Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΟ «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ»

Δελτίο Τύπου:
Την Κυριακή 10/2, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών ευρεία σύσκεψη για την λήψη αγωνιστικών πρωτοβουλιών απέναντι στην άγρια ταξική κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε-ΔΝΤ.
Στη συνάντηση αυτή αγωνιστών και συλλογικοτήτων συμμετείχε και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκπροσωπώντας την καθημερινή συνδικαλιστική-διεκδικητική πάλη των συναδέλφων φαντάρων.
Μάλιστα, τονίσαμε την επίθεση που δέχονται οι στρατιώτες και οι λαϊκές οικογένειες, αναδείξαμε τα τεράστια οικονομικά αδιέξοδα που προκύπτουν από την επιβάρυνση του οικονομικού κόστους της θητείας που έχει μεταφερθεί στις πλάτες μας. Αναφερθήκαμε και στις τεράστιες περικοπές που έχουν πλήξει και τα στελέχη. Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη βδομάδα θρηνήσαμε δύο νεκρούς μέσα σε πέντε μέρες στις       Ένοπλες Δυνάμεις, που οδηγήθηκαν στο απονενοημένο διάβημα.  Παράλληλα, παρουσιάσαμε  το πώς  ο Στρατός εντάσσεται οργανικά στην Καταστολή των Κοινωνικών Κινημάτων, αντιμετωπίζοντας πρώτα απ’ όλα με ακραίο αυταρχικό τις συνδικαλιστικές διεργασίες στο εσωτερικό του.
Δηλώσαμε και δηλώνουμε επομένως τα εξής: η συμμετοχή μας στον συγκεκριμένο αγωνιστικό συντονισμό αποσκοπεί στην ανάδειξη   του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ», καθώς η πάλη μας στα στρατόπεδα αποτελεί συνιστώσα του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία, θα λάβουμε ενεργά μέρος, συμβάλλοντας στον συντονισμό και στην ανάπτυξη των λαϊκών αντιστάσεων και ρήξεων που απαιτεί η εποχή μας.
Επίσης, θα καταθέσουμε συγκεκριμένο ψήφισμα που θα αναδεικνύει το  «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ», καθώς ο από τα κάτω συντονισμός των κινημάτων, η στήριξη των αγωνιστών και των συλλογικοτήτων αποτελεί πρωταρχικό και απαραίτητο όρο για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας, την Αξιοπρέπεια μας και την Ελπίδα.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου