Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΝΑ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΟΣΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Καταγγελίες έχουν φτάσει στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ για γυναίκα υπάλληλο της ΤΡΙΑΝΟΣΕ που εκτελώντας τα καθήκοντα της φτάνει να επιτίθεται και να τρομοκρατεί φαντάρους και πολίτες, κατά τον έλεγχο των εισητιρίων. Δείχνοντας υπερβάλλον ζήλο στην εφαρμογή της αντεργατικής πολιτικής και όχι στην αμφισβήτηση της! Αδιαφορώντας να χρήση του μέσου κάνουν κυρίως οι πιο φτωχοί συμπολίτες μας, οι άνθρωποι του μόχθου.
Καλούμε τα σωματεία του χώρου να παρέμβουν. Όλοι οι εργαζόμενοι, οι νεοι άνθρωποι και οι συνταξιούχοι δέχονται αυτή την στιγμή μια ανηλεή ταξική επίθεση από την κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ, βρίσκονται σε οδυνηρή κατάσταση και αντιμετωπίζουν συχνά ανυπέρβλητα αδιέξοδα. Χιλιάδες είναι αυτοί που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία καθώς δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα με την ανεργία, την εξαθλίωση, τα δάνεια και τους φόρους.

Αυτές τις στιγμές επομένως ο ένας εργαζόμενος πρέπει να σταθεί δίπλα στον άλλο. Πρέπει να εκφράσει τη μέγιστη ταξική αλληλεγγύη. Ιδιαίτερα τώρα που οι πιο ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά είναι τα μεγαλύτερα θύματα. Τώρα επομένως πρέπει να αισθανθούμε ότι τα παιδιά του φίλου, συγγενή, γείτονα, του καθένα είναι και δικά μας και να συμπαρασταθούμε.
Στο στόχαστρο της κυβέρνησης είναι και οι συνάδελφοι φαντάροι που μαζί με τις οικογένειες τους φορτώθηκαν το κόστος της θητείας. Μάλιστα, με απόφαση του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου καταργήθηκαν οι δωρεάν καταστάσεις επιβίβασης, μεταφέροντας ένα τεράστιο οικονομικό βάρος  στις πλάτες των στρατευμένων  παιδιών που αμοίβονται με 8,7 ευρύ το μήνα. Ενώ η κυβέρνηση προχωρά σε νέους εξοπλισμούς δισεκατομμυρίων ευρώ.

Καλούμαστε επομένως όλοι να αντισταθούμε ενωμένοι και να ανατρέψουμε αυτοί την πολιτική. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να απποαγορέψουμε συνδικαλιστικά κια πολιτικά τέτοιες συμπεριφορές κοινωνικού καννιβαλισμού όπως η παρακάτω.
Θυμίζουμε:  Ελεγκτές του ΟΣΕ κατεβάζουν στρατιώτη από το τρένο. Δείτε το λόγο


Με αφορμή το άρθρο σας για τους ελεγκτέςτης ΕΘΕΛ που κατέβασαν μαθητές από το λεωφορείο, έχω να σας αναφέρωπεριστατικόμε τον γιο μου που υπηρετούσε στα σύνορα,στο Διδυμότειχο, απ' όπου και και πήρεμετάθεση τον Μάιο για Αθήνα.
Στην διαδρομή και σε έλεγχο εισιτηρίων,διαπίστωσε ο ελεγκτής ότι τα έγγραφα πουτου είχε δώσει η μονάδα του, για τηνμετάθεση ήταν ελλειπή. το λάθος ήταν τουγραφείου κίνησης. Οι ελεγκτές όμως,κατέβασαν τον φαντάρο που υπηρετούσε τηνπατρίδα του στα σύνορα, και δεν τον άφησαννα συνεχίσει, παρ' όλο που το λάθος δενήταν δικό του, και δεν υπήρχε και δόλος εκμέρους του, διότι ως στρατευμένος δενυποχρεούτο να αγοράσει εισητήριο, μιαςκαι η υποχρέωση αυτή είναι του στρατού.
Χρήματα δεν είχε αρκετά για να αγοράσει
εισιτήριο, και στον κίνδυνο ναδιανυκτερεύσει στην ύπαιθρο,υποχρεώθηκα, να φύγω απ' την δουλειά μου,να κατέβω στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, να αγοράσωεισιτήριο κατόπιν συνεννόησης με ταεκδοτήρια της Καβάλας απ' όπου θα συνέχιζε με λεωφορείο, για να του επιτρέψουν την επιβίβαση, ώστε να φτάσειστην Αθήνα με επιπλέον ταλαιπωρία 4ωρών.... Από την αναφορά που έκανα στον ΟΣΕ,για να μου δώσουν τα ονόματα των ελεγκτώντης βάρδιας, ακόμα δεν έχω απάντηση. Aναγνώστης

ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προχωρά σε μεγάλη εκστρατεία προβολής των οικονομικών αιτημάτων των φαντάρων και συνεχίζει την καθημερινή συνδικαλιστική μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατευμένων. Θεωρώντας αυτή την πάλη ως τμήμα του συνολικού εργατικού αγώνα ήδη έχει συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες συντονισμού του εργατικού κινήματος και των αγωνιστικών κινήσεων του ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ...ΡΕ ΖΩΑ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΦΑΝΤΑΡΙΔΙΟ ΣΤΟ ΓΚΙΣΕ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΗ ΔΙΝΕΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ...ΑΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, Η ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΦΑΝΤΑΡΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΙΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ...ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΖΨΑ,,,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΝΟ????????ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ????ΕΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕ ΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΑΠ!!!ΑΡΑ ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή