Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τα βύσματα φεύγουν από το Πεντάγωνο: το τυράκι για να πέσουμε στη φάκα των αντιδραστικών αλλαγών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον Στρατό

«1350 στρατιώτες που είχαν παρουσιαστεί με την προηγούμενη ΕΣΣΟ και είχαν μετατεθεί σε μονάδες της Αττικής και της Πελοποννήσου πήραν ήδη ή θα πάρουν τα επόμενα 24ωρα φύλλο πορείας για Έβρο ή για νησιά του Αιγαίου»!
Με πρώτη ματιά, οι σχεδιασμοί της νέας πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν μια -μερική έστω- δικαίωση των μακροχρόνιων προσπαθειών του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ [θυμίζουμε την ανακοίνωση «Η ΟΝΝΕΔ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ: ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/1 ΕΙΧΑΝ 500 "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΘΑ» http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/01/201-500.html
και «ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥ» http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_34.html]. Που χρόνια τώρα και ακριβώς επειδή απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και της λαϊκής οικογένειας, βρίσκεται στο στόχαστρο της εξουσίας, των διωκτικών μηχανισμών και της αστικής δικαιοσύνης, δέχεται πληθώρα προσβολών και χυδαίων επιθέσεων από κομματικά εγκάθετους και τα γνωστά κέντρα. 
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφει το onalert.gr «την ώρα που ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος τον “κήρυσσε” από το βήμα της Βουλής , ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε μιλήσει με τον Α/ΓΕΣ Χρήστο Μανωλά και του είχε δώσει πράσινο φως για να προχωρήσει σε μαζικές μεταθέσεις από μονάδες της Αττικής αλλά και της Πελοποννήσου. Τα ποσοστά επάνδρωσης σε μεγάλα αστικά κέντρα είναι εξαιρετικά υψηλά την ίδια ώρα που οι ακριτικές μονάδες ψάχνουν στρατιώτη με το …φανάρι! Ο Καμμένος είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει εκτός από τα χαρτιά και στην πραγματικότητα όταν επισκέφθηκε τον Έβρο. Οι μαζικές μεταθέσεις που είχε ανακοινώσει από το ποτάμι ο Καμμένος φαίνεται ότι θα υλοποιηθούν και στο ΓΕΣ έχουν αρχισει ήδη να φτιάχνουν τα φύλλα πορείας. Αυτή είναι η μάχη. Ο πόλεμος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Και για να είναι νικηφόρος θα πρέπει να υπάρξει επιμονή και θέληση. Να σημειώσουμε πάντως ότι ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας διέλυσαν τα γραφεία - “ρουσφετομαγειρία” που παραδοσιακά λειτουργούσαν. Μένει να κάνει το ίδιο και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αποδεσμεύοντας το προσωπικό που είχε αυτή την “αποστολή”.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι αυτά που καταγγείλαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν αληθινά. Από τότε που ο Π.Καμμένος ήταν υπουργός της ΝΔ, μαζί με το Μιχαλολιάκο και το Μεϊμαράκη στο Πεντάγωνο, όπου υπήρχε ειδικό γραφείο Οννεδίτη με λάπτοπ για να φτιάχνει τις μεταθέσεις των μελών των ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ. Αλλά τότε ο σημερινός ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δεν άκουσε και δεν γνώριζε τίποτε…. Και ας είχαν απογειωθεί οι αυτοκτονίες φαντάρων… Την εποχή που παραμεθόριος χαρακτηρίστηκε ο Σκαραμαγκάς για το Πολεμικό Ναυτικό και η Ελευσίνα-Βοιωτία, για να δικαιολογηθούν τα off-άγραφες άδειες των βυσμάτων ναυτών και σμηνιτών. Ή όταν αργότερα, το βόλεμα έγινε πιο επιστημονικό, με το χαρακτηρισμό της σωματικής ικανότητας σε Ι3-Ι4, ώστε να δικαιολογείται η χαριστική κατ΄ εξαίρεση μετάθεση.
Φυσικά κανείς ποτέ δεν λογοδότησε, δεν τιμωρήθηκε. Ούτε και τώρα κανείς αστός πολιτικός ή στρατιωτικός δεν αντιμετωπίζει κυρώσεις… 
Αξίζουν όμως δέκα παρατηρήσεις:
Πρώτον, κανείς δε χρειάζεται να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια των προθέσεων του αναπληρωτή ΥΕΘΑ Ήσυχου, που όμως ο ίδιος μέσα στη Βουλή, παραδέχεται τη δυσκολία εφαρμογής, λέγοντας: «Θα ρωτήσετε ποιες είναι οι πιθανότητες και τα στατιστικά ποσοστά που θα δίνατε να πετύχει αυτό; Ενδεχόμενα, λίγα, αλλά η πολιτική μας βούληση είναι 100% να προχωρήσουμε σε αυτόν τον αταλάντευτο δρόμο» είπε ο κ. Ήσυχος.
Θα τον καλούσαμε επομένως να διερευνήσει τα όσα καταγγέλλουν οι συνάδελφοι φαντάροι για το κύμα βυσματικών μεταθέσεων  από μονάδες της 16ης Μ/Κ ΜΠ κ της 3ης Μ/Κ ΤΟ, στην ανακοίνωση μας με τίτλο «Η βυσματοκρατία είναι Εδώ! Οι δεσμεύσεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου «σβήνουν» μαζί με τις κάμερες..»
Δεύτερον, οι παραπάνω δηλώσεις δε μπορούν να συνυπάρξουν με την αναγνώριση της υφιστάμενης στρατιωτικής ηγεσίας των ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, ΑΓΕΝ Αποστολάκη, ΑΓΕΑ Τουρνά, ΑΓΕΣ Μανωλά. Έχουμε κάθε λόγο εμείς να τους κρίνουμε. Γιατί υπηρέτησαν και υποτάχθηκαν σε αυτό το άθλιο πελατειακό σύστημα. Είναι δυνατόν να λαμβάνουν φύλλο πορείας τα 1350 βύσματα για τον Έβρο, αλλά να μην παίρνουν την άγουσα για την αποστρατεία οι σημαντικότεροι κρίκοι αυτού του βρώμικου κυκλώματος συναλλαγής-εξαγοράς-ψηφοθηρίας;
Τρίτον, όλο αυτό το βρώμικο πολιτικό σύστημα είχε πολιτική ηγεσία. Εκεί και η βασικότερη ευθύνη. Είναι επομένως δυνατόν να υπάρχουν σενάρια που θέλουν το Δ.Αβραμόπουλο ως πρόταση για το Προεδρικό Αξίωμα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; 
Τέταρτο και σημαντικότερο. Το κυνήγι βυσμάτων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ουσιαστικά παίζει προπαγανδιστικό ρόλο και επιχειρεί να καμουφλάρει τους κυβερνητικούς αντιδραστικούς σχεδιασμούς για την στρατιωτικής θητεία. Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, στην συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στο πάντα φιλόξενο στην εκάστοτε κυβέρνηση «ΒΗΜΑ» αποκάλυψε τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την στρατιωτική θητεία και τον αστικό στρατό που οραματίζονται.
ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Τέταρτον, αυτή είναι η απάντηση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου στην απαίτηση της νεολαίας για μείωση του χρόνου υποχρεωτικής στράτευσης και αντιμετώπισης των οξυμένων προβλημάτων που αυτός ο θεσμός προκαλεί στην νεολαία. Ακολουθώντας επομένως ο νέος ΥΕΘΑ την πολιτική των προκατόχων του Μεϊμαράκη-Βενιζέλου-Μπεγλίτη-Παναγιωτόπουλου-Αβραμόπουλου έρχεται να επιβάλλει σειρά αντιδραστικών ρυθμίσεων.
Η υποχρεωτική 7μηνη θητεία στα σύνορα: ο φαντάρος θα λαμβάνει απολυτήριο από τα σύνορα (ένας ή περισσότεροι μήνες στα Κέντρα εκπαίδευσης ανάλογα την ειδικότητα, επτά στα σύνορα και το υπόλοιπο άδεια απολύσεως). Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τις άθλιες συνθήκες που βιώνεις στις ακριτικές μονάδες (νησιά, Έβρος, ΕΛΔΥΚ) θα πρέπει να καταβάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διαμαρτύρονταν όταν οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταργούσαν τις καταστάσεις επιβίβασης, αλλά τώρα το διαιωνίζει!
Πέμπτο, ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ. Παρά τις υποσχέσεις για καταπολέμηση του βύσματος, οι καταγγελίες στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι συνεχείς. Επίσης, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους φαντάρους ως Αναλώσιμους και Δούλους του κράτους, του στρατού και των Δήμων. Σε μια προσπάθεια να συγκαλύψουν την συνέχεια της πολιτικής των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, από την νέα κυβέρνηση δεν κατονομάζουν το θεσμό των ΟΒΑ αλλά περιγράφουν το περιεχόμενο του:  «δυνατότητα παράτασης της θητείας όσων θελήσουν να ακολουθήσουν επαγγελματική θητεία»!
Έτσι λοιπόν, την ίδια στιγμή που φαινομενικά στις προγραμματικές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας υπόσχεται συλλογικές συμβάσεις και άρση του διαχωρισμού των εργαζομένων ανάλογα την ηλικία, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επαναφέρει την πρόταση για την νέα γενιά ΕΠ.ΟΠ., τους Μισθοφόρους Οπλίτες Βραχείας Επανακατάταξης, που θα αμείβονται πολύ λιγότερο από τους Επαγγελματίες Οπλίτες, θα υπηρετούν σε μονάδες εκστρατείας και εξωτερικό, με συμβάσεις περιορισμένου χρόνου (εξάμηνη σύμβαση που δε μπορεί η ανανέωση της να υπερβεί τα 6 εξάμηνα), χωρίς το δικαίωμα μονιμοποίησης που κατοχύρωναν οι ΕΟ.ΟΠ.
Έκτο, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος όχι μόνο επιχειρεί να κερδίσει πολιτικά το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εντάσσοντας το με ευνοϊκούς όρους στους νέους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, εφαρμόζοντας την αντιδραστική και κοινωνικά επικίνδυνη απόφαση του ΣτΕ που έκρινε ότι το Μόνο το προσωπικό του βαθέως κράτους (δικαστές, στρατιωτικοί-αστυνομικοί-πράκτορες ΕΥΠ) θα μείνει αλώβητο από την πολιτική μισθολογικών περικοπών των Μνημονίων, επιστρέφοντας τους τα αναδρομικά, παρέχοντας αυξήσεις και επιδόματα παραμεθορίου, αλλά ταυτόχρονα απογειώνει την εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων. Με πρόσχημα την ένταξη του Στρατού στην Πολιτική Προστασία, θεσμοθετεί και εκτινάσσει τη Μαύρη Εργασία των στρατευμένων: από τη ΜΟΜΑ έως την πυρασφάλεια-πυρόσβεση, τον καθαρισμό των ακτών έως τους έφεδρους γιατρούς και φαρμακοποιούς στα νησιά της άγονης γραμμής. Είναι χαρακτηριστικό ότι θέτουν ζήτημα χαμηλής επάνδρωσης των μονάδων της παραμεθορίου, αλλά χρησιμοποιούν κάθε χρόνο και για ένα ολόκληρο εξάμηνο σχεδόν μια ΕΣΣΟ για να προσφέρουν οι φαντάροι υπηρετικές υπηρεσίες στους στρατιωτικούς, ώστε οι τελευταίοι να απολαμβάνουν φθηνές διακοπές.   
Έβδομο: πότε επιτέλους θα επαναφέρουν τις καταστάσεις επιβίβασης; Όλοι θυμόμαστε τις καταγγελίες και τις παρεμβάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του εναντίον των μνημονιακών υπουργών, όταν τις κατάργησαν. Τώρα που ήρθαν οι ίδιοι στην εξουσία γιατί δεν τις επαναφέρουν;
Όγδοο: Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό ρεπορτάζ «ο κ. Καμμένος είπε ότι έχει  δώσει εντολή όπως οι μεταθέσεις των νεοσυλλέκτων έχουν προσανατολισμό και προτεραιότητα στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ώστε οι μονάδες εκεί να έχουν πληρότητα τουλάχιστον 90%».
Το πρόσχημα της χαμηλής επάνδρωσης των μονάδων καταρρέει και δίνει τη θέση του στην αναγκαιότητα οι μονάδες της Παραμεθορίου να έχουν Πολεμική Επάνδρωση! Τέτοιου είδους επάνδρωση είχαν μόνο οι μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων και η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, για ιδιαίτερους λόγους καθώς εμπλέκεται στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Από πού και ως που προκύπτει η αναγκαιότητα οι μονάδες του Έβρου και των νησιών να αποκτήσουν πολεμική ετοιμότητα και επάνδρωση; Για να ικανοποιηθούν οι εθνικιστικές-μιλιταριστικές αντιλήψεις του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και τα τυχοδιωκτικά πολεμοκάπηλα σχέδια τους που θέλουν την νεολαία κρέας στα κανόνια τους; 
Ένατο, πότε επιτέλους θα ασχοληθούν με τα προβλήματα που η στρατιωτική θητεία προκαλεί στην νεολαία; Με τα ακραία προβλήματα των μονάδων της παραμεθορίου με τις λειψές μερίδες φαγητού, την έλλειψη θέρμανσης, τις αρχαίες εγκαταστάσεις, το πρόβλημα της ύδρευσης, της μετακίνησης μας στις εξόδους κλπ.   
Δέκατο, πότε επιτέλους θα αντιμετωπιστούν οι σχέσεις διαφθοράς-διαπλοκής των διοικητών με τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα, το βρώμικο πελατειακό σύστημα της Εκκλησίας, των τοπικών βουλευτών και αρχόντων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης; 
Εμείς, καλούμε όλους τους φαντάρους να συσπειρωθούν στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να αμφισβητήσουμε αυτές τις κυβερνητικές επιλογές που βαθαίνουν την εκμετάλλευση και καταπίεση της νεολαίας, δίνοντας καθημερινά την συνδικαλιστική μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.     
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  

diktiospartakos.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Καλα για πλοια ρωτηστε κι εμενα που ημουν σε αυτα περυσι. Αυτα που λεει το παιδι σε αλλο σας κειμενο, ισχουν αν οχι σε ολα στο 90% των πλοιων. Για την ακριβεια οι μονιμοι και αγγαρειες να τους βαλουν προσπαθουν να σου πεταξουν το μπαλακι να τις κανεις εσυ και τις δικες τους. Οντως ειναι διπλοβαρδειες δλδ 2 6ωρα και εχεις αλλα 2 6ωρα για να ξεκουραστεις. Ξεκουραστεις....λεμε τωρα ... Γιατι να μην αναφερω οτι στο διαστημα αυτο κανεις αγγαρειες, πηγαινεις με καμιονετα να παρεις φαι αν εισαι σε μικρα στα μεγαλα μαγειρευουν μεσα αλλα πλενεις πιατα και την τραπεζαρια. Επιπλεον την ωρα που κοιμασαι παιζει να χτυπησει συναγερμος (ασκηση) για κατασβεση πυρκαγιας (πχ) και να τρεχεις να βαλεις τα πυροσβεστικα για να τη σβησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω κάτι παραπάνω να συμπληρώσω, ακριβώς τα ίδια πέρασα και εγώ σε κανονιοφορο στην διάρκεια της θητείας μου, η κατασταση είναι ελεεινή. Η ναύτες κάνουν τα παντα και οι υπόλοιποι πίνουν καφέ και κλαιγωνται όλοι μέρα ότι κακοπληρωνονται και ότι δεν είναι ζωή αυτή που κάνουν. Και άλλοι έξω παρακαλανε για 500 ευρώ μεροκάματο.
      Έζησα τον Ε. Σ και ειλικρινά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας....

      Διαγραφή
    2. Κανονιοφορο ε? Ειχατε κατι μεγαλα 30-40ημερα ταξιδια εσεις με το πλοιο, απ'οτι μου ελεγαν.

      Διαγραφή
  2. Ξεχάσατε την μείωση της θητείας στους 6 μήνες, που το 2009 ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε την ΝΔ ότι δεν το έπραξε όπως υποσχέθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΩΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ,ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΕΙΣ ,ΖΕΣΤΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ -ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΓΥΕΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΜΕΙΟΝ -15 ΚΑΙ ΚΡΥΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ.ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΡΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΙΕΣ ΑΓΓΑΡΙΕΣ ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΤΑΓΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ Ι1 ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΡΙ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΠΑΝΔΡΟΜΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΥΣΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να ρωτησω τι γίνεται με τις μεταθέσεις. Με το που ορκίστηκαν, τοποθετήθηκα πυροβολητής τι Λαγό Εβρου, παρόλο που έχω πτυχίο πληροφορικής. Οι υπόλοιποι της σειρας μου Ε ΕΣΟ απο Καλαμάτα, πήγαν πρωτη μετάθεση γύρω απο τη Θεσσαλονίκη. Εγώ και κάποιοι άλλοι άτυχοι, όχι. Τι παιζει και τι μπορω να κάνω; Βοηθειστε παιδια καμια ιδέα, γιατί οι γίνεις μου αδυνατούν να αναλάβουν έξοδα να πηγαίνω τόσο μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να ρωτησω τι γίνεται με τις μεταθέσεις. Με το που ορκίστηκαν, τοποθετήθηκα πυροβολητής τι Λαγό Εβρου, παρόλο που έχω πτυχίο πληροφορικής. Οι υπόλοιποι της σειρας μου Ε ΕΣΟ απο Καλαμάτα, πήγαν πρωτη μετάθεση γύρω απο τη Θεσσαλονίκη. Εγώ και κάποιοι άλλοι άτυχοι, όχι. Τι παιζει και τι μπορω να κάνω; Βοηθειστε παιδια καμια ιδέα, γιατί οι γίνεις μου αδυνατούν να αναλάβουν έξοδα να πηγαίνω τόσο μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή