Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΕΠΟΠ καταδρομέας είναι ο ένας

ImageΕΠΟΠ καταδρομέας είναι ο ένας από τους δύο νέους που δολοφονήθηκαν στην Καρδαμύλη. 

Ποιος ήταν ο 25χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης Γεννήθηκε στη Σάμο και ζούσε στο Κοκκάρι. 
Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου αλλά τον κέρδισε ο στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας. 
Το ΓΕΣ φυσικά και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος αιφνιδιάστηκαν από τη δραματική αυτή εξέλιξη που αποδεικνύει όχι απλώς τη διείσδυση των ΝΑΖΙ στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την ποικίλη εγκληματική δράση τους.
Να επισημάνουμε ότι ούτε ο ΕΠ.ΟΠ. Γ.Κομμάτης συμπεριλαμβάνονταν στο κατάπτυστο εδώ και καιρό πόρισμα των Επιτελείων για τη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Άραγε πότε τα Επιτελεία και το Υπουργείο Άμυνας θα απαντήσουν για την απόπειρα συγκάλυψης της δράσης των ΝΑΖΙ στον Στρατό;
Μέχρι τότε όμως αξίζει να διαβάσουμε το σχετικό δημοσίευμα:

Όλο οι λεπτομέρειες του ραντεβού "θανάτου"
Ύστερα από αρκετές προσαγωγές ατόμων από άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της περιοχής, οι Αρχές κατέληξαν σε δύο νεαρούς ηλικίας 19 χρόνων, απο τους οποίους συνελήφθη ο ένας και ο άλλος αναζητείται. Τα εντάλματα εξέδωσε ο ανακριτής  Καλαμάτας, μετά απο την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια, κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη. Οι αστυνομικοί στράφηκαν προς αυτούς καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.
Ο ένας 19χρονος, προσδιορίζεται στο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας των δύο νεαρών, ο οποίος με το κυνηγετικό όπλο το οποίο είναι καταχωρημένο στα στοιχεία της μητέρας του, το οποίο και βρέθηκε, πυροβόλησε και δολοφόνησε τους δύο άνδρες.
Σύμφωνα με την υπόθεση, τα ξημερώματα της Τρίτης είχε προηγηθεί συνάντηση με τα δύο θύματα, του 19χρονου κι ενός ακόμα συνομήλικου φίλου του, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί το δεύτερο ένταλμα, κατά την οποία ύστερα από διαφωνία οι τέσσερεις νεαροί συνεπλάκησαν μεταξύ τους. Ο 19χρονος  πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές! Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν! Εν συνεχεία, μετέφεραν με φορτηγάκι κλειστού τύπου και απέρριψαν τις σορούς τους, στο σημείο όπου και εντοπίσθηκαν. Ο 19χρονος προσήχθη όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο ο 26χρονος από την Καλαμάτα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία τα ξημερώματα της Τρίτης (19/08) και ήταν η τελευταία επαφή πριν το κινητό του απενεργοποιηθεί, και συνελήφθη.
Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε μέσα στο όχημα της μητέρας του δολοφόνου και παρελήφθη από ειδικούς της Σήμανσης που εξετάζουν και το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly του Κωνσταντίνου Σγούρου, το οποίο βρέθηκε μετά από υπόδειξη του ενός 19χρονου δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου είχαν πετάξεις τις σορούς των δυο νεαρών.
Η δράση τους φέρεται να είχε ως κίνητρο οικονομικές διαφορές σχετικά με την διακίνηση  απαγορευμένων αναβολικών ουσιών. Ο 19χρονος είχε παραγγείλει στον 25χρονο, Γιάννη Κομμάτη, μία παρτίδα αναβολικών ουσιών αξίας 800 ευρώ, χωρίς ωστόσο να την πάρει ποτέ στα χέρια του. Αυτό ήταν και η αιτία που υπήρχαν διαπληκτισμοί μεταξύ τους. Έτσι το μοιραίο βράδυ είχαν δώσει ραντεβού για να διευθετήσουν την διαφορά, ωστόσο ήταν ραντεβού θανάτου.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

 
Νωρίτερα
Διπλή δολοφονία στη Μάνη –Τους "γάζωσαν" με κυνηγητικό όπλο και τους πέταξαν στο γκρεμό!
Γιατί εξετάζεται η διπλή δολοφονία να έχει πολιτικές προεκτάσεις
Περίεργη τροπή παίρνει η διπλή στυγερή δολοφονία των δύο νεαρών καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει πολιτικές προεκτάσεις καθώς οι δύο νεκροί φέρουν στο σώμα τους εθνικιστικά σύμβολα.
Οι αρχές όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οφείλουν να αναζητήσουν και εκεί τα αίτια που οδήγησαν στην άγρια δολοφονία των δύο νεαρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο αδικοχαμένων ανδρών ήταν στρατιωτικός ενώ ο άλλος φέρεται να ήταν άνεργος και να έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς bodybuilding.
Ωστόσο, πιθανότερο σενάριο μέχρι στιγμής, αποτελεί ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ανασύρθηκαν οι σοροί - τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία
Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο ανδρών από το φαράγγι στην αγροτική περιοχή Λίμνα στον Κάμπο Αβίας στη δυτική Μάνη. Πρόκειται για τον 25χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο, από την Καλαμάτα και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη, από τη Σάμο.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που παρίστατο στην επιχείρηση ανάσυρσης, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού φέρουν τραύμα, πιθανόν από κυνηγετικό όπλο, στο σώμα και στο κεφάλι και εκτιμάται ότι το συμβάν έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που βρέθηκαν.
Η μηχανή με την οποία έφυγαν τα θύματα λέγοντας, ότι πηγαίνουν για δουλειά, σύμφωνα με την μαρτυρία συγγενικών και φιλικών προσώπων, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές εντόπισαν το σημείο που βρίσκονταν από το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, που τα είχαν πάνω τους, αν και ήταν κλειστά.
Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία σε απόσταση 1 χλμ. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής που έφθασε από την Αθήνα.
Άνδρες της Ασφάλειας «χτενίζουν» ολόκληρη την περιοχή. Η υπόθεση περιπλέκεται από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η μηχανή τύπου "Μπέβερλι" των δυο νεαρών.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από τον ιατροδικαστή, καθώς και η προανάκριση από την ασφάλεια Καλαμάτας.
Το χρονικό του εγκλήματος
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου δύο νεαρών ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε απόκρημνη περιοχή μεταξύ της Καλαμάτας και της Καρδαμύλης. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, πρόκειται για στυγερή διπλή δολοφονία, αφού φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα απο πιθανότατα κυνηγητικό όπλο. Οι δράστες αφού "άδειασαν" το όπλο πάνω στους δύο νεαρούς μετά τους πέταξαν στο γκρεμό. 
Το σημείο όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας.
Σύμφωνα με την υπόθεση, όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο νεαροί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας πήραν τη μηχανή του ενός και από την Καρδαμύλη πήγαιναν στην Καλαμάτα και από τότε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.
Οι γονείς του 26χρονου και συγγενικό πρόσωπο του 25χρονου δήλωσαν την εξαφάνιση των δύο νεαρών στην Ασφάλεια Καλαμάτας. Οι έρευνες ξεκίνησαν γύρω στις 3 το μεσημέρι και επικεντρώθηκαν στην περιοχή μεταξύ Κάμπου και Καρδαμύλης.
Στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους νέους συμμετείχε το απόγευμα κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ από την Ελευσίνα, με δύο άνδρες και ένα εκπαιδευμένο σκύλο που πραγματοποίησαν έρευνες σε «δύσκολα» σημεία της διαδρομής.
Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και η αστυνομία αναζητά την μηχανή στην οποία επέβαιναν τα θύματα, ενώ δεν αποκλείεται το άγριο έγκλημα να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ο Κωνσταντίνος Σγουρός
 



Ο Γιάννης Κομμάτης

   

   http://www.kontranews.gr/koinonia/item/15364-dolofonia-mani-%CE%BAgonta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου