Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΕ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ 35 ΕΥΡΩ


Θαύμα: 400% αυξάνεται ο μισθός των συναδέλφων φαντάρων από τρίτεκνη οικογένεια
Σύμφωνα με την αρθρογραφία  «Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος σε Οπλίτες τρίτεκνων οικογενειών. Μηνιαίο επίδομα σε στρατιώτες. Ποιοι το παίρνουν, πόσο θα είναιΣύμφωνα με πληροφορίες του Onalert ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης έχει υπογράψει ήδη σχετική απόφαση.Το ύψος του επιδόματος ασφαλώς δεν είναι μεγάλο: 35 ευρώ το μήνα είναι το ποσό ,που περισσότερο έχει συμβολικό χαρακτήρα. Αλλά τέλος πάντων είναι κάτι σε σχέση με το τίποτα. Οι πληροφορίες λένε πως για να αποφευχθεί η γραφειοκρατεία οι οπλίτες, θα μπορούν να λαμβάνουν το επίδομα με την κατάθεση στην Υπηρεσία τους ενός πιστοποιητικού της οικογενειακής κατάστασης συνοδευόμενο από ένα πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος».
Στην πραγματικότητα όμως η κυβέρνηση με τα νέα φορολογικά μέτρα, αφαιρώντας το αφορολόγητο των 10000 ευρώ και μετατρέποντας το 3ο παιδί σε τεκμήριο, οδήγησε τις τρίτεκνες οικογένειες στις μυλόπετρες ανώτερων φορολογικών συντελεστών, φορολογώντας τες με 30% και ανέβαινε, που μεταφράζεται  σε αύξηση των ετήσιων φόρων 3000 ευρώ και ανέβαινε!

Το επίδομα-κοροιδία των 35 ευρώ εντάσσεται στις δημόσιες σχέσεις και τη φιλολαική επίθεση των Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, που διαμέσου του υφυπουργού Ελευσινιώτη επιχειρούν να οικοδομήσουν φιλολαικό προφίλ με σλόγκαν «αυτά έχουμε, αυτά δίνουμε»!
Σε έδαφος κοινωνικής καταστροφής και επιβολής εργασιακών όρων Δουλείας, απόρροια της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ, όπου εξασφαλίζεται στους επιχειρηματίες η δυνατότητα άντλησης απίστευτων ποσοστών υπεραξίας και νέα αφορολόγητα στους εφοπλιστές, το αστικό σύστημα εξουσίας επιδιώκει να προτείνει «εθνική ενότητα» απαντώντας στα αδιέξοδα του κόσμου της εργασίας που προκάλεσαν με προγράμματα ανέργων που εξασφαλίζουν ανασφάλιστη εργασία των 300-400 ευρώ και τέτοιου είδους άθλια επιδόματα.
Η καπιταλιστική ανάπτυξη που υπόσχεται η κυβέρνηση γράφεται με τις απολύσεις δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και τις ιδιωτικοποιήσεις που χαρίζουν τεράστια κέρδη στους επενδυτές, δημιουργώντας παντού Σκουριές και Κερατέες. Ήδη ο κόσμος της εργασίας σε όλη την Ευρώπη βρίσκεται μπροστά στον επερχόμενο «ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ» με την ιδιωτικοποίηση του κοινωνικού αγαθού. Δεν είναι τυχαίο ότι δίνουν το επίδομα των 35 ευρώ όταν στα δικαστήρια σέρνεται το ΠΑΣΟΚ και ο Α.Τσοχατζόπουλος για τις μίζες από τους εξοπλισμούς των 25 δις ευρώ, των οποίων τις συνέπειες υφίσταται ο κόσμος της εργασίας και ενώ έμποροι-βιομήχανοι όπλων και ακραία μιλιταριστικά σάιτ μαζί με την Ναζιστική Χρυσή Αυγή απαιτούν νέους εξοπλισμούς αξίας δις ευρώ.

Όμως το επίδομα κοροδία του Ελευσινιώτη αποτελεί επίσης μια προσπάθεια να διασκεδαστούν τα παράπονα των φαντάρων και του μόνιμου προσωπικού για τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες που επικρατούν στα στρατόπεδα. Είναι απάντηση στην οργή και στην αγανάκτηση μας, καθώς μας φόρτωσαν το κόστος της θητείας, κατάργησαν τις καταστάσεις επιβίβασης και μας βάζουν να πληρώνουμε εμείς τα εισιτήρια στις άδεις μας, ενώ στους στρατιωτικούς προσφέρουν συσσίτια.
Το επίδομα κυβερνητικής φιλεσπλαχνίας των 35 ευρώ, όπως και κάθε επίδομα δίνεται ως χάρη της εξουσίας» και επιδιώκει τη διάσπαση των φαντάρων. Και όλα αυτά σε μια στιγμή που το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ριζώνει και επεκτείνεται σε όλα τα στρατόπεδα, ενώ θαρρετά πλέον διατυπώνονται και διακδικούνται οι οικονομικές διεκδικήσεις κια τα εργασικά αιτήματα των συναδέλφων φαντάρων. Είναι χαρακτηριστική η διεκδίκηση ιατρικών συλλόγων, οι έφεδροι ιατροί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα ακριτικά νησιά αμοιβόμενοι με το μισθό που θα λάμβανε ο οποιοσδήποτε γιατρός και η υπηρεσία να του προσφέρει κατοικία και σίτιση.    
denplirono spartakos
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ-ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΙΑ» ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

Συνάδελφοι, Υποχρεωτικά μας πήραν στον Στρατό, για να εκπληρώσουμε «το υπέρτατο καθήκον», από το οποίο λούφαραν ή εξαγόρασαν Σαμαράς-Βενιζέλος-Τσίπρας-Καρατζαφέρης. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να γίνουμε δούλοι στις μονάδες, αναλώσιμοι στη πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα τους, συνένοχοι στις εγκληματικές εκστρατείες των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, για να συμμετέχουμε στην Καταστολή όσων αγωνίζονται για «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία»! ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε το κόστος της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας όπως μας το επιβάλλει η κυβέρνηση,ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος και τα Μνημόνια που συμφώνησαν Ε.Ε.-ΔΝΤ και τραπεζίτες, τοκογλύφοι.
ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
1.Πηγαίνουμε στα Φρουραρχεία για να πληρώσουν αυτοί όπως είναι υποχρεωμένοι τα εισιτήρια για τα ΚΕΝ.
2. Δεν πληρώνουμε τις φωτογραφίες για την Στρατιωτική Ταυτότητα και το εθνόσημο. Μας πήραν την πολιτική μας ταυτότητα, μας υποχρέωσαν να γίνουμε στρατιώτες, να πληρώσουν αυτοί το κόστος της Στρατιωτικής Ταυτότητας.
3. Δε θα πληρώσουμε εμείς για τα βιβλία που περιγράφουν τα δικαιώματα μας. Τα δικαιώματα μας στον Στρατό δεν είναι Εμπόρευμα για να τα αγοράζει όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα. Είναι υποχρέωση του Διοικητή να μας τα γνωστοποιεί και πρέπει να μας μοιράζουν σχετικό έντυπο στην κατάταξη μας.
4. Έξω οι διακινητές μιλιταριστικών βιβλίων από τα KEN. Η διακίνηση τους είναι παράνομη. Ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης είχε διατάξει ΕΔΕ.Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στην παρουσίαση τους: δεν αποτελούν ούτε στρατιωτική διάλεξη, ούτε μέρος του προγράμματος εκπαίδευσης. Βγαίνουμε Παραπονούμενοι.
5. Διεκδικούμε δεύτερο ζευγάρι αρβύλες και τα απαραίτητα είδη που εξασφαλίζουν αξιοπρεπή θητεία.
6. Να μας παρέχετε δωρεάν μπουκάλια νερό στις ασκήσεις. Δε θα κερδίζουν ΚΨΜ-Διοικητές στις πλάτες μας.
7. Διεκδικούμε Δωρεάν Καταστάσεις Μεταβίβασης. Στις άδειες μας πάμε στα Φρουραρχεία δηλώνοντας ότι δεν έχουμε τα λεφτά να πληρώσουμε το εισιτήριο επιστροφής στις μονάδες παραμεθορίου που μας έστειλαν.
Μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά αλλά δίνουν 2 δις το χρόνο στο ΝΑΤΟ και αγοράζουν φρεγάτες 6 δις ευρώ!
Αρνούμαστε τη Μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ. Είναι μετάθεση εκτός συνόρων, απαιτείται η συμφωνία μας –πρέπει να υπογράψουμε σχετικό έντυπο. Δεν υπάρχει κανένας νόμος και διαταγή που να μας υποχρεώνει να πάμε Κύπρο.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ-ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΟΥΧΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ-ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου