Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων «114» των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε «ανένδοτο 114″!!!

https://xyzcontagion.wordpress.com/2013/09/20/mixaloliakos-114-anendotos/
Ο απερίγραπτα υποκριτής Αριος Φύρερ Μιχαλολιάκος πρέπει να βρίσκεται σε πανικό.
Αλλιώς δεν εξηγείται η πλήρης μεταστροφή του, κι από εκεί που έβριζε τη «ψευτοδημοκρατία» και λοιδωρούσε τους Νόμους και το Σύνταγμα, τώρα …
… το πιστεύετε;;;
Τώρα, επικαλείται το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει «ότι η τήρηση του επαφίεται εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων«.
Μιλάμε τώρα, για το ίδιο άρθρο που αντικατέστησε το … 114!!!
Ακούστε τον στο χτεσινό του (19/09/2013) «διάγγελμα προς Ελληνας εθνικιστάς», προς το τέλος:
Το 114, ήταν το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος που όριζε ότι η τήρηση του επαφιόταν στον πατριωτισμό των Ελλήνων: Παράγραφος 4 «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία«. Το σύνθημα «114» μαζί με το σύνθημα «15%» (για την παιδεία) ήταν τα βασικά συνθήματα των κοιωνικών αγώνων στις αρχές τις δεκαετίας του 1960 (π.χ. βλέπε εδώ).
114
114
Θα τρίζουν τα (σπασμένα) κόκκαλα των φοιτητών και άλλων αγωνιστών της εποχής, «συνοδοιπόρων» και αργότερα Λαμπράκηδων, που είχαν φάει ξύλο και είχαν βασανιστεί από τους προγόνους των χρυσαβγιτών ΕΚΟΦιτών, «Ελπιδοφόρων», «Καρφίτσα», χωροφυλάκων, Γκοτζαμάνηδων και λοιπών παρακρατικών της εποχής. Ο Μιχαλολιάκος στην αρχή της καριέρας του, εκεί γύρω στην πτώση της χούντας, διόλου απίθανο να είχε «συναγωνιστές» τέτοιου είδους τραμπούκους που είχαν δράσει μια δεκαετία πριν, όπως κάποια στελέχη της οργάνωσης της «4ης Αυγούστου» του Πλεύρη, κι αν τον βλέπουν τώρα, μπορεί και να λένε π.χ. «εμείς δέρναμε αθώους τότε για να μην περάσει το 114, και τώρα αυτός ξεκινάει «ανένδοτο;;;»»
Ομως, αυτή δεν είναι η μοναδική ανακολουθία του Φύρερ και της συμμορίας του. Και γράφουμε το εξής, καθώς γνωρίζουμε ότι μας διαβάσουν και αρκετοί οπαδοί των ναζιστοτραμπούκων. Θυμάστε που ο Φύρερ έλεγε «Εγώ δεν πουλάω τους στρατιώτες μου«, όταν τον είχε ρωτήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης αν θα αποδοκίμαζε το «εγέρθητου» του Καιάδα;;;
Και όμως, πριν αλέκτωρ, απαρνήθηκαν  -και όχι μόνο- το επιφανές μέλος τους Γιώργο Ρουπακιά, τον νεοΓκοτζαμάνη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα. Τον γείωσαν, τον έβγαλαν «ημιπαράφρονα», σαν να λέμε, όχι μόνο τον έσπρωξαν στο χείλος του γκρεμού αλλά του έριξαν και μια πέτρα από πάνω ώστε να μείνει μόνος του και να πνιγεί στα σίγουρα.
Αυτά γιατί κάποιοι παραμυθιάζονται με κάτι δήθεν «κώδικες τιμές» της ΧΑ και κάτι αηδίες «δεν αφήνουμε τον συναγωνιστή μας στο πεδίο της μάχης» και άλλες τέτοιες βλακείες. Ο Μιχαλολιάκος φρόντισε να ξεφορτωθεί όλους (μα όλους) τους κατά καιρούς υπαρχηγούς του με πολύ βρώμικες μεθόδους. Γιαννόπουλος, Περίανδρος, Γκέκας, Κουσουμβρής, Ζαφειρόπουλος κ.ά., όλοι «πλήρωσαν το τίμημα», και νομίζει τώρα ο ανώνυμος χρυσαβγίτης ότι δεν είναι αναλώσιμος, έτσι και συμβεί μια στραβή;;; Αν είναι δυνατόν.
Η φωτογραφία από το ιστολόγιο http://erodotos.wordpress.com/tag/114/
*************************************
Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα «Χρυσή Αυγή«:
Δείτε επίσης:
# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή «Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη» και στη «Διακήρυξη της Βαρκελώνης», 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα «Ενθέματα» της κυριακάτικης «Αυγής», 2013-03-31)
__________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου