Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ξεφτίλα: "εθνική ενότητα" βουλευτών από ΣΥΡΙΖΑ έως Χρυσή Αυγή "για το καλό του εμπορίου"!

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής Αργολίδας στο ίδιο τραπέζι με τον Μήτσο Κοδέλα του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ συγκεκριμένα)... Η Ανοχή στους ΝΑΖΙ τους βοηθά να ξεπλυθούν πολιτικά...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γαλέος στην κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου

Από αριστερά προς τα δεξιά: Γαλέος, Μαρίνος, Κωστούρος, Κοδέλας, Ανδριανός, Γαβρήλος, Γραμματικόπουλος
Το νέο, βελτιωμένο, πρόσωπο της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε και κτίζει ο νεοεκλεγείς Βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαλέος. Η παρουσία του στην κοπή της πίττας του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου και τα πολιτικά μηνύματα που πέρασε στον σύντομο χαιρετισμό του δείχνουν ότι, ο εξ Επιδαύρου βουλευτής, είναι αποφασισμένος και ικανός να σπάσει τον κλοιό απομόνωσης που έχουν επιβάλλει οι συστημικοί κομματικοί μηχανισμοί και συγχρόνως να θέσει τις προσωπικές του δυνατότητες και τις υπηρεσίες του στην διάθεση των παραγωγικά μαχόμενων Ελλήνων.
Την Κυριακή το απόγευμα, ο Γιώργος Γαλέος, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου προσήλθε και χαιρέτησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος προς τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου είπε:
«Δεν είμαι κυβερνητικός βουλευτής για να μπορώ να συνδιαμορφώσω την πολιτική της κυβέρνησης. Να γνωρίζετε όμως ότι θα κάνω τα προβλήματά σας δικά μου και θα αγωνιστώ για την προώθηση των λύσεων που χρειάζονται. Σας συγχαίρω για τη σημερινή σας εκδήλωση που δείχνει ότι οι έμποροι παρά την κρίση που τους φόρτωσε η προηγούμενη κυβέρνηση και την οικονομική κατάρρευση που βιώνουν γνωρίζουν να τηρούν τις παραδόσεις.
Εύχομαι το 2015 να είναι καλύτερο για όλους».
http://enimerosipeloponnisou.blogspot.gr/2015/02/blog-post_84.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου