Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΚΨΜ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕς ΕΥΘΥΝΕς ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΨΜ

Είναι εντυπωσιακό το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα δημοσιογραφικό μέσο, αποπροσανατολίζοντας και διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα προκειμένου να συντηρήσει το πολιτικό προφίλ ενός αστού πολιτικού.
Όπως του Δ.Αβραμόπουλου, που προχώρησε στην ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ -αρχίζοντας από το ΚΕΝ Θήβας-ακολουθώντας την πολιτική του συναδέλφου του πολιτικού της ΝΔ και πρώην ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου, επιτρέποντας στον ιδιώτη να κερδοσκοπεί ασύστολα εις βάρος των συναδέλφων φαντάρων.

Τώρα, μας λένε ότι δεν ήξερε τίποτε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Δηλαδή για να δικαιολογήσουν τις πολιτικές του αποφάσεις τον παρουσιάζουν ως έναν υπουργό που δεν ξέρει τι γίνεται στο Υπουργείο του!
Μας λένε ότι φταίει η Τρόικα, που επέβαλε την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ για να κερδίζει 10000 ευρώ μηνιαίως.
Όμως ο επιχειρηματίας αφοι Κοτσιαμπάρη θα κερδίζουν από 300000-500000 ευρώ, μόνο από το ΚΕΝ Θήβας μηνιαίως! 
Τέλος, ισχυρίζονται ότι ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος διέταξε την λήψη μέτρων και τη μείωση των τιμών.
Δηλαδή, ο Δ.Αβραμόπουλος για να χρυσώσει το χάπι μείωσε 20 λεπτά τον καφέ, προκειμένου να μειώσει το πολιτικό κόστος, να κερδίσει χρόνο για να διατηρήσει τον ιδιώτη στο ΚΨΜ.
Βλέπεις, τα κέρδη των ιδιωτών που εισβάλλουν στον Στρατό μέσω του outsourcing είναι το βασικό μέλημα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 
Αναδημοσιεύουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δημοσιογραφίας που προκαλεί το κοινωνικό σύνολο:
 
ΤΟ ΝΕΡΟ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΟ 1,20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ
Απέναντι στην τρόικα μπήκε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και βάζει φρένο στο «προαπαιτούμενο» που θέλει την εκχώρηση Κέντρων Ψυχαγωγίας Μονάδων σε ιδιώτες.

Αφορμή αποτέλεσε... πρόσφατο συμβάν με το ΚΨΜ Θήβας που εκχωρήθηκε σε ιδιώτη (με διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί πριν αναλάβει ο νυν υπουργός καθήκοντα τον περασμένο Απρίλιο) από την ΑΣΔΥΣ. Μόλις πληροφορήθηκε ο κ. Δ. Αβραμόπουλος ότι η τρόικα ζήτησε την παραχώρηση των ΚΨΜ σε ιδιώτες για να εισπράττεται μηναίο μίσθωμα που θα καταλήγει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, έγινε πυρ και μανία.

Ζήτησε να μάθει τις τιμές που διαθέτει προϊόντα ο «ενοικιαστής» ΚΨΜ, μιας και αγνοούσε το θέμα που δεν είναι καν αρμοδιότητά του ενώ δεν είχε βρεθεί ούτε ένας από το ΓΕΣ να τον ενημερώσει.

Μόλις έμαθε ο κ. Αβραμόπουλος τα καθέκαστα διέταζε με τη διαδικασία του επείγοντος να σταματήσουν όλοι οι σχετικοί διαγωνισμοί.

Όσον αφορά στο «αμαρτωλό» ΚΨΜ της Θήβας, παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης επισήμαναν στη “NEWSBOMB” ότι θα του ζητήσουν να μειώσει τις τιμές σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα κριθεί αναλόγως με τη συμπεριφορά του. Έκανε μάλιστα εντύπωση ότι ο «ενοικιαστής» (σ.σ. το όνομα του οποίου γνωρίζουμε αλλά δεσμευθήκαμε να μην το δημοσιοποιήσουμε) φέρεται να δίνει 10.000 ευρώ το μήνα στην τρόικα! Ούτε υπάλληλος του Τόμσεν να ήταν!

Διαβάστε τι έκανε ο απίστευτος: οι κληρωτοί οπλίτες κλήθηκαν να πληρώσουν τον φραπέ 1,40 ευρώ, τον φρέντο καπουτσίνο 1,80 ευρώ, όταν πριν από μερικούς μήνες οι νεοσύλλεκτοι έπιναν καφέ με 30 λεπτά στο ΚΨΜ της Θήβας.  ( NEWSBOMB 25/11/2013 – Σ.Λ.)
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου