Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Έκκληση στήριξης της οικογένειας του άτυχου 38χρονου Αρχιλοχία Γ.Κ. που αυτοκτόνησε στην Σάμο

Η οικογένεια του υπαξιωματικού Ιωάννη Κιλουκιώτη 
κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει με αξιόπιστο τρόπο οτιδήποτε σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν το πρωί της 4ης Αυγούστου
πριν από το τραγικό γεγονός του θανάτου του, που έλαβε χώρα στην 79 ΕΑΡΜΕΘ Σάμου, να στηρίξει την προσπάθεια αποκάλυψης των συνθηκών που οδήγησαν στο θάνατο του.
Επισημαίνουμε ότι έχουμε διασφαλίσει οποιαδήποτε επώνυμη μαρτυρία να έχει την πλήρη κάλυψη του ανώτατου στρατιωτικού στελέχους  του νομού Σάμου.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.  6989790870                                 
Οποιαδήποτε πληροφορία επώνυμη ή ανώνυμη μας είναι πλέον πολύτιμη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης του  άδικου χαμού του και στην απονομή δικαιοσύνης.

8 σχόλια:

  1. Τι είναι αυτά που λέτε? Έτσι θα βγει η αλήθεια? Αντε (λεω εγώ) σας πήρε κάποιος τηλέφωνο, σας είπα κάποια πράγματα, τα οποία είναι σωστά. Και τι έγινε δηλαδή? Θα πάτε στον εισαγγελέα που ειχε αναλάβει την προανακριση και θα πείτε: "μας είπες κάποιος το α, το β, το (και τα στοιχεία οποίου τα στοιχεία δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε). Είσαι σοβαρά πράγματα αυτά? Καφενειακου τύπου συζητήσεις (σου είπα, μου είπες, άκουσα, άκουσες, κτλ). Οποίος γνωρίζει και το παραμικρό κατευθείαν στον εισαγγελέα. Αυτό έπρεπε να πείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν άνθρωποι που πιέζονται λόγω θέσης να καταθέσουν επώνυμα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την υπόθεση. Εμείς θέλουμε να κάνουμε σαφές οτι έχουμε διασφαλίσει την προστασία οποιασδήποτε επώνυμης μαρτυρίας και φυσικά θα επακολουθήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και εισαγγελική έρευνα. Αυτή τη στιγμή όμως οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορία μας είναι πολύτιμη.

      Διαγραφή
  2. Εγω δεν ξέρω κατι αλλά καλύτερα μιλήστε με τους φαντάρους. Οι Φαντάροι οταν απολυθούν δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΜΠΕΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ.

    ΞΕΡΩ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ π.χ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΟΠΛΙΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡ0ΝΙΑ ΤΙ ΙΣΧΕΙΕΙ ? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΧΝΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΔΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΑΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τι θα καταφερουν με τις καταγγελιες; Να παραδεχτει ο στρατος οτι ευθυνεται για τις αυτοκτονιες; Αφου πρωτα τα στελεχη γνωριζουν οτι κατι τετοιο ειναι αδιανοητο και το υποστηριζουν σφοδρα και οι ιδιοι οταν δεν αφορα βεβαια τους ιδιους αυτο το θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί "Αυτοκτόνησε" ...... 4 Αυγούστου ;;;;
    Ο Νούς μου πάει ..... Εσείς Ξέρεται ;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που παει; μηπως εισαι φασιστας και φοβασαι μηπως στιγματιστει η 4η Αυγουστου και ο Μεταξας σου;

      Διαγραφή
  6. βγειτε επιτελους και πειτε τι συμβαινει!για τις συνθηκες που επικρατουν στο συγκεκριμενο στρατοπεδο!για τις καμπανες με το παραμικρο σε στρατιωτες και στελεχη!φτανει!πειτε την αληθεια!Μυλωνας και φωτεινοπουλος θα συνεχισουν την σταδιοδρομια τους(διοικητες και των δυο μοναδων)αλοιμονο απο εμας και τα παιδια που θα περασουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή