Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Μας περιγελούσαν.
Μας έβριζαν.
Μας έλεγαν ότι οι Πολιτοφυλακές και οι Λέσχες Εφέδρων δεν έχουν καμιά σχέση με τη Χρυσή Αυγή.
Μας απειλούσαν με μηνύσεις για να μας σταματήσουν και να μας τρομοκρατήσουν.
Όμως τώρα "πέφτουν από τα σύννεφα"
Να τους θυμήσουμε τον Υπολοχαγό τη Θήβα που τιμούσε τον Χίτλερ στην Ταγματική  Αναφορά.
Τα χειροκροτήματα Χρυσαυγιτών σε εκδήλωση για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο ΚΕΝ Θήβας.
Την προεκλογική εκστρατεία αξιωματικού-υπαξιωματικών στη Σάμο για την Χρυσή Αυγή.
Τους τραμπουκισμούς φυγόστρατου στέλεχους της Χρυσής Αυγής στο ΚΕΝ Σπάρτης.
Την είσοδο Χρυσαυγιτών με μπλουζάκια της οργάνωσης στο ΚΕΝ Αυλώνας για να πάρουν Αναβολή και να βγουν Ι5!
Ποιος όμως ξεχνά τις αποκαλύψεις για τη μετατροπή των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων σε γιάφκες των φασιστών.
Την εμφάνιση ΟΥΚάδων και Λεσχών Εφέδρων όταν μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τραγουδούσαν εμετικά εθνικιστικά-ρατσιστικά-μιλιταριστικά άσματα, και η ηγεσία τους χειροκροτούσε...
Τις ασκήσεις "Μακεδονομάχος" και την πολεμική-κατασταλτική εκπαίδευση του "κινήματος εφέδρων" ενάντια στις "ασύμμετρες απειλές"-μετανάστες, εργατικό κίνημα, αντάρτικό πόλης κλπ.
Τη φρικτή ρατσιστική-τραμπούκικη-δολοφονική δράση των Λέσχων Εφέδρων στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα, με την κάλυψη  των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, της ΕΛ.ΑΣ. και των καθεστωτικών ΜΜΕ.  
Και παράλληλα, φασιστικοί και μιλιταριστικοί κύκλοι έστηναν επικίνδυνες Πολιτοφυκλακές, έφτιαχναν Ιδιωτικούς Στρατούς και Ιδιωτικές Αστυνομίες με σκοπό το κέρδος.
 
'Ομως ο στρατός και το ΥΠΕΘΑ, υπεύθυνο για τη λειτουργία των φασιτικών Λεσχών Εφέδρων, τα ήξεραν όλα.
Οι δυνάμεις καταστολής που συνεργάζονται μαζί τους και η ΕΥΠ δεν ήξεραν;  
 Για την άνθηση του Φασιστικού φαινομένου υπεύθυνοι είναι η καπιταλιστική κρίση, οι μνημονιακές κυβερνήσεις και η άγρια ταξική πολκιτική, η θεσμοθετημένη παρέμβαση του Στρατού ενάντια στον "εσωτερικό εχθρό", η προβολή της θέλησης του πολιτικού κατεστημένου να μοιραστεί την πολιτική εξουσία με τους σοβαρούς φασίστες.
Εξάλλου, εκτός της σωματικής βίας που ασκεί η Χρυσή Αυγή, υπάρχει η βία της υπεράσπισης των αστικών συμφερόντων -χάρισμα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στο Σάλλα, αφορολόγητο των εφοπλιστών, φασιστικές εταιρείες ενοικίασης εργαζομένων των 200-300 ευρώ χωρίς δικαιώματα και συνδικαλιστική έκφραση, η επιχείρηση διάλυσης των σωματείων στο Πέραμα κλπ. κλπ. κλπ.
Άρα η Χρυσή Αυγή πιστεύει-επιβάλλει την ταξική πολιτική εργοδοτών-Ε.Ε.-ΔΝΤ, διεκδικεί μερίδιο από την πίτα των κερδών του νέου γύρου αστικής οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και μερίδιο εξουσίας.
Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τμήμα της νέας αστικής βαρβαρότητας και τη περιφρουρεί με την συνεργασία της με τον Στρατό και την ΕΛ.ΑΣ.      
 
Για να σπάσει ο δεσμός φασιστών κράτους απαιτείται κλιμάκωση των εργατικών αγώνων ενάντια στο φασισμό και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, την κυβέρνηση και την αντεργατική πολιτική της, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.
Ανάπτυξη Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, για την υπεράσπιση των σύγχρονων δικαωμάτων εργαζόμενων και νεολαίας.  

 ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου