Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ!

Άρα μια χαρά τα πάμε….
denplirono spartakos
Ποια οικογένεια, ποιος νεοσύλλεκτος φαντάρος δεν αισθάνθηκε ανακούφιση όταν πληροφορήθηκε από την καμπάνια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι τα Φρουραρχεία είναι υποχρεωμένα να του παρέχουν εισιτήρια για να πάει δωρεάν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων;
Κάτι που φυσικά ίσχυε εδώ και χρόνια, αλλά είτε γιατί κανείς δεν το ανέφερε, είτε γιατί ποιος να το κοιτάξει στο φύλλο πορείας όταν όλων την σκέψη βαραίνει τι έχουμε να συναντήσουμε και να ζήσουμε στου Παραλόγου τη Θητεία!

Όμως πλέον ουρές σχηματίζονται έξω από τα Φρουραρχεία από συναδέλφους φαντάρους που ζητούν ότι δικαιούνται. Είναι εξάλλου απαίτηση των ίδιων και της λαϊκής οικογένειας, που η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ  οδήγησε στην εξαθλίωση, στην πείνα, την οποία χρέωσε, φορολόγησε βάναυσα και απαιτεί πλέον να εργάζεται και να ζει με το ελάχιστο.
Είναι ταυτόχρονα και μια πράξη αντίστασης απέναντι στην απαίτηση κράτους και κυβέρνησης να αναλάβουμε εμείς το κόστος της στρατιωτικής θητείας, που αυτοί μας υποχρέωσαν να εκτελέσουμε, μετατρέποντας μας σε δούλους των στρατοπέδων, αναλώσιμων της πρώτης γραμμής για τα συμφέροντα τους, συμμέτοχους-συνένοχους στις εγκληματικές εκστρατείες των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, εκπαιδεύοντας μας να συμβάλλουμε στην Καταστολή του πατέρας μας και του αδελφού μας που αγωνίζεται για τα κοινά μας δικαιώματα και ανάγκες.   

 Τους λέμε ξεκάθαρα:
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους κάποιοι στο Υπουργείο Εθνικής  Άμυνας, στα Επιτελεία και στα φασιστικές συμμορίες της Χρυσής Αυγής έφριξαν. Τα πήραν στο κρανίο. Άλλαξαν δέκα χρώματα από το θυμό τους.

Ξύδι όμως γιατί εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε.

Σιγά μην Κλάψω, Σιγά μη Φοβηθώ….

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε καθημερινή βάση υπερασπίζονταν, υπερασπίζεται και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των συναδέλφων στρατιωτών.
Έβαλαν λοιπόν τα παπαγαλάκια τους δημοσιογράφους και ασφαλίτες να γράφουν στο ίντερνετ και να απειλούν…
Επιλέγουμε ένα απόσπασμα από ένα κείμενο τους που μας θυμίζει έντονα τον τυχάρπαστο εθνικιστή και φιλοναζιστή  σύμβουλου του πρωθυπουργού που γράφει :
"Το οτι οι περισοτεροι νεοσυλλεκτοι δεν εκαναν χρηση του μετρου, ωφειλεται ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ στη νοοτροπια που διακατειχε και διακατεχει αυτα τα ατομα, η οποια ΦΥΣΙΚΑ ποτισε το μυαλο τους διαβαζοντας τα καμμενα τυπακια του εν λογω δυκτιου, ή ακουγοντας τον καθε πικραμενο να βγαζει τη χολη του για το πως περασε στο Στρατο, ειτε σε ιδιωτικες συζητησεις, ειτε μεσω ιντερνετ. Οταν εδω και 10 χρονια περιπου υπαρχουν τετοια τυπακια στην Ελληνικη κοινωνια που να εχουν "αποψεις" οπως: "οχι Στρατος", "οχι συνορα", συναδελφοι φανταροι καντε επανασταση", "ουτε μια μερα στο Στρατο", "ο Στρατος ειναι επικινδυνος επειδη μας εκπαιδευει με αληθινα πυρα" (οχι θα σας εκπαιδευε με βοτσαλα.. χαχαχα), "ο Στρατος ετοιμαζεται για καταστολη πληθους" κλπ κλπ κλπ, δηλαδη ΟΛΑ ΑΥΤΑ που το onalert και συγκεκριμενοι κοινωνικο- πολιτικοι κυκλοι και πολιτισμικες ομαδες (κατι "περιεργοι" στην οψη και ομιλια καθηγητες ΑΕΙ, ΤΕΙ κλπ), παπαγαλιζουν εδω και χρονια, οταν λοιπον υπαρχουν τετοια επικινδυνα φαινομενα για την Ελληνικη κοινωνια, διχως να υπαρξει καμια συνεπεια, καμια αντιδραση, ειναι λογικο να αποκτουν οι μελλοντικοι νεοσυλλεκτοι τετοια νοοτροπια και να αρνουνται (ετσι, απο αποψη) ακομα και να κανουν χρηση ενος ευεργετικου κατα τα αλλα μετρου".

Ως απάντηση στο παραλήρημα ενός απολογητή των Μνημονίων του παραθέτουμε ένα σχόλιο αναγνώστη:
"ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ.......ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΨΥΧΡΑΙΜΑ.ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 450,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ??ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ 30% ΜΕ ΑΥΞΗΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ?ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?ΗΔΗ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 61%.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΧΩΡΑ"

Εμείς καλούμε σε μαζική συμμετοχή του κόσμου της εργασίας στην
ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΟ-ΔΕΗ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΕΦΟΡΙΕΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου