Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Νέο κρούσμα χουντικής και ρατσιστικής προπαγάνδας στον Στρατό: 649 ΤΕ, στην Σάμο

"Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ"
Μόλις μια βδομάδα μετά την συγκλονιστική και εξίσου σοκαριστική επιστολή καταγγελίας συναδέλφου φαντάρου που υπηρετεί στο Καστελόριζο, που αποκάλυπτε την εμπλοκή φαντάρων στον πόλεμο κατά των μεταναστών και την εμετική ρατσιστική προπαγάνδα των στελεχών, έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ η παρακάτω καταγγελία.
Μια καταγγελία που αναφέρεται σε προκλητική και εξίσου αηδιαστική χουντική και ρατσιστική προπαγάνδα της διοίκησης της μονάδας.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ    
Τι κάθεστε εκεί σαν Αλβανοί;
Δηλαδή οι Αλβανοί κάθονται με διαφορετικό τρόπο από τους υπόλοιπους; Αυτή ήταν η απάντηση που σκέφτηκα να δώσω στον αντισυνταγματάρχη Ανδρ., διοικητή του 649 ΤΕ στη Σάμο, όμως δεν το έκανα. Ο λόγος είναι απλός:
·         « Δυστυχώς για εσάς  η Δημοκρατία  δεν υπάρχει μέσα στο στρατό».
·         «Οι Έλληνες δεν είμαστε για Δημοκρατία»
·         « Η Δημοκρατία χάλασε τον Έλληνα»
·         « Η θητεία είναι υποχρεωτική και γι’ αυτό θα κάνετε ότι λέω εγώ»
·         « Μια Δημοκρατία έκαναν και μετά πήραν τα @@ μου» 
 Οι παραπάνω φράσεις είναι από την  ‘’ ηθική’’ κατήχηση που μας έκανε ο Ταγματάρχης Τ., ο υποδιοικητής του εν λόγω στρατοπέδου κατά τη διάρκεια των ΣΠΕΝ. Παριστάνοντας τον ψευτοπαλληκαρά και με την ασφάλεια που του παρέχει το αξίωμα του, έχυνε το χουντοδηλητήριο του σε νέους ανθρώπους που υπηρετούν την θητεία τους .
Είναι προφανές, ότι διοικητής και υποδιοικητής είναι νοσταλγοί της πιο μαύρης επταετίας που βίωσε ο λαός μας. Πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα φασισμού μέσα στο στρατό και ο υπουργός οφείλει να παρέμβει.
 ΥΓ. Μπορεί οι πιο γνωστοί στρατιωτικοί να είναι κάποιοι κύριοι Παπαδόπουλος , Μαρκεζίνης και Παττακός , όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ηρωικό Μουστακλή και χαίρομαι γιατί έχω γνωρίσει αρκετούς δημοκράτες αξιωματικούς στη θητεία μου μέχρι τώρα.
Χαιρετίσματα από την όμορφη Σάμο.
Μήπως οι Υπουργοί Καμμένος-Ήσυχος και ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Τελλίδης αισθάνονται την ανάγκη να απαντήσουν στις προκλήσεις και στη βάναυση παράνομη συμπεριφορά των εν λόγω στελεχών;
Ή θα απολαύσουν και αυτοί την Ανοχή και Συγκάλυψη των ακροδεξιών Ουκάδων, που έμειναν ατιμώρητοι για τα εμετικά συνθήματα που φώναζαν στην Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου;  
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

10 σχόλια:

  1. « Η θητεία είναι υποχρεωτική και γι’ αυτό θα κάνετε ότι λέω εγώ». Μπράβο ζώα που τους ανέχεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το σχόλιο είναι τόσο αισχρό όσα και αυτά που καταγγέλλονται. Άντε πια με τους μάγκες εκ του ασφαλούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα ειναι οτι ο φασισμος ζει και βασιλευει μεσα στο στρατο.. Δεν ειναι ουτε το 1ο κρουσμα ουτε το τελευταιο! Αν ο στρατος δεν γινει πραγματικα δημοκρατικος , να εκλεγουμε εμεις τους ηγετες μας δηλαδη και να μπορουμε να τους ανακαλουμε ανα πασα ωρα και στιγμη , να ψηφισουμε εμεις νεο κανονισμο και να καταργηθει αυτος ο ηλιθιος , τοτε ο στρατος θα παραμενει αυτο που ειναι. Ενας μηχανισμος ιδεολογΙκης καταστολης δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε έχεις μεγάλο δίκιο.
      Ο στρατός όμως πέρα από την ιδεολογική καταστολή αναλαμβάνει με τα σύγχρονα δόγματα άμυνας-ασφάλειας και την καταστολή πλήθους, τον πόλεμο κατά των μεταναστών κλπ.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα ασχοληθω με τα προαναφερθεντα, αν και γνωριζω και τους δυο αξιοματικους,Θα μεινω σε αυτο για τον πολεμο κατα των μεταναστων.Ποιον πολεμο ακριβως, αυτον στον οποιο αγρια μεσανυχτα σε φυλακιο του εν λογω στρατοπεδου με 8-10 μποφορ προσπαθει ο καημενος Χειρηστης μεσων επιτηρησης να εντοπισει στις ατελειωτες κουκιδες του ρανταρ, αυτην η οποια αντιστοιχει στην λεμβο των μεταναστων,ενημερωσει αμεσα το λιμενικο και αυτο με την σειρα του αμεσα να εκπονησει επιχειρηση διασωσης?Με 9 η 10 μποφορ? Και να παρουν το καραβι την επομενη ακριβως ημερα σωοι και αβλαβεις.Μονο οσο ημουν εγω εκει 200 τουλαχιστον παρανομοι μεν διασωθεντες δε μεταναστες διασωθηκαν...ας ειμαστε πιο σκεπτικιστες...

      Διαγραφή
    3. 1.δεν υπαρχουν λαθραιοι ανθρωποι
      2. Αυτη ειναι η δουλεια τους και την επελεξαν. Τοσες μοναδες αντιμετωπιζουν παρομοιες συνθηκες , δεν ειναι ομως ολοι χουντικοι.
      3. Μιας και τους γνωριζεις , πες μας αν ισχυει η καταγγελια ή οχι , και για την ευνοικη μεταθεση του υποδ. Τσαντ. στον τοπο καταγωγης του στη Κρητη.

      Διαγραφή
  4. Ετσι ειναι μεγαλε! Συμφωνω μαζι σου! Απλα ενα αλλο σημειο που πρεπει να πουμε ειναι οτι δεν ειναι ολοι οι στρατιωτικοι φασιστες.. Δεν ειναι σαν την αστυνομια δηλαδη που εκει η χα σπαει τα κοντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ευρωβουλη οι 2 στους 3 που εκλεχτηκαν με τη χα του στρατου ητανε παντως... Κι αρκετοι στις βουλευτικες. Νομιζω αυτο ανατρεπει το συλλογισμο σου.

      Διαγραφή
    2. Μα φιλε μου η καταγγελια μολις τωρα αποκαλυψε ακομη ενα κρουσμα φασισμου στο στρατο! Προφανως υπαρχουν φασιστες στο στρατο και ειναι και πολλοι! Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν ειναι ολοι φασιστες. Δηλαδη το ποσοστο που θα συναντησεις στο στρατο ειναι σιγουρα μεγαλο , ομως στην αστυνομια θα συνατησεις μεγαλυτερο! Δε πρεπει να τους βαλουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.. Υπαρχουν και δημοκρατικοι ανθρωποι μεσα στο στρατο!

      Διαγραφή
  5. Σωστό και αυτό. Έχει να κάνει με τον ρόλο. Όπως όμως διαπιστώνεις και αυτό αλλάζει, άρα και η υλική-ιδεολογική βάση διαμόρφωσης πολιτικής συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή