Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η χαροκαμένη μάνα του 20χρονου πεζοναύτη ξεσπά: "Έστειλα το παιδί μου στρατιώτη και μου το έφεραν στο νεκροκρέββατο" λέει με πόνο ψυχής

Και όλα αυτά συνέβησαν για τη διεξαγωγή μιας τεράστιας και πανάκριβης άσκησης, που οι επιτελείς και η κυβέρνηση δεν λογάριασαν την κατάσταση του υλικού και τις συνθήκες που βιώνει το προσωπικό.
Μια άσκηση με έντονα προπαγανδιστικά χαρακτηριστικά, που ικανοποιεί τους επικοινωνιακούς στόχους του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του Γ.Γ. της κυβέρνησης Μπρατάκου, των γνωστών ακραίων απόψεων και τοποθετήσεων.
Τραγική ειρωνεία; Άσχημο παιχνίδι της μοίρας; Ο νεαρός πεζοναύτης τον Αύγουστο θα τελείωνε τη θητεία του.


Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 20χρονου Στάθη, ο πατέρας του Κυριάκος και η μητέρα του Νάνσυ. Ενημερώθηκαν από τον διοικητή του νεαρού φαντάρου για το γεγονός που βυθισε στη θλίψη τις Ενοπλες Δυνάμεις και κλήθηκαν στο 401 για να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.
Οπως δήλωσε στο Newsit η χαροκαμένη μάνα του άτυχου πεζοναύτη, Νάνσυ Κρόκου "από το Υπουργείο δε μας έχουν ενημερώσει. Μόνο ο διοικητής του παιδιού μας ενημέρωσε οτι έγινε ατύχημα. Οδηγούσε το άρμα, ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε σε ένα χαντάκι. Το παιδί μου ήταν φαντάρος και είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα τον Αυγουστο θα απολυόταν".
 
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου