Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Η βαρβαρότητα έχει όνομα: Δημήτρης Αβραμόπουλος

ImageΟι εικόνες απανθρωπιάς στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, όπου οι απελπισμένοι μετανάστες καταδιώκονται από τους Τούρκους στρατιώτες και τους φονιάδες του ISIS αποτελούν την άλλη όψη του νομίσματος της σύγχρονης βαρβαρότητας.
Στην άλλη μεριά βρίσκουμε την Ε.Ε. και τον τζέντλεμαν Δημήτρη Αβραμόπουλο. 
Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ως ΥΠΕΞ είχε ταυτιστεί με την ακραία μουσουλμανική αντιπολίτευση στην Συρία, καθώς το ελληνικό αστικό κατεστημένο είχε και έχει ταυτιστεί πλήρως με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή. 
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποτελεί την συνέχεια των Τσίπρα-Καμμένου που δίνουν νέες βάσεις στους εγκληματίες ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και εμπλέκονται σε όλες τις βάρβαρες επεμβάσεις.
Τα φέρετρα των μεταναστών που χάνονται στον πόλεμο που πραγματοποιεί ενάντια τους ΝΑΤΟ και Ε.Ε. έχουν τις υπογραφές και των Αβραμόπουλου-Τσίπρα-Καμμένου.
Τώρα θα πετούν απάνθρωπα τους μετανάστες πίσω στην κόλαση του πολέμου και της ανέχειας που προκάλεσαν οι ιμπεριαλιστές και οι πολυεθνικές τους. 

Απέλαση για όσους μετανάστες δεν δικαιούνται άσυλο προτείνει ο Αβραμόπουλος

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τις χώρες-μέλη της ΕΕ να στείλουν πίσω στις πατρίδες τους όσους μετανάστες δεν δικαιούνται άσυλο, σκληραίνοντας τη στάση της σε μια προσπάθεια να πείσει τις απρόθυμες χώρες να φιλοξενήσουν νέους πρόσφυγες από τη Συρία και την Ερυθραία.


Πριν από τη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των χωρών-μελών της ΕΕ που πρόκειται να διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο, ο Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλους με επιστολή του προς τους υπουργούς ζητά να επιταχυνθεί η αποκαλούμενη "πολιτική επιστροφής" των μεταναστών. Το 2014 μόνο το 39% των μεταναστών στους οποίους δεν χορηγήθηκε άσυλο σε χώρα της ΕΕ επέστρεψαν στις πατρίδες τους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται την επιστολή αυτή, ο κ. Αβραμόπουλος σημειώνει ότι το να σταλούν πίσω στις χώρες τους όσοι αναζητούσαν απλώς μια καλύτερη ζωή και δεν δικαιούνται άσυλο, θα αποτρέψει άλλους να επιχειρήσουν τον διάπλου της Μεσογείου. Η πιο αποτελεσματική πολιτική για την επιστροφή αυτών των ανθρώπων στις πατρίδες τους θα βοηθούσε επίσης να προστατευθούν εκείνοι που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες.

Στο Λουξεμβούργο, οι υπουργοί θα συζητήσουν την τελευταία πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει ζητήσει επίσης να τροποποιηθεί η εντολή που έχει η Frontex, ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα, προκειμένου να της επιτραπεί να διεξάγει επιχειρήσεις απέλασης μεταναστών με δική της πρωτοβουλία. Μέχρι σήμερα, η Frontex μπορεί μόνο να συντονίζει τις επιχειρήσεις στις οποίες μετέχουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Μετά τον θάνατο χιλιάδων μεταναστών στη Μεσόγειο φέτος οι χώρες της ΕΕ έχουν δεσμευτεί να αναλάβουν δράση, όμως καθώς το αντιμεταναστευτικό αίσθημα εντείνεται και οι περικοπές στους προϋπολογισμούς συνεχίζονται, εμφανίζονται διχασμένες στο ποια θα πρέπει να είναι η λύση που θα δώσουν στο πρόβλημα. Η Κομισιόν θέλει από τις χώρες να συμφωνήσουν για τη μετεγκατάσταση 40.000 ανθρώπων που έχουν ζητήσει άσυλο (24.000 από την Ιταλία και 16.000 από την Ελλάδα) μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και να δεχτούν να φιλοξενήσουν περισσότερους μετανάστες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Θέμα: Τί Βρήκαμε ή Το Βρήκαμε !


    Ανώνυμος3 Ιουνίου 2015 - 2:06 π.μ.
    ΘΕΜΑ: Αλέξη, για κοίτα με στα ΜΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ...


    ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

    "Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε το βράδυ της Τρίτης ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ."

    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ: Ταπεινή Αλλά Απόλυτη !

    1. Ο J.C.Junger είναι πιο βρώμικος και από το αποχωρητήριο μας (τουλάχιστον το δικό μου Αλεξ.) !
    2. Σε ενημέρωσαν οι ΣκατοΚΥΠατζίδες σου, για το ποιόν του ; (Πολιτικό, Κοινωνικό και ¨Ανθρώπινο") ;
    3. Οταν είχες "αγκαλίτσες και χαμόγελα" μαζί του, εμείς κάναμε αποστροφή του βλέμματος μας !
    4. Οταν τον αποκάλεσες .."ΘΕΣΜΟ", αισθανθήκαμε και μας έγινε προσβολή μέχρι το μεδούλι μας !
    5. Οταν σε καλεί ο σάπιος, και Εσύ .. πας, αισθανόμαστε εμείς ντροπή και απέχθεια !
    6. Οταν το σάπιο κρέας, Σου έκανε ... πλάκα με χαμόγελα για και με την γραβάτα, ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ πάσα ΙΔΕΑ για Εσέ !
    7. Τουλάχιστον Φίλε, εφόσον πας, ΡΙΞΤΟΥ ΤΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ, ΚΑΘΑΡΑ κ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ ώστε να σε ακούσει ο ... Γαλαξίας μας, και γύρνα
    στην Αγκαλιά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    και

    8. Πάρε ΜΑΖΙ ΣΟΥ και μια Πέτρα, έστω και μαύρη, και όταν "μιλάς" μαζί του έχετε την στο βρωμοτράπεζο του, και πές του στο τέλος "ΤΩΡΑ ΦΑΕ ΠΕΤΡΑ" !


    ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !
    ----------
    Υ.Γ. Και συμπληρώνουμε, ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ είναι ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ στα .... ΑγγλοΑμερικάνικα με Ναζιστοφασιστικες Στολές ... ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ ! Αλλά ... ΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή