Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ


stratopedoΈχουμε και άλλη φορά δημοσιοποιήσει τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό στο Γύθειο (μονάδα εκπαίδευσης μαγείρων), αλλα τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Οι καμπάνες στους συναδέλφους πέφτουν η μία μετα την άλλη, ακόμα και επειδή μπορεί να έχει μποφωρ. Οι επιλοχίες Παπαδέτης και Χαροκόπος πρωτοστατούν σ’ αυτή την κατάσταση με μόνο στόχο να «σπάσουν» ψυχολογικά τους φαντάρους-μάγειρες.

Αλήθεια προς τι αυτή η αυστηρότητα; Για να μάθουν να κάνουν κανα παστίτσιο;

Ή μήπως με αυτή την κατάσταση θέλετε να τρομοκρατήσετε τους φαντάρους ώστε να μην αναφέρουν τι γίνεται στο στρατόπεδο εκεί;

Λοιπόν δεν τα καταφέρατε. Ξέρουμε ότι με την ανοχή όλων των στελεχών αλλά και την πλήρη γνώση του αντισυνταγματάρχη Συναδινου, ο λοχίας Παπαγιαννάκης εφορμά τα βράδια με έρπινγκ στις σκοπιές, τρομοκρατεί τους σκοπούς πετώντας τους νεράντζια , ενώ μετά τους ρίχνει και τις απαιτούμενες καμπάνες .

Αλήθεια εκεί στο ΓΕΣ τι έχουν να πουν με την κατάντια των κατώτερων στελεχών εκεί αλλά και των ανωτέρων;  Είναι στα πλαίσια της εκπαίδευσης των μαγείρων ή κάτι πάει στραβά εκεί.

Δεν σας στείλαμε τα παιδιά μας για να τα τρομοκρατείτε και να τα τρελάνετε.

Μπορεί να αναλογιστεί ο ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιος τι θα γίνει αν ένας νέος στρατιώτης, που φυλάει σκοπιά, πανικοβληθεί μέσα στη νύχτα, δεχόμενος την τρομοκρατική επίθεση των επιπόλαιων χαμηλόβαθμων στελεχών και στρέψει το όπλο ενάντια του;

Μπορεί;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com



11 σχόλια:

  1. Καμπαναριό ήταν πάντα αλλά άκουσα από φαντάρο της επόμενης σειράς απ'τη δικιά μου ότι τα πράγματα άρχισαν και ζόριζαν περισσότερο. Ο Συναδινός κλασικά στα αρχίδια του. Μόνο για τη λέσχη ενδιαφέροταν. Και απ' ότι καταλαβαίνω ο Μαριόλης πρέπει να έφυγε. Ήταν απ' τους λίγους λογικούς εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xarokopos mouni megalo!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πρόβλημα ο Χαροκόπος και την πληρώνουν οι φαντάροι...σίγουρα είναι γαλουχισμενος και έχει πλάτες απο ποιο ψηλά να κανει κουμάντο ενα ολοκληρο στρατόπεδο ενας επιλοχίας(ΕΠΟΠ)...συμπεριφέρεται στους φαντάρους λες και είναι σκουπιδια και με το παραμικρό φωνάζει,κοπανιεται και βρίζει!λίγη πειθαρχία μπορεί ν έχει ο στρατός αλλά όχι σπάσιμο νεύρων και ψυχολογικό πόλεμο!απαράδεκτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι 338 σειρα συνεχίζονται αυτά.
    Συμπεριφορές ούτε σε ζώα δεν αξίζουν και βρισιές και τα λοιπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι 338 καιιι εισται ζωααα κραζεται το γυθειο λες και στη μοναδα θα περασετε καλυτερα... ολοι το παιζεται τσαμπουκαδες και γαμαω αλλα ΑΑΡΧΙΔΙΑ κλεται για της ''φωνες'' του χαροκοπου... αληθεια? αν εισαι γιοτας και δεν καταλαβενεις με την 1η απλες ΛΕΞΕΙΣ... ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΑ.... αντεεε και καλο πιξιμο στη μοναδα σας οσοι κλεται;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αααρε γυθειαρα λειπεις και ας φυγαμε στης 24/7/15 [338 Γ΄ΕΣΣΟ] περασαμε ομορφα χαροκοπος,τσιοτρας απλα μορφεςς... χαροκοπε χαλαλη η καμπανες ασχετα οτι δεν μου εριξες εμενα... της ξεχναγαμε μετα απο καθε μαλακια που ελεγες και πεθεναμε στα γελιαα :D

    6 μηνες στο γυθερο καθε μερα τεστ... χααχαχαχχα:(

    ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΥΘΕΙΟ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στ 341 γαμιουντε ολοι..με μια λεξει χωριατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο μαλακας επάνω που το παίζει γαμαω εύχομαι τα παιδιά του να τα βρουν τέτοια άτομα και να τα τραμπουκιζουν όλη μέρα ...Τραγικοί απλά...παιζουν με την ψυχολογία κάθε παιδιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 342 εδω, ερχομαι απο ΚΕΕΔ πευκο για ειδικοτητα και τα πραγματα στο γυθειο ειναι μαυρο χαλι. χαροκοπος τρομοκρατει και το παιζει λες και ειναι συνταγματαρχης ενω ειναι ο τελευταιος των τελευταιων. ΕΠΟΠ επιλοχιας , ουτε καν απο σχολη που δεν εχει μαθει στην ζωη του απο τροπους. αυτο που κανει δεν σε κανει καλυτερο αλλα καθε μερα και χειροτερο, δημιουργοντας συνεχων εντασεις και νευρα στους στρατιωτες και καθημερινα γινονται ρουφιανοι και μαλωνουν μεταξυ τους για εναν απο τους χειροτερους ανθρωπους που εχω γνωρισει στην ζωη μου. περσυ τετοια εποχη εξαιτιας τους πεθανε ενα παλικαρι 22 χρονων και δεν τους καναν τιποτα. που ειναι το ΓΕΣ και τι συμβαινει τελως παντων με αυτο το μπουρδελοστρατοπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. διαβασα παραπανω οτι στις μοναδες μας δεν περναμε καλυτερα απο το μπουρδελο αυτο στο Γυθειο....προσωπικα εγω οταν επιτελους εφυγα απο το Γυθειο (και απο την Σπαρτη αφου εκανα εκει το περασμα μου που κρατησε 20 μερες) και ανεβηκα στο Διδυμοτειχο, τοτε ανακουφιστηκα...εννοειται πως περασα καλυτερα στον Εβρο δεν το συζητω...καμια απολυτως σχεση με το Γυθειο...
    απλα θα ελεγε πως οι δυο μηνες που εμεινα σε Γυθειο και Σπαρτη, ειναι το πιο μελανο σημειο της θητειας μου....
    αν και πλεον εχω απολυθει απο τον Φεβρουαριο, δεν θα ξεχασω ποτε την οργη που ενιωθα σε εκεινο το μπουρδελο...πιεση και αγχος απο παντου χωρις λογο...και να εχεις και τον Χαροκοπο (ονομα και πραγμα) να στο παιζει εξουσια και να ειναι ενα τιποτα...(συν οτι ακουσα πως ειχε ανωτερο βαθμο απο αυτον του επιλοχια και του τον ξηλωσαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκατοψυχοι ανθρωποι.21 μέρες εκεί ήταν ένας εφιάλτης για μένα και τους συνοπλιτες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή