Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΚΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟ ΑΡΧΗΓΟ (ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ)!!!

Οι μάσκες έπεσαν: το ακροδεξιό κόμμα των στρατιωτικών, εφεδρεία του Σαμαρά και του Μνημονίου, είναι Εδώ!

Ήδη αναλυτές αναδεικνύουν τις ακόμη μεγαλύτερες εθνικιστικές και ακροδεξιές μετατοπίσεις που σηματοδοτεί η αλλαγή φρουράς και προσώπων στον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας. Αλλαγές που είχαν προαναγγελθεί και απλώς περίμεναν την τυπική επικύρωση του Έκτακτου Συνεδρίου.

Νέος πρόεδρος ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργος Γερούλης. Ο Νίκος Αλικάκος παραμένει στο πολιτικό συμβούλιο στο οποίο πλέον συμμετέχουν και νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της ΑΚΙΣ Χρήστος Χρηστίδης και ο Αναστάσιος Φαραντάτος επίσης από την ΑΚΙΣ.
Το νέο Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, όπως διαμορφώθηκε με την ολοκλήρωση του Α΄Εκτάκτου Συνεδρίου, με αλφαβητική σειρά, έχει όπως παρακάτω:

1
 ΓΕΡΟΥΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Πρόεδρος)
2
 ΑΛΙΚΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3
 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ
4
 ΕΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ
5
 ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΑ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΑ
6
 ΜΙΓΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7
 ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
8
 ΣΜΥΡΛΗΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ
9
 ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10
 ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
11
 ΦΩΤΕΙΝΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ
12
 ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

Η κυριαρχία της ΑΚΙΣ είναι ευδιάκριτη και δικαιώνει όσους υποστήριξαν ότι η πρόσφατη επιχείρηση καταστολής και διάσπασης των στρατιωτικών που επιχειρούν να συνδικαλιστούν, πηγάζει από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έχει ως όργανα της τον ΑΓΓΕΘΑ Κωσταράκο που μοιράζει φυλακές, τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων που θυμήθηκαν να κατέβουν στο δρόμο, για να ανέβουν γρήγορα στο γραφείο Σαμαρά για να παζαρέψουν τους όρους δυστυχίας των μονίμων, την εθνικιστική ΑΚΙΣ που για να ελκύσει κάνει εθνικιστικό ντόρο με το ζήτημα του Γένους ως κριτηρίου εισόδου στις Παραγωγικές Σχολές και το Φαραντάτο.

Ο γνωστός ακραίων απόψεων έμπορος στρατιωτικών ειδών, ήταν ο πρώτος που βγήκε να υπερασπιστεί τα φασιστικά φυντάνια της Σχολής Ευελπίδων όταν μετέτρεψαν την εκδήλωση τιμής στην Εξέγερση του Πολυτεχνείου σε πανηγύρι της Χούντας των Συνταγματαρχών. Και ήταν ο πρώτος που έθεσε επίσης ζήτημα Γένους, αποπροσανατολίζοντας όταν διευρύνονταν η απαίτηση τιμωρίας των φασιστών Ευέλπιδων, ενώ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η υπόθεση έχει ψωμί, μπορεί να επενδύσει κανείς πολιτικά και να καρπωθεί τα αποτελέσματα του εθνικισμού και του λαϊκισμού του

Αποδείξεις του λαϊκισμού του αναγνωρίσαμε πρόσφατα όταν σε μήνυμα του απαγόρευσε την είσοδο  στο Συνέδριο της ΣΕΕ στους «επαγγελματίες πολιτικούς, εντολοδόχους κλέφτες, ψεύτες και προδότες».

Αυτό που ξέχασε όμως να κάνει ο λαϊκιστής επιχειρηματίας-υπερασπιστής φασιστών στρατιωτικών και συγγενών του είναι να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα που λαμπρύνει με την συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο, ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Θυμίζουμε πρόσφατη ανακοίνωση μας:    

Ε…, Ε…, ΕΡΧΟΝΤΑΙ…., ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ

ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!

Άλλο ένα κόμμα, συντεχνιακών προδιαγραφών έρχεται να μας σώσει. Είτε ως “αναγέννηση” του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, είτε με  τη δημιουργία νέου κόμματος οι Απόστρατοι Στρατιωτικοί αφήνουν τις παντόφλες, σηκώνονται από την  πολυθρόνα και βγαίνουν μπροστά, όπως ποτέ δεν έκαναν φορώντας την στολή. Σχετική ανακοίνωση του ΣΕΕ, που την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ,  στο ξενοδοχείο "CARAVEL", διοργάνωσε έκτακτο συνέδριο, καλώντας «όλους και όλες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν πολιτικά, μακριά από τα ξεπεσμένα πολιτικά κόμματα που τόσα δεινά επέφεραν στην Πατρίδα μας, να προσέλθουν, να διατυπώσουν την πρόταση τους και να προχωρήσουμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα, υπερήφανη και ισχυρή απέναντι σε φίλους και εχθρούς», μας ενημερώνει:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ, πολιτικό κόμμα που δημιουργήθηκε από τον προβληματισμό και την αγωνία απόστρατων των Ε.Δ-Σ.Α, για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου από τους χειρισμούς ενός παλαιοκομματικού γερασμένου και διεφθαρμένου συστήματος[..]. Ο Σ.Ε.Ε. συζητά, προσεγγίζει και προσεγγίζεται, από τις πατριωτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τον προβληματισμό μας για το αβέβαιο της επόμενης μέρας και προτείνει ολοκληρωμένες Εθνικά αξιόπιστες λύσεις».

Δηλαδή, το μόνιμο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που τρώει σε συσσίτια και εξασφαλίζει τα απαραίτητα από εράνους, χρωστά και αδυνατεί να μεγαλώσει τα παιδιά του με αξιοπρέπεια, αυτοκτονεί και βυθίζεται στα αδιέξοδα εξαιτίας της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ, καλείται να ακολουθήσει Απόστρατους που ξαφνικά θυμήθηκαν, όπως διατυμπανίζει ο άπιστος Θωμάς
(Γράφει ο Περσεύς Δίγαμμα), ότι:

«Δεν πιστεύω στις αγνές προθέσεις των πολιτικών μας, παρά στο ότι εκτελούν εντολές των αφεντικών τους,
Δεν πιστεύω ότι μπορούν να μας σώσουν αυτοί που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, παρά στο ότι κερδίζουν χρόνο για να αποταμιεύουν σε λογαριασμούς του εξωτερικού τα χρήματα, που θα εξασφαλίσουν σε αυτούς και τα δισέγγονά τους ένα σίγουρο μέλλον,

Δεν πιστεύω ότι η αρπαγή των εισοδημάτων μας έχει στόχο και προοπτική, παρά να ικανοποιήσει τις βλέψεις του μιαρού άρχοντα της παγκοσμιοποίησης για κατάληψη της ιερής γης των Ελλήνων,
Δεν πιστεύω ότι ο Έλληνας είναι τόσο αφελής που θα τους το επιτρέψει, παρά θα βρει τον τρόπο να επιλέξει τους άσπιλους εκπροσώπους του,

Δεν πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια μέρα αυτοί θα κυβερνούν, παρά στο ότι θα προσπαθήσουν να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό,

Δεν πιστεύω όμως ότι θα ξεφύγουν όσοι προδίδουν τη χώρα από το ξίφος της τιμωρίας,

Δεν πιστεύω ότι θα είναι άλλος ο μπροστάρης την ώρα της τιμωρίας, παρά οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις,

Δεν πιστεύω ότι θα ξεχάσουμε την αποστολή μας για ανακατάληψη της Πατρίδα».

Το κόμμα των στρατιωτικών βουτά στα λασπόνερα του μηδενισμού και του λαϊκισμού, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις με μπροστάρηδες τους ίδιους σε ρόλο άσπιλου τιμωρού, να σταθούν απέναντι στους Προδότες, να Απελευθερώσουν τη χώρα και να την υπερασπιστούν από την Παγκοσμιοποίηση.

Αναφέρουμε με αναλυτικό τρόπο τους στόχους και το ιδεολογικό τους περιεχόμενο γιατί έτσι αποκαλύπτεται ότι από πίσω βρίσκεται η ΝΔ του Α.Σαμαρά και των φιλοναζιστών συμβούλων του από το πολεμοχαρές ΔΙΚΤΥΟ 21, ότι το απαρτίζουν βασικά οι αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων εν αναμονή του πρώην ΑΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου, ότι στόχο έχουν να μαζέψουν στο δεξιό μαντρί τις φυγόκεντρες τάσεις των στρατιωτικών που εξαθλιωμένοι αναζητούν άλλες πολιτικές απαντήσεις, πιο δεξιά, ακροδεξιά, αλλά και στην Αριστερά.

 Όπως γράφτηκε «Η δημιουργία ή η αναγέννηση ενός κομματικού φορέα με σφραγίδα “στρατιωτική” εξυπηρετεί όσο τίποτα άλλο τη ΝΔ, στελέχη της οποίας έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι το “στραπάτσο” που έχουν υποστεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας είναι “μη αναστρέψιμο”. Αυτή η διαπίστωση εξηγεί και την καθημερινή αγωνία της ΝΔ να δίνει εξετάσεις στην Χρυσή Αυγή, εφαρμόζοντας την λεγόμενη πολιτική “σκληρής πυγμής” έναντι των στρατιωτικών και των αστυνομικών».

Πρέπει όμως να προσθέσουμε ότι αυτή η ερμηνεία συγκαλύπτει την πραγματική πολιτική επιλογή του αστικού κατεστημένου να φτωχοποιήσει πρωτόγνωρα και να καταστείλει βάναυσα κάθε αντίδραση στα σχέδια της,  να καταργήσει κάθε εργασιακό δικαίωμα και λαϊκή ελευθερία, από το κράτος Έκτακτης Ανάγκης που λειτουργεί στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Η Χρυσή Αυγή λειτουργεί λοιπόν ως αιχμή του δόρατος και ως δικαιολογία για την αντιδραστικοποίηση του  συστήματος εξουσίας. Η ΝΔ και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος επανέφεραν το ζήτημα του ΓΕΝΟΥΣ στις Ένοπλες Δυνάμεις, καταστέλλουν βάναυσα την απόπειρα συνδικαλιστικής οργάνωσης των εν ενεργεία στρατιωτικών και στέλνουν Πασχαλινό μήνυμα για «Ένα Στρατό Μόνο για Έλληνες».

Η πρόσφατη αρθρογραφία κατέγραψε ότι «Με αυτά τα δεδομένα ένα κόμμα “στρατιωτικών” είναι “δώρο” προς τη ΝΔ. Ένα κόμμα που φυσικά θα τάσσεται ενάντια στην πολιτική της λιτότητας και των περικοπών, ενάντια στην ΝΔ τουλάχιστον σε επίπεδο συνθηματολογίας. Ως ένα “ασφαλές” κόμμα που θα “στεγάσει” προσωρινά τους δικαιολογημένα εξοργισμένους στρατιωτικούς. Αυτούς που κυριολεκτικά εξαθλιώθηκαν μέσα σε μόλις τρία χρόνια από τα κόμματα που στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ψήφιζαν από την μεταπολίτευση και μετά».

Το συντεχνιακό, λαϊκιστικό, ρατσιστικό –ενδεικτικά τα όσα αποδείχτηκαν για την ΕΣΤΙΑ, Ένωση των Στρατιωτικών Γιατρών ε.ε. και ε.α.- και εθνικιστικό αυτό κόμμα θα βασιστεί βασικά στις θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων.             Μόνο που αυτές, όπως επίσης και οι άνθρωποι που τις αποτελούν και φιλοδοξούν να έχουν πολιτικό μέλλον, έχουν και πολιτικό παρελθόν, αλλά και πολιτικό παρόν.

Είναι οι οσφυοκάμπτες που βάρεσαν προσοχή στην Ιεραρχία, στα Επιτελεία και στον ΥΕΘΑ, έχωσαν φαντάρους και συναδέλφους για να κερδίσουν πόντους για την καριέρα τους. Έγλυψαν και παρακάλεσαν για τη βυσματική μετάθεση, για την αποστολή στο εξωτερικό ώστε να πάρουν διπλό και τριπλό μισθό. Δεν είπαν κουβέντα για τις άθλιες συνθήκες στα στρατόπεδα,  δεν κατάγγειλαν ποτέ το πελατειακό κράτος-αντίθετα το εκμεταλλεύτηκαν-, δεν μίλησαν όταν οι υφιστάμενοι τους τραυματίζονταν ή ακόμη χειρότερα, Αυτοκτονούσαν. Ποτέ, μα ποτέ, δεν ακούστηκε κουβέντα για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Τώρα τους ψάχνει ο εισαγγελέας-ιδιαίτερα όσους εμπλέκονται στο πάρτι των εξοπλισμών των 25 δις ευρώ που ακολούθησε τα Ίμια. Αλήθεια, ποιος δεν ξέρει ότι στρατιωτικοί ενεπλάκησαν με το αζημίωτο στον ανταγωνισμό των εταιρειών για την εξασφάλιση των χρυσοφόρων συμβολαίων. Οι πιο χωμένοι από αυτούς, αποστρατεύτηκαν για να μπουν στα Δ.Σ. αντιπροσωπειών πολεμικών εταιρειών ή οργάνωσαν οι ίδιοι της εταιρείες τους και ενεπλάκησαν στο παιχνίδι αυτό, που γνώριζαν καλά και από τα μέσα πως λειτουργούσε. Μήπως οι ίδιοι δεν γνώριζαν, δεν είχαν και έχουν καμιά σχέση με το Λαθρεμπόριο Καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις;

Αυτά όλα θα πει κανείς αποτελούν παρελθόν. Τώρα «οι άτεγκτοι θα ξεβρομίσουν τον τόπο», θα συγκρουστούν με τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θα τιμωρήσουν τους Προδότες. Αλήθεια, στις πρόσφατες κρίσεις των αξιωματικών, ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, οι υφυπουργοί του Καράμπελας-Ελευσινιώτης και οι  Ενώσεις Αποστράτων δεν τις καθοδήγησαν με κριτήρια παραταξιακά-μάλιστα υπήρχε και ποσόστωση μεταξύ των εκλεκτών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ- και όχι Αξιοκρατικά;   Μιλώντας φυσικά πάντα για τις «εθνικές ανάγκες», την «εθνική άμυνα» κλπ. κπ. κλπ.  Αυτοί δεν οδήγησαν σε παραίτηση των πρώην ΑΓΕΣ Ζιαζιά που κατήγγειλε τις επεμβάσεις τους, το πελατειακό σύστημα και την κομματοκρατία;

Τώρα κυνηγούν το Φραγκούλη Φράγκου –όπως γράφτηκε σε δημοσίευμα της φιλοσαμαρικής εφημερίδας Παραπολιτικά- να ηγηθεί της προσπάθειας, γιατί μ΄ αυτόν επικεφαλής το κόμμα μπορεί να φθάσει ψηλά σε εκλογικά ποσοστά!

Τώρα θυμήθηκαν να το παίξουν αγωνιστές, συνδιοργανώνοντας κινητοποιήσεις με τις συνδικαλιστικές ενώσεις των εν ενεργεία συναδέλφων τους, που γρήγορα τους πούλησαν και τους άφησαν ανυπεράσπιστους στην άγρια καταστολή του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Το παρελθόν, παρόν και μέλλον σας αποδεικνύει ότι είσαστε τμήμα του βρώμικου, διεφθαρμένου και εκμεταλλευτικού συστήματος, που από διαφορετική θέση διεκδικείται να εξυπηρετήσετε. Κανείς δεν έχει ανάγκη τον Συντεχνιασμό και τη διαπλοκή σας.

Ποια κοινωνική ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να λυθεί μόνο το δικό της πρόβλημα, όταν δεχόμαστε αυτή την ολομέτωπη ταξική επίθεση; Καμία.

Ο κόσμος της εργασίας συνειδητοποιεί ότι η καπιταλιστική κρίση και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζιτών, όλους μας αφορά και όλους θα μας καταστρέψει. Η μέχρι τώρα επιτυχημένη ομολογουμένως προσπάθεια της κυβέρνησης να στρέψει τη μία κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης, σπέρνει τον κοινωνικό κανιβαλισμό και μας οδηγεί όλους στον κοινωνικό όλεθρο αλλά «φτιάχνει» τους εργολάβους-εξαγωγείς-τραπεζίτες-εφοπλιστές. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανείς.

Πιστεύουμε ότι κανένας στρατιωτικός, κανένας νέος και εργαζόμενος  δεν έχει να περιμένει τίποτε από τις ακροδεξιές και εθνικιστικές ρεζέρβες του συστήματος.

Η εποχή μας απαιτεί Αντίσταση-Ρήξη-Ανατροπή της κυβερνητικής ταξικής πολιτικής και των Μνημονίων, αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ, αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργασιακών δικαιωμάτων. Επαναστατική διέξοδο από το καπιταλιστικό σύστημα που μας στερεί το παρόν, το φυλακίζει στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού με συνεργάτη και εναλλακτική πρόταση το φασισμό, μετατρέποντας σε κόλαση το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Όμως η Λύση δε βρίσκεται στο SUCCES STORY του Σαμαρά -για αυτό πανηγυρίζουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και τοκογλύφοι, Έλληνες και ξένοι-, ούτε στην καθεστωτική αριστερά που ξεπουλά τους Αγώνες. Βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια και τους Αγώνες μας.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Οδυσσέας Τηλιγάδας1 Ιουνίου 2013 στις 7:01 π.μ.

    Κύριοι είσαστε βαθειά νυχτωμένοι.Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κόμμα αποστράτων. Είναι κόμμα όλων των Ελλήνων που ενδιαφέρονται γιά το Έθνος τους,γιά το κράτος τους, γιά την Ιστορία τους, γιά τον πολιτισμό τους, γιά τις οικογένειές τους, γιά τα ιδανικά τους και ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, αξίες άγνωστες σε ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ.Ποιά είναι κύριοι η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ σας ΚΙΝΗΣΗ εναντίον των τραπεζιτών, των ξένων και "Ελλήνων" τοκογλύφων;Ποιόν αγώνα διεξάγετε υπέρ των 4.000 περίπου αυτοχειριασθέντων Ελλήνων;Ποιόν αγώνα διεξάγετε υπέρ των 3.500.000 συνταξιούχων που δεν έχουν τα απαραίτητα πλέον να ζήσουν;Ποιόν αγώνα διεξάγετε υπέρ των 1.500.000 περίπου ανέργων;Ποιόν αγώνα διεξάγετε γιά το σημερινό παιδομάζωμα του ανθού του Έθνους που έγιναν πλέον μετανάστες;Ποιόν αγώνα διεξάγετε ενατίον των εμπόρων των ναρκωτικών που θερίζουν τους νέους μας;Ποιόν αγώνα διεξάγετε υπέρ της ελληνικής οικογένειας, του δημογραφικού προβλήματος, κατά των αμβλώσεων όταν σήμερα συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία "εν καρώ ειρήνης";Ποιόν αγώνα διεξάγετε εναντίον της εθνοκτονίας των Ελλήνων;Να συνεχίσω και με άλλους αγώνες σας; Σας ερωτώ κύριοι, ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;Απαντήστε στον εαυτό σας.
    Οδυσσέας Τηλιγάδας
    Ευριπίδου 57 10554 Αθήνα
    Τηλ:210 3241 961
    Ηλεκ. Ταχ.: elas@otenet.gr

    Ελπίζω το σημείωμά μου τούτο να το δημοσιεύσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οδυσσέα, η απάντηση στο ερώτημά σου "Σας ερωτώ κύριοι, ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;" βρίσκεται στην υπογραφή του αρθρογράφου: "ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ".
      Εκ περισσού λοιπόν η ερώτησή σου..

      Διαγραφή