοιος με αυτο το οποιο πολεμας μεσα απο τη σελιδα σου. ο καθενας εχει μια αποψη σεβαστει και δημοκρατικη. μαθε να ακους ολες τις πλευρες και οχι οτι σε πληρωνει παραπανω. καλη συνεχεια και διαβασε και κατι εξω απο τα συνιθισμενα σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή να ρίχνεις λάσπη ότι κάποιος πληρώνεται σε ανθρώπους που σε εθελοντική βάση υπερασπίζει δικαιώματα πως χαρακτηρίζεται...
      Αλλά αυτή είναι η τελευταία γραμμή άμυνας ανθρώπων ένοχων και χωρίς καμιά αξία.
      Φοβισμένα ανθρωπάκια που ασκούν εξουσία σε κατώτερους ιεραρχικά και βαράνε προσοχή σε κάθε ανώτερο βαθμοφόρο.

      Διαγραφή
  4. Αν δε του βαστάει γιατί πήγε για αλεξιπτωτιστής ? Είναι μια απ τις πιο επίλεκτες μονάδες του στρατού πρέπει να υπάρχει καψώνι... δε γίνεσαι πολεμιστής με χάδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΜΑ: Πρωί Πρωί Με Την Δροσούλα !!!


    Κελαηδήστε, ωραία μου πουλάκια,
    κελαηδήστε, τραγουδήστε,
    κελαηδήστε, τραγουδήστε,
    τον ωραίο σας σκοπό.

    Μάθετέ με, ωραία μου πουλάκια,
    μάθετέ με, σαν και σας να τραγουδώ.
    και τον πόνο μου να ψάλλω,
    εις την νέα π’αγαπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα πω πολλά και απαντώ επώνυμα. Διαβάζοντας το άρθρο σας δύο συμπεράσματα μπορώ να βγάλω. Το πρώτο είναι ότι η είδηση πουλάει, οπότε το σαιτ πάει καλά, και το δεύτερο ότι ευτυχώς υπάρχει ακόμα στρατός και η 1η ΜΑΛ κρατάει ακόμα, κ ας κάθετε στο λαιμό ορισμένων... την αποδεκατισαν, την μαυρισαν, την έκλεισαν, αλλά ευτυχώς για την Ελλάδα υπάρχει ακόμα..και αναφέρομαι φυσικά για τους ανθρώπους και το πνεύμα.. πάρτε το χαμπάρι, αν δεν κλαψεις από τον πόνο, αν δεν ξεπεράσεις τα όρια σου, αν δεν τελειώσει η υπομονή και η δύναμη σου, ο μπερες δεν σου αξίζει.. θέλει μαγκιά να πέσεις με αλεξίπτωτο , αλλά καταδρομεας γίνεσαι στο έδαφος.. τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, άλλωστε σας ενημερώνει η σχετική πινακίδα... "έρχονται Όσοι θέλουν , μένουν όσοι μπορούν και αντέχουν ".. μαμοθρευτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι απαγορεύονται τα καψόνια από στρατιώτη σε στρατιώτη ψιλά γράμματα έτσι; Δε βαριέσαι μωρέ, καψόνι να'ναι κι ότι να'ναι.

      Διαγραφή
    2. Μαραγκουδάκης Ανδρέας13 Αυγούστου 2015 στις 2:35 μ.μ.

      Συμφωνώ και επαυξάνω....οι οπλίτες των ειδικών δυνάμεων πρέπει να έχουν και την ανάλογη εκπαίδευση,και να αντέχουν ακόμα και στα "καψόνια" όπως εσείς τα ονομάζετε , γιατί και αυτά είναι μέρος της εκπαιδευσης. Δεν χρειάζονται μόνο μπράτσα, μα και γερό στομάχι, και χάλκινα έντερα, και όχι κλάματα στη μαμά και στο μπαμπά. Αλλιώς ας πάνε απλοί οπλίτες, και όχι στις ειδικές δυνάμεις. Κάτω τα χέρια απο την 1η ΜΑΛ, και γενικά απο τις ειδικές δυνάμεις.

      Διαγραφή
    3. Φιλε Αντώνη τα είπες όλα! "Έρχονται όσοι θέλουν, μένουν όσοι μπορούν" και "εκπαιδευσου όπως θα πολεμισεις" είναι οι δύο βασικές αρχές που διέπουν αυτές τις μονάδες! οταν κάποιος επιλέξει να υπηρετήσει σε τέτοιες μονάδες θα πρέπει να είναι απόλυτα συμφιλίωμενος με το τι πρόκειται να αντιμετωπισει. Το "καψώνι" (εντος εισαγωγικών), δεν ξέρω τι θεωρείται εσείς καψώνι, αλλά σας λέω ότι δεν είναι μόνο αναγκαίο, αλλά και απαραίτητο! Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, πάλι στην 2η μαλ θα πήγαινα!

      Διαγραφή
  7. Αυτά να τα πείτε στην ΕΔΕ. Μιλάτε για τη 1η ΜΑΛ όλα τα βύσματα της ΝΔ! ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ήταν σε εκπαιδευτική ώρα δεν είναι καψόνι, είναι εκπαίδευση. Αν ήταν την ώρα του φαγητού (και δεν είχε δοθεί ανάλογη εντολή) τότε οκ. Πολύ αμφιβάλλω όμως για το τελευταίο. Πέρασα πρόσφατα από 1η και 2α Μαλ και ΣΧ.ΑΛ. και κάτι τέτοιο δεν γινόταν. Αν πάλι τραυματίστηκε (δηλαδή τι έπαθε??) στο καψόνι, καλύτερα να πάει πεζικό ή ακόμα καλύτερα Π/Ν. Να δω στις ροές τι θα κάνει... Θα αλλάξει τον κανονισμό τους για μην πονάει όταν πέφτει μύτες, γόνατα, εθνόσημο? Εν τέλει, πιθανολογό ότι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρουν οι γονείς (που μάλλον τρόμαξαν από τις φουσκάλες που έβγαλε ο 18χρονος γιος τους κάνοντας κάμψεις..). Σαν έναν εύελπη που ήθελε να το παίξει άτρωτος και ενώ έκανε κάμψεις και τα χέρια του καιγόντουσαν (Αύγουστος γαρ), δεν τα μετακίνησε καν. Κατέληξε στο νοσοκομείο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απαράδεκτα αυτά που γράφεις. Μήπως να γράψεις στο φασιστικό "στόχο" που πιστεύουν τα ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μαλακες ο νεος να μην διαλεγε να παει στην 1 μαλ κολοψαρα παλιο αδερφη "ιιιιιτττταααα"μπορεις να πας και αλλου ρε βλακα που σου κοψανε της πετσουλες με το ψαλιδι βλακα ....εδω ερχεται οποιος μπορει οποιος θελει και οποιος αντεχει.....μαλακες γαμημενα κολοψαρα.....Νικος Φωτοπουλος 03Δ ΕΣΟ Και ειμαι ο πρωτος που ανοιξα την μοιρα μαζι με μπικο λαγουδακι τσαγκαρακι και αλλον εναν δεν θυμαμαι...οποιος δεν μπορει δεν παει τελος 1 μαλ γκαμποτζι βιετναμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε μαλακες ο νεος να μην διαλεγε να παει στην 1 μαλ κολοψαρα παλιο αδερφη "ιιιιιτττταααα"μπορεις να πας και αλλου ρε βλακα που σου κοψανε της πετσουλες με το ψαλιδι βλακα ....εδω ερχεται οποιος μπορει οποιος θελει και οποιος αντεχει.....μαλακες γαμημενα κολοψαρα.....Νικος Φωτοπουλος 03Δ ΕΣΟ Και ειμαι ο πρωτος που ανοιξα την μοιρα μαζι με μπικο λαγουδακι τσαγκαρακι και αλλον εναν δεν θυμαμαι...οποιος δεν μπορει δεν παει τελος 1 μαλ γκαμποτζι βιετναμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή