Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΣΤΗΝ 30η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ «Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΟΚΟΥΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ

Έξαλλοι είναι οι φαντάροι αλλά και οι μόνιμοι, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί, με την συμπεριφορά υψηλόβαθμου αξιωματικού με νευραλγικό ρόλο στην 30η Ταξιαρχία. Δεν τους φτάνουν οι περικοπές και η δραματική οικονομική κατάσταση που βιώνουν, τα τεράστια προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Πρέπει καθημερινά να υποστούν την προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του εν λόγω Αντισυνταγματάρχη.
Οι προσβολές όλων των υφισταμένων του νε καθημερινό και πολλάκις επαναλαμβανόμενο φαινόμενο.
Ο ίδιος θεωρεί και διατυμπανίζει ότι στο διοικητήριο της  30ης Ταξιαρχίας «έχει γεμίσει ο τόπος στόκους».
Δε μπορούμε να φανταστούμε ότι ο Αντισυνταγματάρχης απολαμβάνει της Ανοχής του Ταξίαρχου, που πλέον, μέσω της καταγγελίας μας είναι ενήμερος και πρέπει να πράξει τα δέοντα.
Σε καμιά περίπτωση τα χυδαία και ταπεινωτικά αυτά περιστατικά δε πρέπει να διαιωνιστούν.

Καλούμε άμεσα τον Ταξίαρχο και το ΓΕΣ να παρέμβουν, εφαρμόζοντας τον νόμο και τον Στρατιωτικό Κανονισμό.
Συνάδελφοι μην σκύψετε το κεφάλι σε κανένα αξιωματικό ή υπαξιωματικό
που έχει αυτού του είδους την συμπεριφορά.
Πρέπει τώρα οι φαντάροι και υφιστάμενοι του απαράδεκτου αυτού ανώτερου αξιωματικού να βγουν Παραπονούμενοι και να απαιτήσουν την παραδειγματική τιμωρία του.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Ο Μεγαλυτερος "στοκος"ειναι ο ρουφιάνος Ανθστης που ολη του τη θητεια την εβγαλε αμεταθετος,σε θεσεις εξωτερικου,και σε γενικες θέσεις σε σχηματισμους ,λεσχες,ΛΔ κ.λ.π!!!Αυτος μωρε που απο θεση εξωτερικου πηγε στο ΛΔ της μεραρχιας!!Αυτος που μετα απο εκει τοποθετηθηκε σε γραφειο μοναδας της ταξιαρχιας !!!Και μαλιστα ειναι τοσο καλος που για να τον ξεκουρασουν φετος τον στελνουνε στο επιτελειο της 30 Ταξιαρχιας!!Αυτος μωρε ο ριρικος...πως τον λενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιτσιμπίκος ακουει;.......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΕΚΕΣ,6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ,2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ,3 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ,1 ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΑΡΧΙΑ,ΛΕΣΧΗ,Κ.Λ.Π ,1 ΧΡΟΝΟ ΛΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ Ο ΚΕΚΕΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΚΑΑΥ;ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν έχει περάσει πιό σκατόψυχος Επιτελάρχης από την ταξιαρχία !!!Μάς έχει τρελάνει!!!Τά ίδια έκανε καί σάν Δκτής στο 616 πού ητανε πρίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα.
    Βλέπω εδώ μέσα την αποθέωση της Δημοκρατίας και του ενδιαφέροντος...
    "Ανώνυμος", "Ανώνυμος", "Ανώνυμος"....κλπ...κλπ...κλπ
    Να ρίξω και εγώ λοιπόν ένα σχόλιο σαν ανώνυμος.
    Για τον Ανθυπασπιστή, ο "Ανώνυμος" που δεν είναι και τόσο ανώνυμος όσο πιστεύει ή όσο νομίζει ότι μπορεί να είναι, καλά θα κάνει να προσέχει γιατί όταν ποστάρει φαίνεται η ΙΡ του.... Τόσο ανώνυμα... Καλύτερα να σταματήσει την βλακολογία αλλιώς θα γίνει μονόδρομος η ποινική του δίωξη.
    Εσύ αλήθεια "Ανωνυμε" που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Ανθυπασπιστή, τον καιρό που ήσουν σε απόσπαση εδώ και εκεί όπως π.χ. στο Πρατήριο, τον μετράς σαν χρόνο συμμετοχής σε πολεμικές επιχειρήσεις;! Πόσους να σκότωσες άραγε εκεί γύρω ακτός φυσικά από μύγες και χρήματα φορολογουμένων;!
    Μην ανησυχείς δεν είμαι ο Ανθυπασπιστής. Αυτός δεν ασχολείται μαζί σου.
    Πιο γελοίος πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιά ποιον Ανθστή μιλάτε;Γιά εναν πού εκανε πλαστογραφίες;χαχαχαχαχαχα Ρε σείς τι ασχολείστε μαζι του.Ολοι ξερουν οτι ειναι ο μεγαλυτερος ρουφίανος.Ενα ενα καλό λόγο δεν εχει να πεί για αυτον.Ολοι ρουφιάνο τον ανεβαζουν ,ρουφιάνο τον κατεβάζουν.Αφου ειναι μεγάλο αστερι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανείς άνθρωπος που κάνει αδικίες δε θα μείνει ατιμώρητος.... ΗΡΟΔΟΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή