Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

OΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.
Μη μιλάς, μη γελάς (κατά της προεδρίας) απαγορεύει η ΕΛ.ΑΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ, ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ,ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ-ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 6.00 Μ.Μ.-Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Τείνει να γίνει πια καθεστώς, η προσπάθεια του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού να καταργήσει και να απαγορεύσει το δικαίωμα στη διαδήλωση, στην αμφισβήτηση, στον αγώνα. Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, με την οποία η άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να απαγορεύσει την διαδήλωση ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας αποτελεί συνέχεια της κήρυξης εκτός νόμου των αντιδράσεων στην επίσκεψη Μέρκελ, των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων, των Πολιτικών Επιστρατεύσεων που απαγορεύουν την Εργατική Απεργία σε κρίσιμους τομείς.

Είναι μια απόφαση που αποδεικνύει με τον πλέον αποκαλυπτικό  τρόπο το πραγματικό ταξικό αντεργατικό κατασταλτικό πολεμικό περιεχόμενο της αστικής πολιτικής των εθνικών κυβερνήσεων και της ευρωπαικής καπιταλιστικής-ιμπεριαλιστικής ενοποίησης.

Τα βάρβαρα αντεργατικά τους μέτρα έχουν άμεση ανάγκη την άγρια κρατική καταστολή, συχνά με τη συνδρομή των ναζιστικών δολοφονικών συμμοριών, για να εξασφαλίσουν την απαραίτητη οικονομική και πολιτική υπεραξία πριν επιτεθούν παγκόσμια για να επιβάλλουν τα συμφέροντα τους. Είναι ενδεικτικό ότι η Κοινή Ευρωπαική Άμυνας-Ασφάλειας προβλέπει τη δράση του Ευρωστρατού σε παγκόσμιο επίπεδο, χαρακτηρίζοντας ως πρώτο εχθρό τον εσωτερικό, τα κοινωνικά κινήματα, προετοιμαζόμενος να συμβάλλει στην Καταστολή Πλήθους εντός των ευρωπαικών συνόρων.

Σε όλα αυτά τα σχέδια άγριας κοινωνικής λεηλασίας και ιμπεριαλιστικής παρέμβασης η ελληνική αστική τάξη δηλώνει παρόν, διεκδικεί ρόλο και μερίδιο από τη μοιρασιά της πίτας της εκμετάλλευσης των λαών, εντός και εκτός Ευρώπης.

Η σύγχρονη ανταπανάσταση του κόσμου του πλούτου που επιβάλλει τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα μπορεί να απαντηθεί μόνο από τους εργατικούς-διεθνιστικούς αντικαπιταλιστούς-ανατρεπτικούς αγώνες.  Απαιτώντας την ανατροπή των κυβερνήσεων και της πολιτικής τους, τη διάλυση του ΕΥΡΩ, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Την συνολική κοινωνική απελευθέρωση, καθώς εξάλλου, όλη η πρόσφατη ιστορία διδάσκει ότι μόνο ο επαναστατικός αγώνας προκαλούσε την όποια αστική υποχώρηση, την όποια πραχώρηση δικαιωμάτων, ανοίγωντας παράλληλα το δρόμο για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Και επειδή πλέον ο κόσμος της εργασίας προσεγγίζει αυτά τα ερωτήματα εξαιτίας των αδιεξόδων που αντιμετωπίζει οι αστοί μιλούν για «σοβαρό κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια!» θέλοντας να θωρακίσουν την νεά κερδοφορία τους, τους νέους όρους βάρβαρης εκμετάλλευσης των εργαζομένων, τα συμφέροντα των τραπεζιτών-εφοπλιστών-καναλαρχών-εργολάβων-τοκογλύφων, του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος που καταρρέει.

Η συμμετοχή μας, ο αγώνας μας, η ενότητα της αμφισβήτησης μας τους Φοβίζει, τους Τρομοκρατεί.

Εμείς καλούμε την νεολαία και τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στη διαδήλωση και να σπάσουμε την κρατική Τρομοκρατία στο δρόμο του Αγώνα.

ΟΛΟΙ στη  συγκέντρωση ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ, την Τετάρτη το απόγευμα στις 6.00 μμ στα Προπύλαια.

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου