Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ: ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ; Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015;;; ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΘΑΝΟΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Παρουσία εκατοντάδων πιστών και υπό τον ήχο των κατασβεστικών αεροπλάνων που δίνουν μάχη με τις φλόγες, τελέστηκε η λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Μαρίνας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Ηλιούπολη.
Πριν την έναρξη της λιτανείας ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Σεραφείμ Δημητρίου, ανέφερε ότι η λιτανεία πραγματοποιείται για την κατάσβεση της φωτιάς και να συγχωρέσει ο Θεός όσους μας έφεραν σε αυτή την οικονομική κατάσταση.
Στην πανηγυρική λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Μαρίνας, προεξήρχε ο Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου Σεβ. Μητροπολίτης Πορτογαλίας κ. Πολύκαρπος.
Να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια της λιτανείας που τελέστηκε στους κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης, αναπέμφθηκε δέηση για τους αγωνιστές και ήρωες της Ελλαδικής Ανεξαρτησίας.
Τέλος στην λιτανεία δεν παρέστησαν οι Αρχές του τόπου, διότι από το μεσημέρι βρίσκονται στα μέτωπα της φωτιάς που καίνε μέχρι και αυτή την ώρα.
agiamarina-1
agiamarina-2
agiamarina-3
agiamarina-4
agiamarina-5
agiamarina-6
agiamarina-7
agiamarina-8
agiamarina-9
agiamarina-10
agiamarina-11
agiamarina-12
agiamarina-13
agiamarina-14
agiamarina-15
agiamarina-16
agiamarina-18
agiamarina-19
agiamarina-20
agiamarina-21
agiamarina-22
agiamarina-23
agiamarina-24
agiamarina-25
agiamarina-26
agiamarina-27
agiamarina-28
ilioupoli-1
ilioupoli-2
ilioupoli-3
ilioupoli-4
ilioupoli-5
ilioupoli-6
ilioupoli-7
ilioupoli-8
ilioupoli-9
ilioupoli-10
ilioupoli-11
ilioupoli-12
ilioupoli-13
ilioupoli-14
ilioupoli-15
ilioupoli-16
ilioupoli-17
ilioupoli-18
ilioupoli-20

1 σχόλιο:

  1. Συγνωμη,χωρις διαθεση αντιπαλοτητας μαζι σας,θελω να ρωτησω το εξης:: Εαν τα πραγματα δεν ηταν ετσι,οπως ακριβως ''φωτογραφιζουν'',οι φωτογραφιες σας,θα ειχαμε και δευτερο γυρο κοροιδιας,απο την κυβερνηση και ειδικα απο τον κ.Τσιπρα,που ''εννοει να αναλαβει τις ευθυνες του,και να μην προχωρει σε προκηρυξη εκλογων; Δηλαδη,εαν τα πραγματα ηταν ''διαφορετικα'' απο τον λαο (απο την εκκλησια δεν περιμενω κατι αλλο),κανονικα ο κ.Τσιπρας επρεπε '' να σπαει πετρες στα νταμαρια '' ηδη,συμφωνα με παλιους νομους αποδωσης δικαιοσυνης!! Με πιο συγχρονους.....τι θελετε να θυμηθουμε προσφατη βαλκανικη ιστορια, η , ........ειδικα δικαστηρια...αφηστε,κακες αναμνησεις εχουμε ολοι!! Να η αποδειξη!! Αν ηταν ωριμο το ΟΧΙ εε διαολε...επρεπε να...να.....να......!!!! Αντ'αυτου,επεσε και η εκκλησια απο διπλα,να και μια φορα που υπερεβησαν το σχισμα...Αρχιεπισκοποι παπας Τσιπρας.....''ολα καλα''!!! Και ΝΑΙ, κατα διαολου μας πανε,ουλοι οι αρχονταδες!!!!! Παιδια ,σκυλια,και χαζονταμαρα.....ενα πραμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή