Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΤΑ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΕΝΩ ΤΟ DEFENCENET.GR ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!

Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί η στάση των μιλιταριστικών μέσων, που με τον ακραίο εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία τους έστρωσαν το χαλί στους Ναζί συμμορίτες δολοφόνους, τα οποία εξάλλου διαφημίζουν τα φασιστικά έντυπα επί χρήμασι!
Το defence-point ακολουθεί την τακτική εξαφάνισης των ενοχλητικών ειδήσεων! Αν παλιότερα διαστρέβλωναν την  πραγματικότητα, τώρα απλώς την εξαφανίζουν..
Το KRANOS.GR ούτε λέξη για την υποψηφιότητα του Χρυσαυγίτη Υποστράτηγου των Ειδικών Δυνάμεων  Ε.Συναδινού. Βλέπεις που να προλάβει αφού σε 20 αναρτήσεις περιγράφει το πως οι Ένοπλες Δυνάμεις γιόρτασαν τον Αϊ Γιώργη-προστάτη άγιο και συστηματικά διαφημίζει το έργο του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου.

To e-amyna, διάδοχο μιλιταριστικό σάιτ και του «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ», με διαχειριστή το γνωστό υβριστή μαϊντανό και αυτοδιαφημισμένο πρωθυπουργικό σύμβουλο, στέλεχος του ΔΙΚΤΥΟΥ 21, κρατά «σιγή ασυρμάτου»!
Για το DEFENCENEWS.GR προέχουν οι στρατιωτικές αναλύσεις και η προβολή των υποψηφιοτήτων ακροδεξιών μπάτσων και απόστρατων στρατιωτικών.
Επίσης, συνεπές είναι και το DEFENCENET.GR που συστηματικά προβάλλει τη δραστηριότητα της ναζιστικής συμμορίας δολοφόνων και διαφημίζει τα έντυπα της. Το επικίνδυνα ακραίο σάιτ πανηγυρίζει:
"Ένας αξιωματικός-θρύλος του Ελληνικού Στρατού, ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή! Όταν η ΝΔ αναζητεί στρατιωτικούς "με το φανάρι" για τους περιλάβει στα ψηφοδέλτιά της και απλά δεν βρίσκει γιατί κανένας δεν δέχεται (χαρακτηριστική είναι η αντίδραση διά του ... γέλιου, του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακού υπουργού Εθνικής Άμυνας Φ.Φραγκούλη στην πρόταση της ΝΔ να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης), ο Ε.Συναδινός που ενσαρκώνει τα ιδανικά του μάχιμου Έλληνα αξιωματικού με τον καλύτερο τρόπο, εντάσσεται στο εθνικιστικό κόμμα και σηκώνει την σημαία του αγώνα".  
Η σύγκρουση ΝΔ-Χρυσής Αυγής, αυτού του έρωτα που κατάντησε ψηφοθηρικός ανταγωνισμός δεν μας αφορά. 
Δε μας αφήνει όμως αδιάφορους το γεγονός ότι κανένα από τα παραπάνω μιλιταριστικά μέσα δεν πήρε θέση για την σχέση Φραγκούλη Φράγκου-Συναδινού-Χρυσής Αυγής! Τους θυμίζουμε λοιπόν:
Σημερινή ανάρτηση του armynews.gr θέτει το ερώτημα «Ποιος είχε “σώσει” από αποστρατεία τον Συναδινό το 2010;» και απαντά: «Ο έτερος στρατηγός και Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, επίσης αξιωματικός ειδικών δυνάμεων. Ο Βενιζέλος είχε εισηγήσεις να αποστρατεύσει τον Συναδινό, αλλά ο Φράγκος που ήξερε τα κουμπιά του Μπένυ τον είχε πείσει να μην προχωρήσει στην αποστρατεία. Αν ήξερε τις πολιτικές του απόψεις; Μπορεί να μην δήλωνε “αίμα τιμή χρυσή αυγή” ο στρατηγός, αλλά άπαντες γνώριζαν ότι ήταν δεξιά της δεξιά …ω δεξιά».
Ο Φραγκούλης Φράγκος, που ολοένα εμπλέκεται σε σενάρια πολιτικής ενεργοποίησης σε εγχειρήματα του ακροδεξιού χώρου, είναι ο πολιτικός, που ως Υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης Πικραμένου το 2012, είχε προχωρήσει σε δημόσια χειραψία με το Φύρερ Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής,  πιστοποιώντας τη βαθιά εκτίμηση που του έχει ο ναζιστικός υπόκοσμος.
Όμως ο Φραγκούλης Φράγκος «έχει δώσει και άλλη φορά χέρι» στην Χρυσή Αυγή. Θυμίζουμε ότι για τα εμετικά άσματα των ΟΥΚάδων του Λιμενικού σε στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου αθωώθηκαν ουσιαστικά στο Ναυτοδικείο, υπήρξε παρέμβαση ως μάρτυρα υπεράσπισης του Φραγκούλη Φράγκου, πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ της κυβέρνησης Πικραμένου, την ίδια ώρα που οι μάρτυρες κατηγορίας δέχονταν τους τραμπουκισμούς των "εφέδρων καταδρομέων", των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, με την ανοχή της Αστυνομίας.
Τέλος, ο Φραγκούλης Φράγκος επέκτεινε την λειτουργία των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων και την κοινή τους δράση με τον Στρατό, σε συνεννόηση βεβαίως με τους ΥΕΘΑ των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.
Γιατί σφυρίζουν επομένως αδιάφορα τα μιλιταριστικά κυκλώματα; Γιατί δε τοποθετούνται τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια; Φοβούνται μήπως θίξουν το γόητρο του Στρατού ή μήπως τους τραβήξει το αυτάκι το Πεντάγωνο;  

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου